bejcsi!
Írjál nekik,csütörtökön rákérdeztem,hogy megkapták-e,ma írtak,hogy elfogadták,rendelhetek!
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 246 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
mell-i! Szerencsés vagy. Nekem a beküldötteket is 3-4 hét alatt írták jóvá. Kérdésemre pedig 3 hete nem válaszoltak...
Fa - Hűségprogram: Eddig már 2-szer is jóváírták olyan blokkjaimat, amiket be sem küldtem még... :-)
Nagy piros pont a Nestlének nem jó bolthoz töltöttem fel a blokkot és áttették a helyére
Ma hívtak /Nestlé /,azt hittem nyertem
" alt="
"> is-is
" alt="
">
Rámától!Üres borítékot kaptak,így nem postáztak Ráma sütis könyvet
" alt="
">,lezárult a promó,kipostáztak már mindenkinek,sőt van, aki másodszorra sem kapta meg.Nagyon kedves volt a hölgy ,mivel maradt még, így kapok egy sütis könyvet
" alt="
"> Említette,hogy valamikor nyáron, ismét lesz játék!
" alt="
"> is-is
" alt="
">
Rámától!Üres borítékot kaptak,így nem postáztak Ráma sütis könyvet
" alt="
">,lezárult a promó,kipostáztak már mindenkinek,sőt van, aki másodszorra sem kapta meg.Nagyon kedves volt a hölgy ,mivel maradt még, így kapok egy sütis könyvet
" alt="
"> Említette,hogy valamikor nyáron, ismét lesz játék!Áh, nem a kocsi! Annyira nem profik a rendőrök.
Erre a 2 ffire is kíváncsi lennék, hogy leltek rá. Annyit tudok, hogy Tatán több százezret elvittek vhonnan, és már büntetett előéletűek voltak.
Erre a 2 ffire is kíváncsi lennék, hogy leltek rá. Annyit tudok, hogy Tatán több százezret elvittek vhonnan, és már büntetett előéletűek voltak.
Ja ez nem az autós, hanem a 20 000-s ügy, már azt hittem...
" alt="
">
" alt="
">Autó is meglett? Vagy darabokban?
zshajni
" alt="
">
" alt="
">Képzeljétek Tatán lekapcsolták Mama tolvajait (fehér kesztyűsöket).
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Tőlem az ELMŰ kap nagy-nagy piros pontot. Játszottam kispárnáért és nyertem.
" alt="
"> Ráadásul én dönthettem el mi legyen rajta. Tervet kaptam stb. Tök jó, nagyon profik voltak.
" alt="
"> Most is van náluk nyereményjáték bólogatós kutyáért. Ajánlom őket, játszatok bátran.
" alt="
">
" alt="
"> Ráadásul én dönthettem el mi legyen rajta. Tervet kaptam stb. Tök jó, nagyon profik voltak.
" alt="
"> Most is van náluk nyereményjáték bólogatós kutyáért. Ajánlom őket, játszatok bátran.
" alt="
">Ma megérkezett a megreklamált, korábban törötten érkező Milka bögre, épségben!
Mellé a Koronás csomag. Tetszik a cukros doboz és a bögre is aranyos! Ráadásul tegnap jelezték a szervezők, hogy tévedésből nem küldtek el mindent a megrendelt dolgok közül, de pótolni fogják!
Én is adok egy nagy piros pontot a Jóreggelt szervezőinek.: párom pótnyertes lett, de az értesítő mailt épp a beküldési határidő napján olvasta el. Másnap elsőbbségivel feladtuk a kódot és ki is küldték a nyeremény hangszórót! Fő a türelem és a pozitív hozzáállás!
Mellé a Koronás csomag. Tetszik a cukros doboz és a bögre is aranyos! Ráadásul tegnap jelezték a szervezők, hogy tévedésből nem küldtek el mindent a megrendelt dolgok közül, de pótolni fogják!
Én is adok egy nagy piros pontot a Jóreggelt szervezőinek.: párom pótnyertes lett, de az értesítő mailt épp a beküldési határidő napján olvasta el. Másnap elsőbbségivel feladtuk a kódot és ki is küldték a nyeremény hangszórót! Fő a türelem és a pozitív hozzáállás!
Nagyon pozitív a webnyereményeseknek különösen zshajninak, akivel egyeztettem, de nem utolsó sorban teninek és florinak is akik írtak, h segítenek. Így sikerül a vidámparki elővételi jegyek átvétele. igaz a gyerekek mellett nem igazán tudok fórumozni, de ide mindig jó szívvel térek vissza. Ez az összefogás! Rám is számíthattok bármikor, ha tudok segítek. írjatok !!!
Itt is megköszönöm a segítségeteket! A mai világban is vannak segítőkész, jószívű emberek
" alt="
">
Itt is megköszönöm a segítségeteket! A mai világban is vannak segítőkész, jószívű emberek
" alt="
">Pennyn! pirospont,3 különböző Balaton szelet 3*55Ft=165Ft
MA a Tesco kapott tőlem egy nagy piros pontot. Vettem a pontokkal zöldséges kést. Nem ezt szerettem volna és ajándékba szántam. Itthon vettem észre, hogy sikerült mellé nyúlnom, nem a hámozó kést vettem le. Egy másik Tescoba mentem blokkal, késsel, és a vevőszolgálaton szó nélkül, kedvesen cserélték nekem.
Innen is köszönöm!
Innen is köszönöm!
www.edesarc.hu
Gratulálok a Kinder marketingesének! Tetszik a játék, bár lehet kihagyom, mert nem tartozom ebbe a fogyasztói szegmensbe, de annyira jó lenne, ha a hasonló képfeltöltős-szavazós játékokon is csak a termékek tényleges fogyasztói vehetnének részt, fogyasztásuk arányában. És nem egy csoport előre felosztott like-tortái lennének az ilyen játékok.
Gratulálok a Kinder marketingesének! Tetszik a játék, bár lehet kihagyom, mert nem tartozom ebbe a fogyasztói szegmensbe, de annyira jó lenne, ha a hasonló képfeltöltős-szavazós játékokon is csak a termékek tényleges fogyasztói vehetnének részt, fogyasztásuk arányában. És nem egy csoport előre felosztott like-tortái lennének az ilyen játékok.
Nekem is Koronás értesítő a 25 pont jóváírásról.
Koronás értesítő ,25 pont
" alt="
">
" alt="
">
Nagy pozitív a Jó Reggeltnek. Ma felhívtak, hogy rossz kódot küldtem, én mondtam, hogy mivel az egyik nyereményemhez nem küldtek, mail-t, hogy melyik kódot kell beküldeni, ezért nem tudtam beküldeni. Nagyon rendesek voltak, megint elküldték a mail-t, most péntek a határidő. Én már le is tettem a Hervis utiról.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">DM-ben karácsonyi csomagok mától féláron vannak, és nálunk nem szedték be a csomikat, volt választék