Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 511 oldal |
akkor ezt most úgy kéne értelmeznem hogy az árak 259Ft-tól -279Ft -ig mozognak és szaláminként változnak?
cica: a szalaminak hivatalosan 275 az ara. szoval szerintem jo. legalabbis nalam az ujsagban 275 van.
Tegnap vettem a helyi Coopban két Kaiser szalámit.Este megvacsoráltuk.Ma gondoltam borítékolok és postázok.Hát látom a főoldalon a játékleírásban az árát
259Ft/279Ft
De én 275Ft fizettem értük
Most mi a túrót csináljak
Nincs valakinek véletlenül csak blokkja ?
259Ft/279Ft
De én 275Ft fizettem értük
Most mi a túrót csináljak
Nincs valakinek véletlenül csak blokkja ?
wadgalamb
Köszi! tényleg nem a minta hiányzik. Csak hát ha be volt csomagolva normálisan nem tudom, hogy lehet, hogy hiányzik belőle vmi.
+ állandóan bombáznak mindenféle előfizetési ajánlattal, de pont azzal nem ami érdekelne.
Szegény postás most vétlen volt. Amúgy csak akkor van "baj" nálunk ha helyettesítés van. Szóval ez meg inkább pozitív lenne
Köszi! tényleg nem a minta hiányzik. Csak hát ha be volt csomagolva normálisan nem tudom, hogy lehet, hogy hiányzik belőle vmi.
+ állandóan bombáznak mindenféle előfizetési ajánlattal, de pont azzal nem ami érdekelne.
Szegény postás most vétlen volt. Amúgy csak akkor van "baj" nálunk ha helyettesítés van. Szóval ez meg inkább pozitív lenne

