attinka
a nyertesek között voltam én is, e-mailben kértek részletes adatokat (a TAJ számtól, az adószámig), még nincs a lsitán a nevem
Aki nyert az építők közül, annak kellett adatot egyeztetni e-mailben, vagy csak a listán látta magát?
Az az e-mail címemet, amiről regisztráltam, valaki szerencsésen feltörte

" alt="

"> majd meg is semmisítette.

" alt="

">
Szerintetek azért még érdemes tovább játszanom, vagy csináljak új regisztrációt?
Farmot felépítők nyerteslistája bővült.
A kávécsomag nyerteslistáról eltűnt a névsor vége. Az elején rajta voltam most nem. 102 név van. erről van valami info ?
angyal1960!
Ott van pár hozzászólással alattad!

" alt="

">
Dody!
És azt a jó megoldást nem lehetne közzé tenni?
Köszönöm Macika ... bár Liszolda tegnap délután nagyon jó +oldást írt ...
Én a következő e-mailt kaptam, mindenki megnyugtatására közlöm:
Köszönjük, hogy levelével megkeresett bennünket.
A „ Legyél a kávé nagykövete” nyereményjáték Kávéfarm építése/termelése sajnos jelenleg a technika ördöge kezébe került. A kávétermelést ideiglenesen le kellett állítanunk, mert a szerverek nem bírták a hatalmas megterhelést. Csapatunk folyamatosan dolgozik a helyreállításon, de úgy tűnik, hogy ez hosszabb időt fog igénybe venni. A babszemek, cserjék, és a megtermelt kávé természetesen nem veszik el. Hátrány senkit nem fog érni, mert a beküldött vonalkódok képezik a játék alapját, ezért javasoljuk, hogy küldjön be minél több vonalkódot, hiszen azok mind az online, mind az offline játékban részt vesznek. A beküldött pályázatokat folyamatosan dolgozzák fel a kollégák. Továbbra is érdemes naponta ellátogatni www.kavefarm.hu honlapra, ahol tájékoztatni fogjuk a játékosokat a termelés újraindulásáról, és egy izgalmas dél-amerikai történetet is olvashatnak, Fekete Leves címmel. Szíves megértését és türelmét köszönjük.
Még egyszer köszönjük levelét. Amennyiben további információra van szüksége, kérem, forduljon hozzánk ismét
bizalommal a megadott elérhetőségeken, mindig szívesen segítünk.
Üdvözlettel:
Krauszné Kakassy Noémi
Nestlé Fogyasztói Szolgálat
Sziasztok !
Valaki be tudott lépni a farmjára mostanában ?
Vasárnap este sikerült utoljára belépnem a farmra .
Ott a kész termés , már kellene pörkölni , még a végén rám rohad az egész.

" alt="

">
Ma egész nap nem engedett be :-(
Megoldási javaslat: Nestlé fog egy kisteherautót, elvágtázik vele Vácra, vesz egy normális szervert, hazaviszi, felnyomja rá a játékát, supportot kér a gyártótól, és mindenki boldog.
Mert én ma nagyon nem.....
Frissitve a kávécsomag nyerteslista
Samidala,bővült a lista, már én is rajta vagyok

" alt="

">eddig 102 nyertes van
biztos nem telik rendes informatikusra a nestlenek,ami elég szomorú.(((
minek a játék ha nem működik?
Nekem a másik listán lenne a helyem

" alt="

"> De még nem írtak rá

" alt="

">
Samidala, bővült. Ma már rajta vagyok a bögrés listán.
Ha a termelés szünetel is, legalább a nyerteslista bővülhetne

" alt="

">
Szárítás megvolt, bezsákoltam és most két órán át pörköl az üzem.

" alt="

">