Akinek van sapkája, meg akinek nincs.....
Éjjel bki fenn maradhatott, ha nagyon akart.
Nem minden munkahelyen díjazzák, ha vki munkaidőben (gyorsasági ajándékért) játszik.
Jól értem:
15-től minden délben napi 100?
ACTIVIA
Elég vidám a napotok?
Ha nem, most megpróbáljuk szebbé tenni: csütörtök déli 12 órától újabb 1000 db szilikonos sütőforma várja, hogy VIP kódjaitokért cserébe a Tiétek lehessen!

" alt="

"> A szett 2 db pillangós sütőformát tartalmaz.
Mint már tudjátok, áprilisi garantált ajándékunk, a Tchibo sütőforma néhány óra alatt elfogyott. Összesítettük az elmúlt napok tapasztalatait és visszajelzéseiteket, és néhány pontban változtattunk a játékszabályon annak érdekében, minél több VIP Program taghoz juthasson el a havi garantált ajándékunk. A változások röviden a következők:
- nincsenek előnyben az éjjeli baglyok: a havi garantált ajándék minden hónap 15-én déli 12 órától elérhető
- ezentúl nagyobb eséllyel juthattok hozzá a havi garantált ajándékhoz, mert adott hónapban minden VIP Program tag 1 darabot igényelhet, illetve naponta 100 db ajándék lesz elérhető
Bocsi, nem írtam, hogy mi is lett a jobb. Itt a wny. fórum oldalán a betűk feketék, jól láthatók lettek és nagyobbak. Így azért jobb lett.

" alt="

">
Hú, de szuper lett az előzőhöz képest!!!

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Sziasztok! Nemrég beírtam a negatívba, hogy a CBA-Unileveren játszottam, és ki voltak rakva a szórólapok a Cba- ban amelyik pedig a játékos boltok listáján nem is szerepelt. Rákérdeztem, ezt a választ kaptam:
Kedves Én!
Azok a boltok, amelyekben meg van hirdetve a nyereményjáték, részt vesznek a játékban, tehát a blokkal nyugodtan pályázhat.
Nagyon köszönjük észrevételét és hogy jelezte felénk, javítani fogjuk a boltok listáját.
Üdvözlettel:
Unilever Magyarország Kft.,
Piros pont a Penny- nek. Az országot végigjárva /A mi földünk/ matrica csere- bere órákat szerveznek le. Kiplakátolják az üzletekben, városonkét egy market vesz részt, péntek du. -tól vasárnap estéig. Nálunk kevesen voltak, nagyon jó hangulat volt a jó időben.
Én pedig NEM írtam nekik, mégis jóváírták ma.
Egyszerűen ma foglalkoztak a beérkezett blokkokkal.
bejcsi!
Írjál nekik,csütörtökön rákérdeztem,hogy megkapták-e,ma írtak,hogy elfogadták,rendelhetek!
mell-i! Szerencsés vagy. Nekem a beküldötteket is 3-4 hét alatt írták jóvá. Kérdésemre pedig 3 hete nem válaszoltak...
Fa - Hűségprogram: Eddig már 2-szer is jóváírták olyan blokkjaimat, amiket be sem küldtem még... :-)
Nagy piros pont a Nestlének nem jó bolthoz töltöttem fel a blokkot és áttették a helyére
Ma hívtak /Nestlé /,azt hittem nyertem

" alt="

"> is-is

" alt="

">
Rámától!Üres borítékot kaptak,így nem postáztak Ráma sütis könyvet

" alt="

">,lezárult a promó,kipostáztak már mindenkinek,sőt van, aki másodszorra sem kapta meg.Nagyon kedves volt a hölgy ,mivel maradt még, így kapok egy sütis könyvet

" alt="

"> Említette,hogy valamikor nyáron, ismét lesz játék!
Áh, nem a kocsi! Annyira nem profik a rendőrök.
Erre a 2 ffire is kíváncsi lennék, hogy leltek rá. Annyit tudok, hogy Tatán több százezret elvittek vhonnan, és már büntetett előéletűek voltak.
Ja ez nem az autós, hanem a 20 000-s ügy, már azt hittem...

" alt="

">
Autó is meglett? Vagy darabokban?
zshajni

" alt="

">
Képzeljétek Tatán lekapcsolták Mama tolvajait (fehér kesztyűsöket).

" alt="

">

" alt="

">
Tőlem az ELMŰ kap nagy-nagy piros pontot. Játszottam kispárnáért és nyertem.

" alt="

"> Ráadásul én dönthettem el mi legyen rajta. Tervet kaptam stb. Tök jó, nagyon profik voltak.

" alt="

"> Most is van náluk nyereményjáték bólogatós kutyáért. Ajánlom őket, játszatok bátran.

" alt="

">
Ma megérkezett a megreklamált, korábban törötten érkező Milka bögre, épségben!
Mellé a Koronás csomag. Tetszik a cukros doboz és a bögre is aranyos! Ráadásul tegnap jelezték a szervezők, hogy tévedésből nem küldtek el mindent a megrendelt dolgok közül, de pótolni fogják!
Én is adok egy nagy piros pontot a Jóreggelt szervezőinek.: párom pótnyertes lett, de az értesítő mailt épp a beküldési határidő napján olvasta el. Másnap elsőbbségivel feladtuk a kódot és ki is küldték a nyeremény hangszórót! Fő a türelem és a pozitív hozzáállás!
Nagyon pozitív a webnyereményeseknek különösen zshajninak, akivel egyeztettem, de nem utolsó sorban teninek és florinak is akik írtak, h segítenek. Így sikerül a vidámparki elővételi jegyek átvétele. igaz a gyerekek mellett nem igazán tudok fórumozni, de ide mindig jó szívvel térek vissza. Ez az összefogás! Rám is számíthattok bármikor, ha tudok segítek. írjatok !!!
Itt is megköszönöm a segítségeteket! A mai világban is vannak segítőkész, jószívű emberek

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások