Kalapozó topic
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 139 oldal |
5 Vénusz pontot én is szeretnék. cserében van Rossmann pontok,Tefal pontok,Cba Príma pontok ,egy Durex blokkom(találtam) amin Durex maxi classic 1 van,ami 1899ft. vagy van 2 db Cocas hűtőmágnesem
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Szóval még egyszer: 3 pont Vénuszra lenne szükségem Johnson's picuri pontot tudok érte adni.
Én is kalapoznék 3 pont Vénuszt - tudok még adni érte Johnson'st ( picuri pontot) tudok érte adni.
Vénusz pontot szeretnék, ha van valakinek és nem használja fel. Köszönöm!
Vénusz pontot szeretnék cserébe van 1 Rossmann pontom. Köszönöm.
Szeretnék 1 db Vénusz pontot, ha esetleg valaki nem használja fel.
Köszi előre is.
Köszi előre is.
Én is keresek 1 db vénusz pontot, magyar termék kódot adnék érte.
2 vénusz pontra lenne szükségem
" alt="
"> Nálunk már nem lehet kapni.
" alt="
"> Nálunk már nem lehet kapni.1 db . La Festa, Brumi Coffeeta, Ekland, Inka kódot kalapoznék .Előre is köszönöm .
Vegeta blokkokat szeretnék, ha valakinek nem kell. Kártyanaptárak is érdekelnek.
eszty1983!
Írtam!
Írtam!
13 db Spar pontot kalapoznék.
Válaszborítékot természetesen küldök.
Válaszborítékot természetesen küldök.
rossmann pontokat szeretnék...
Ha volna felesleges Reál cégszöveg, szívesen fogadnám. Postát természetesen fizetem.
Dzsungelmániás matrica gyűjtő albumot kalapoznék egy szegény kislánynak. Jöhetnek matricák is.
F&F Tesco ruházati kupont kalapoznék, ha már tudod , hogy nem fogod felhasználni, én a 2 kislányomnak tudnám levásárolni
" alt="
"> A postaköltséget átutalom!
" alt="
"> A postaköltséget átutalom!Ha van Agip matricád, és Neked nem kell válaszborítékért szívesen elfogadnám.
MOL pontokat kalapoznék, ha valakinek nem lenne rá szüksége, gondoljon rám. Köszönöm!
Rossmann pontokat szeretnék.
Kettő kellene.
Kettő kellene.
Tesco láncreakció ide is jöhet, ha valaki épp nem használja fel, postát fizetem!
" alt="
">
" alt="
">