Szerecsen!
Ne keveredjél már igy bele!
Paint nyert egy autót (Gratuláltunk is ám neki!

), eladta, abból lett a pénz, és a pénz hozzásegítette egy lakáshoz. Ez ilyen egyszerű, de nem mindegy az ember hogy írja!
És a többiek?Paint,lakás kocsi pénz stb.például
Ma sorsolják a Profi nyerteseit. Sajnos arról egy szó sincs a kiírásban, hogy közzéteszik-e valahol a nyertesek neveit.
verka
Fodorékat és a többieket a CBA-val együtt jól kitárgyaltuk a CBA topicba. Ott olvasgathasz róluk, szerintem egy jó ideig igen sokat csuklottak...
A CBA-s Fodor Juditról annyit, hogy tavaly 2x vagy 3Xnyert autót+ egyéb apróbb ajándékokat. No comment!
Holnap lesz az Orsi sorsolása.
Aki kap holnap nyerő sms-t írja be legyen szíves! Akkor már tudni fogom, hogy már ne várjak...
Szuzy!
Az infovonalon csak pár napra rá kapják meg a nyerteslistát. Szerintem hétfőn esetleg már lehet érdeklődni.
Nincs véletlenül valakinek infója a nyertesekről?
A hivatalos Infovonal már nem működik ...
Szóval erről van szó:
Ma 10 órakor Jacobs maci sorsolás!
GGK Direct Kft
Budapest XIV. ker.
Laky Adolf u. 25.
Hát esik az eső, szóval én nem tudok elmenni a sorsolásra. Kiváncsi lettem volna rá.
Elképzelhetetlen, hogy engem húznának ki, de egy fórumos sikeréről szívesen beszámoltam volna

Reácska, így, hogy írtad a több darabos húzás, hirtelen tényleg beugrott néhány ezer kiskanál és társai

Bocsánat, az tényleg csak kávés volt, de ennyi sorsolás és játék között már kissé eltájolódtam

" alt="

"> De hátha Gabi vagy valaki más eljut ide is..

Évi*: én nem ezen voltam.

Vagyis nem ennél a cégnél. A Kraft 2 reklámügynökséggel dolgozik. Az egyik amelyik a Jacobsot szervezte (most is a Jazz-eset) a másik aki a Sport szelet + Jacobs-ot szokta és a Milkát is azt hiszem. Itt még nem jártam úgyhogy nem tudom hogy dolgoznak. A capuccinosok profin dolgoztak, szerintem ezek is, habár jobb mindent megnézni....

Én inkább az olyan sorsolásokat szeretem ahol több húzás van, ott lehet felmérni a hozzáállást, 3 db-nál nemigen.
OK. Még holnapig megszülöm mit csináljak, bár most inkább a nem felé billegek. Félek, hogy a gfyerkőcök nehezen bírnák. Egyébként ahogy igy gondolkodom, csak egy trolival kéne mennem. Imádnak utazni a gyerekek, de ülni várni nagyon utálnak

Pont ott van. Gyarmat u. Laky u. sarok.
fozo.gabi
A Thökölytől kezdődik a számozás, és a Gyarmat utcánál lehet a 25.
Nekem úgy rémlik, Reácska volt már náluk sorsoláson, hátha ö meg tudja holnapig mondani. Az persze kérdéses, hogy a pici meddig bírja, de hátha lefoglalják addig is a mackók!

www.terkepbank.hu Utca, házszám szerint lehet keresni. Vagy a bkv.hu -n útvonaltervező, vagy a http://bpterkep.index.hu oldalon is utca házszám szerint megmutatja.
Köszi! azt én is megtaláltam, de azt is látom rajta, hogy ez az utca több km hosszú lehet és nem mindegy merről kezdődik a számozás.
Gabi, van egy online utcakeresö, megkerestem Neked, erröl van szó:
http://utcakereso.hu/utcakereso.php?utca1=Laky+Ad
olf+u.&ker1=14&utca=Laky&ker=&kepter=
Ahogy elnézem, házszámot sajnos nem lehet keresni vele, de hátha ez is segít.
Hát igen, jó hosszú utca!
Akkor azt mondod, hogy a 82es troliról leszállok a Róna utcánál, itt megáll a 7es is, és ott ha megtalálom ezt az utcát, már nem is kell nagyon begyalogolni? De nagyon morfondírozok, hogy egyáltalán elmenjek-e két pici gyerekkel. Végülis csak 3 nyertest húznak, de ki tudja meddig fog tartani. A fiam pedig elég türelmetlen.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások