Rencsu!
NEkem küldhetsz, csak nem tudom fogsz e tudni küldeni, de próbáljuk meg. Ha sikerül, tudok még másik 3 személyt akinek mehet és vissza is igazolnak.
Jelölj be:
https://www.facebook.com/nikolett.szollosy.gorkie
Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 81 / 366 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Kinek küldhetek Lidl felkérést? Sajnos amíg össze nem jön az 50 fő, addig nem tudok másnál sem játszani, segítsetek!!
Info a Duracellhez:
Minden egyes játékhét hétfő délután 12:00:00-kor kezdődik és a következő hét vasárnap délután 11:59:00 –ig tart.
Mivel a héten 180-as átadást csinált egy csapat, így esélyünk sincs.
Ezért HÉTFŐN 12 UTÁN kezdhetjük.
Csak olyannak adjátok át, aki megbízható és biztosan továbbadja és nem lép ki rögtön a facebook-on!
Minden egyes játékhét hétfő délután 12:00:00-kor kezdődik és a következő hét vasárnap délután 11:59:00 –ig tart.
Mivel a héten 180-as átadást csinált egy csapat, így esélyünk sincs.
Ezért HÉTFŐN 12 UTÁN kezdhetjük.
Csak olyannak adjátok át, aki megbízható és biztosan továbbadja és nem lép ki rögtön a facebook-on!
LaGroovy
Nagyon kedves vagy!
Akkor hétfőn indulunk. Nézzetek be többször ide a fórumra hétfőn.
Nagyon kedves vagy!
Akkor hétfőn indulunk. Nézzetek be többször ide a fórumra hétfőn.
duracellben szívesen segítek én is
inkább nappal
" alt="
">
inkább nappal
" alt="
">evimamzika
Az éjjelt vállalja Amazone. Nappal megpróbálhatjuk együtt. Nekem nem nagyon jó a hétköznap, de majd együtt elboldogulunk. A Kriszta is biztosan besegít.
Az éjjelt vállalja Amazone. Nappal megpróbálhatjuk együtt. Nekem nem nagyon jó a hétköznap, de majd együtt elboldogulunk. A Kriszta is biztosan besegít.
Amazone
Köszi!
Köszi!
Ha újraindítjátok a Duracell láncot én szívesen segítek.
" alt="
"> Bár mi már nyertünk az előzővel, de ha kell tudok dobni én is kettőt vagy hármat. Ha kellek írjatok.
" alt="
">
" alt="
"> Bár mi már nyertünk az előzővel, de ha kell tudok dobni én is kettőt vagy hármat. Ha kellek írjatok.
" alt="
">Kérlek Benneteket hogy segítsetek,hogy lányom, Szandra meglepi buliját a 18.szülinapjára "megnyerhessem"
1 oldalról 1 szavazat mehet és 23.-án vége a játéknak.A legtöbb szavazattal lehet nyerni.
Nagyon köszönöm,annak is aki már szavazott
https://facebook3.draftfcb.hu/buligenerator/bulis
zavazo.php?id=100000502458883&p=0
1 oldalról 1 szavazat mehet és 23.-án vége a játéknak.A legtöbb szavazattal lehet nyerni.
Nagyon köszönöm,annak is aki már szavazott
https://facebook3.draftfcb.hu/buligenerator/bulis
zavazo.php?id=100000502458883&p=0
magla,az ellenőrzést Amazone vállalja be,én még nem játszottam,nem szeretnék elrontani semmit....
Jó lesz a hétfő éjjel nekem, és szerintem az ellenőrzést is be tudom vállalni
Amazone:
A hétfő éjjel tudod vállalni?
A hétfő éjjel tudod vállalni?
evimamzika
Vállalod, hogy ellenőrzöd, ki kinek küldi?
Ha valami gond van, majd segítek, de dolgoznom kell, így nem tudom egész nap ellenőrizgetni.
Csak olyannak küldjétek tovább, aki rögtön tovább küldi és legalább fél órát még vonalban lesz, ha valami gond van, el tudjuk érni.
Akkor legyen a hétfő?
Vállalod, hogy ellenőrzöd, ki kinek küldi?
Ha valami gond van, majd segítek, de dolgoznom kell, így nem tudom egész nap ellenőrizgetni.
Csak olyannak küldjétek tovább, aki rögtön tovább küldi és legalább fél órát még vonalban lesz, ha valami gond van, el tudjuk érni.
Akkor legyen a hétfő?
magla
nem játszom a duracellel! Nekem nem is jött meghívó és nem is kértem! Nem leszek gépnél valószínűleg most sokáig, ezért nem is bonyolódtam bele!
A buligenerátor szavazáson voltam a 22.
nem játszom a duracellel! Nekem nem is jött meghívó és nem is kértem! Nem leszek gépnél valószínűleg most sokáig, ezért nem is bonyolódtam bele!
A buligenerátor szavazáson voltam a 22.
Az illető tovább küldte?
Kinek küldted tovább?
Én szentesiné-nek írtam, hogy a 22. voltam!!! Bocsi, ha bezavartam!!!
hétfő,kedd,szabin leszek
Sajnos valaki 15:30 óta képtelen továbbadni a láncot.
Nagyon sajnálom. Órákig készenlétben álltunk a Krisztivel, mások meg annyi felelősséget éreznek magukban, hogy tovább küldjék.
A jövő héten újra megpróbáljuk, mivel a héten 180 fős csapat ellenében esélyünk sincs ilyen lassúsággal.
A jövő héten melyik nap próbálkozzunk? Melyik napra szavaztok?
Jó éjt!
Nagyon sajnálom. Órákig készenlétben álltunk a Krisztivel, mások meg annyi felelősséget éreznek magukban, hogy tovább küldjék.
A jövő héten újra megpróbáljuk, mivel a héten 180 fős csapat ellenében esélyünk sincs ilyen lassúsággal.
A jövő héten melyik nap próbálkozzunk? Melyik napra szavaztok?
Jó éjt!
ente
Te kinek küldted? Mert az illetőnél megakadt.
Te kinek küldted? Mert az illetőnél megakadt.