wadgalamb Hozzászólás - 2006. november 09. :: 07:44
Lexi
ha gondolod én elküldöm neked az enyémet, mert én úgysem használom fel, bár sejtem hogy nem a minta hiányzik neked, csak bosszantó hogy már minden eltűnik.
Lexi
ha gondolod én elküldöm neked az enyémet, mert én úgysem használom fel, bár sejtem hogy nem a minta hiányzik neked, csak bosszantó hogy már minden eltűnik.
Cirbolya Hozzászólás - 2006. november 08. :: 18:25
A Maximához Otthon magazin (igaz, májusi) és Nivea Visage krémminta van csomagolva.
Lexi Hozzászólás - 2006. november 09. :: 07:35
Vajon mindegyikhez volt csomagolva krémminta és csak az enyémből hiányzik?
Hát ez jó!
Amúgy is előfizető voltam. Kedden vártam, hogy hozza már a postás, de semmi. Már rá kezdtem haragudni, de gondoltam be is telefonálok a lapkiadóhoz. Mondta a nő, hogy akkor majd küld még egyet. Mellékesen megkérdeztem, hogy meddig is van előfizetésem. Erre, hogy okt. 31-ig!
Hát ez jó, eddig mindig küldtek csekket a lejárat előtt legalább egy hónappal. Most semmi. Erre megveszem a boltban és már is hiányosan jutok hozzá .
ezt inkább mondjuk negatív tapasztalatba kellett volna írnom
A Maximához Otthon magazin (igaz, májusi) és Nivea Visage krémminta van csomagolva.
Lexi Hozzászólás - 2006. november 09. :: 07:35
Vajon mindegyikhez volt csomagolva krémminta és csak az enyémből hiányzik?
Hát ez jó!
Amúgy is előfizető voltam. Kedden vártam, hogy hozza már a postás, de semmi. Már rá kezdtem haragudni, de gondoltam be is telefonálok a lapkiadóhoz. Mondta a nő, hogy akkor majd küld még egyet. Mellékesen megkérdeztem, hogy meddig is van előfizetésem. Erre, hogy okt. 31-ig!
Hát ez jó, eddig mindig küldtek csekket a lejárat előtt legalább egy hónappal. Most semmi. Erre megveszem a boltban és már is hiányosan jutok hozzá .
ezt inkább mondjuk negatív tapasztalatba kellett volna írnom
évike69
Nem fogod megtudni, hogy hol tűnt el. Én most kerestettem egy ajánlott küldeményt (nyereménytárgy csere lett volna), és egy formanyomtatványon mindössze ez a szöveg alá van húzva: "jogosult átvevő részére történő kézbesítését a posta nem tudja kimutatni, így azt a postai kezelés során elveszettnek tekintem."
Szóval ha a posta egyszerűen beéri ennyivel, és meg sem próbálja felkutatni az eltűnés helyét, a felelőst, akkor ne is csodálkozzunk, hogy ilyen sok küldeménynek "útközben" nyoma vész. Pedig ez úgynevezett könyvelt postai küldemény. No comment.
Nem fogod megtudni, hogy hol tűnt el. Én most kerestettem egy ajánlott küldeményt (nyereménytárgy csere lett volna), és egy formanyomtatványon mindössze ez a szöveg alá van húzva: "jogosult átvevő részére történő kézbesítését a posta nem tudja kimutatni, így azt a postai kezelés során elveszettnek tekintem."
Szóval ha a posta egyszerűen beéri ennyivel, és meg sem próbálja felkutatni az eltűnés helyét, a felelőst, akkor ne is csodálkozzunk, hogy ilyen sok küldeménynek "útközben" nyoma vész. Pedig ez úgynevezett könyvelt postai küldemény. No comment.
jó,hogy VárszegiViki beírta,mert most elmentem a telefonomba a számot
bubus:tudom,nem vígasztal,de mi is kaptunk ilyen levelet pénteken. tény,hogy nem volt matricánk,de az idegesít benne,hogy este jártunk PESTEN és útlezárás volt és mivel nem vagyunk PESTEN ismerősök,nem tudtuk hirtelen merre menjünk,az autópálya ismerős volt,ezért arra mentünk. emlegettem a páromnak a telefonos matrica vásárlást,de nem tudtuk a számot,ahova az sms-est kellett volna küldeni,hát drága mulattság volt.
bubus: oké értem.
Viki
Azért, mert általában 50%-os kedvezményem a matricára (hungarycard)
Azért, mert általában 50%-os kedvezményem a matricára (hungarycard)
ildicc
nagyon sajnállak én is ,de az a fő hogy Leventének nem lett semmi baja,
bár lelkileg biztos megviselte
nagyon sajnállak én is ,de az a fő hogy Leventének nem lett semmi baja,
bár lelkileg biztos megviselte

bubus: miért nem sms-ben veszel autópálya "matricát" ? Sokkal egyszerűbb, gyorsabb és pont nekem találták ki aki gyűlöli minden szarral összeragasztgatni a kocsiját aztán nem lehet levakarni. Ezt nem kell kiragasztani sem.
www.autopalya.hu
Elküldöd sms-ben a rendszámod pl. ABC123 erre a számra: 06-20 vagy 06-30 8100100. majd megjön a válasz sms és ha rendben vannak az adatok küldesz egy OK-t. Ennyi! Vodáról nem működik (ezért nem vagyok én vodás.
többek között ). Ennyi.
www.autopalya.hu
Elküldöd sms-ben a rendszámod pl. ABC123 erre a számra: 06-20 vagy 06-30 8100100. majd megjön a válasz sms és ha rendben vannak az adatok küldesz egy OK-t. Ennyi! Vodáról nem működik (ezért nem vagyok én vodás.
többek között ). Ennyi.Csak tanmeseként írom le:
Ma kaptam egy levelet az Autópályahasznosító...-tól, hogy jogtalanul használtam az autópályát, fizessem be a büntetést, 13170 Ft-ot. Soha nem megyünk matrica nélkül. Bogarászom a számlákat (tudtam, hogy az AutoKlubnál vettem), megtaláltam, de feleslegesen. Ugyanis a kishölgy rettenetesen sietett, amikor kiadta a számlát, a matricát stb.: a számlán és a regisztráción a régi autónk rendszáma szerepel! Tehát fizettem a kártyáért 2500 Ft-ot és most még 13170 Ft-ot. Közel 16ezerbe került a 10 napos matrcánk. Teljesen elkettyentem. Mostanában sorozatosak az ilyen negatív pénzes dolgok. Azért még megpróbálok holnap egy kicsit üvöltözni az autóklubnál. A bosszantó az, hogy legalább 3x megkérdezte a rendszámot!!
Ma kaptam egy levelet az Autópályahasznosító...-tól, hogy jogtalanul használtam az autópályát, fizessem be a büntetést, 13170 Ft-ot. Soha nem megyünk matrica nélkül. Bogarászom a számlákat (tudtam, hogy az AutoKlubnál vettem), megtaláltam, de feleslegesen. Ugyanis a kishölgy rettenetesen sietett, amikor kiadta a számlát, a matricát stb.: a számlán és a regisztráción a régi autónk rendszáma szerepel! Tehát fizettem a kártyáért 2500 Ft-ot és most még 13170 Ft-ot. Közel 16ezerbe került a 10 napos matrcánk. Teljesen elkettyentem. Mostanában sorozatosak az ilyen negatív pénzes dolgok. Azért még megpróbálok holnap egy kicsit üvöltözni az autóklubnál. A bosszantó az, hogy legalább 3x megkérdezte a rendszámot!!
szokoli.laszlone@freemail.hu
Kösz, nem kérek több meghívót!
Kösz, nem kérek több meghívót!

