Hatoslottó:
, 9, 16, 23, 32, 34, 38, pót: 1
sok sikert mindenkinek
Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 96 oldal |
Holnap lesz a Mildi első sorsolása.
Hol lesz a Tesco-Colgate -t nyerteslista?
Ha jól emlékszem ma sorsolták a Tesco-Colgate -t is
Ma 13:30 Szofi sorsolás
lehet "izgizni"
lehet "izgizni"Fundy sorsolás május 6.
Nescafe sorsolás május 5.
Mizo sorsolás május 6.
Colgate-Tesco sorsolás május 6.
Bár ez utóbbi 2 a főoldalon is kint van!
Mizo sorsolás május 6.
Colgate-Tesco sorsolás május 6.
Bár ez utóbbi 2 a főoldalon is kint van!
fozo.gabi, ezen a sorsoláson részt vesz az eddig beérkezett összes kód. Ha az első sorsolásra küldtél be, akkor azok is.
Ma van a Douwe Egberts sorsolása!
Én csak 1 zacsival veszek részt most a sorsoláson, de remélem sokan fognak nemsokára beírni a nyertesek topikba
Én csak 1 zacsival veszek részt most a sorsoláson, de remélem sokan fognak nemsokára beírni a nyertesek topikba

Ma van a fősorsolás a Magginál.
Nyitok egy cba-s topicot, és oda bemásolom a hozzászólásokat.
Szerintem pedig várjuk meg, amíg jelentkezik a CBA marketinges hölgy, hátha történik valami. Nem hinném, hogy tisztában lennének azzal mi folyik náluk sorsolás címen.
Bár lehet, hogy én túl pacifista vagyok, de szerintem várjunk egy hónapot, és valaki, lehet, hogy én, próbáljon elmenni a következő sorsolásra, és utánanézni, történt-e valami változás.
Bár lehet, hogy én túl pacifista vagyok, de szerintem várjunk egy hónapot, és valaki, lehet, hogy én, próbáljon elmenni a következő sorsolásra, és utánanézni, történt-e valami változás.
Na, igen, a SZJF nekem az ápr. 6. -ai panaszos levelemre sem válaszolt, úgyhogy biztos összejátszanak. Talán érdemes lenne a Gazdasági Versenyhivatalhoz fordulni, mert ez tényleg a vásárlók megtévesztése. 

Szerintem írjunk mostmár a CBAval kapcsolatban a negatívba, ezt meg hagyjuk meg a sorsolásoknak

CBA-nak kellene nyitni egy új topicot, mert ez már teljesen eltért az eredeti funkciójától, nem?
Holnap újabb cherry queen sorsolás, aztán kika sorsolás.
Holnap újabb cherry queen sorsolás, aztán kika sorsolás.
Az egyik barátnőm azt tanácsolta, hogy forduljunk a fogyasztóvédelmisekhez, mert ez vevők megtévesztése ami itt megy. De a cba-nak nem nagy dolog egy kis pénzbírság. Sőt már a fórumról is beszéltünk erről vkivel, lehet meg kellene lépni.
úgy nézem, Laci bácsi csak belecsapott a kakába, hogy egy jót fröcsögjön, aztán továbbállt, talán újabb sorsolást felügyel ma is...
Tényleg, hát, hol van a CBA Marketing hölgy??? Vhogy nem hiszem el, hogy nem olvassák a hozzászólásokat. Vagy szorul a hurok?
Ennél kissebb szabálytalanságért is fizetett már súlyos milliókat büntetésképpen egypár cég...
De ha már a SZJF is ilyen lazán kezeli a dolgokat... ??
Tényleg, hát, hol van a CBA Marketing hölgy??? Vhogy nem hiszem el, hogy nem olvassák a hozzászólásokat. Vagy szorul a hurok?
Ennél kissebb szabálytalanságért is fizetett már súlyos milliókat büntetésképpen egypár cég...
De ha már a SZJF is ilyen lazán kezeli a dolgokat... ??
Én már nyertem kedves Laci bá a cba-ban 2003-ban engem már nem annyira érdekel az egész mert már alig járok cba-ba, és én már megnyertem a kenyerem javát de attól függetlenül bosszant, hogy ilyen módszereik vannak. Sokan vannak aki évekig játszanak, és az ilyen módszerek miatt mindhiába. A gumis módszer felettébb felháborító!!!!!!!!!
Laci bá
Tehát nyertem, örülök neki, köszi a jó hírt!
Nem a többszörös bankkártyát irigyeljük Takácséktól és a többiektől, hanem a szabálytalanság bosszant minket, hogy nincs meg az egyenlő esély. De te ezt nem értheted, minek is magyarázzam.
Tehát nyertem, örülök neki, köszi a jó hírt!
Nem a többszörös bankkártyát irigyeljük Takácséktól és a többiektől, hanem a szabálytalanság bosszant minket, hogy nincs meg az egyenlő esély. De te ezt nem értheted, minek is magyarázzam.

Lackó bá!
Sajnos tévedtél,mint írtam,már 1 ideje nem játszom a CBA-val,tehát most nem is nyerhettem!
És ezután se fogok,mig ez a dobozolós rendszer van. A postai beküldést is még meggondolom!
Sajnos tévedtél,mint írtam,már 1 ideje nem játszom a CBA-val,tehát most nem is nyerhettem!
És ezután se fogok,mig ez a dobozolós rendszer van. A postai beküldést is még meggondolom!