ildicc!
Nagyon sajnálom,az esetet,ami veletek megesett.
Remélem elkapják a bűnözőket,és megkapják méltó "jutalmukat",hogy többet ne legyen kedvük ilyenhez! Leventének,kívánom a legjobbakat,és kitartást! Nó,meg persze nyerjetek még telót,meg sokminden jót!
Nagyon sajnálom,az esetet,ami veletek megesett.
Remélem elkapják a bűnözőket,és megkapják méltó "jutalmukat",hogy többet ne legyen kedvük ilyenhez! Leventének,kívánom a legjobbakat,és kitartást! Nó,meg persze nyerjetek még telót,meg sokminden jót!

Tudom, krysztasz, és persze nem jó, hogy ez téma, de jól esik a reakciótok. Remélem, elég lesz a Sorsnak, hogy most kidühöngjük magunkat rajta, és nem ad okot más fórumostársunk miatt is bosszankodni. 

ildicc
Mégis csak házon belül történt veletek, ezért beszélünk róla ennyit.
Más az, ha újságban olvasom, hat megyével arrébb, hogy mi történt, mint itt a fórumon.
Mégis csak házon belül történt veletek, ezért beszélünk róla ennyit.
Más az, ha újságban olvasom, hat megyével arrébb, hogy mi történt, mint itt a fórumon.Látom, témát adtam (sajnos) egész napra... Még egyszer köszi az együttérzéseket - nagyon megható a csapat összetartása.
Sajnos nem csak szembesítés van, hanem a bíróságon is tanúskodni kell, tuttira szemtől szemben, hogy ugye, ő volt az, nála volt a kés, stb... Úgyhogy nem egy életbiztosítás. De hát egyenlőre még nem kapták el őket, nomeg ha senki sem merné vállalni a tanúskodást, hogyan ítélnék el a bűnözőket
Remélem, legalább a jövőben nem ér negatív tapasztalat ezzel az üggyel kapcsolatban...
Sajnos nem csak szembesítés van, hanem a bíróságon is tanúskodni kell, tuttira szemtől szemben, hogy ugye, ő volt az, nála volt a kés, stb... Úgyhogy nem egy életbiztosítás. De hát egyenlőre még nem kapták el őket, nomeg ha senki sem merné vállalni a tanúskodást, hogyan ítélnék el a bűnözőket
Remélem, legalább a jövőben nem ér negatív tapasztalat ezzel az üggyel kapcsolatban...tényleg nem olyan, mint a filmekben? Hát akkor ez tényleg gáz, tanuskodni. Ennyi erővel felesleges üzemeltetni pl a telefontanu vonalat...