Én sokszor nyertem már a Danubiuson, már ki is tiltottak, de soha nem olyan összeget, hogy abból meg is éljek. De amikor ezek a nagyösszegű nyeremények mennek érdekes módon soha nem jutok be. Vannak itt érdekes dolgok. A Juventust azért bírom, mert egyenesbe adják, és nem csalnak. De itt sem lehet álandóan játszani. A Sláger rádiót pedig lehetetlen elérni. Ha sikerül akkor azt mondják, hogy még nincs játék, vagy két perc után hogy már meg van a játékos. Ez a Danubisuban is előszokott fordulni, pláne reggel.
Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 82 / 93 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nem tudlak követni. Mire gondolsz? Én benne vagyok egy közösben,írj az @-re.
Danubius szempontjából mindenképpen jó lenne összehangolni, hogy mit küldjünk el az sms-ben, zártkörű ötlet megoldására jó lenne egy használható javaslat. Valami komolyabb, regisztrációs saját. Sajnos nálunk nem jön be a győri rádió, csak a nagyok és a Szekszárd környéki adók.
Köszi
Egy ékszerbolt által felajánlott ajándékcsomagot, állítólag óra van benne. Majd délután megyek be érte.
A győri rádión meg az óra dalát kell figyelni, s ha meghallod, akkor hívni a 0681823456-os számot, valamilyen 3000 Ft értékű utalványt lehet nyerni, majd délután az összes telefonáló között kisorsolnak egy 10 ezer forintos utalványt, majd a játék legvégén egy azt hiszem afrikai utat. Ebben nem vagyok bizti, de valamilyen utat az tuti.
A győri rádión meg az óra dalát kell figyelni, s ha meghallod, akkor hívni a 0681823456-os számot, valamilyen 3000 Ft értékű utalványt lehet nyerni, majd délután az összes telefonáló között kisorsolnak egy 10 ezer forintos utalványt, majd a játék legvégén egy azt hiszem afrikai utat. Ebben nem vagyok bizti, de valamilyen utat az tuti.
mit nyertél ? Valami va a Rádiógyőrbe is de lemaradtam csak a végét hallottam. Bár őrájuk haragszom az emelt díjas telefon miatt. NEm is tudok más rádiót aki ezt használja
Sziasztok!
A BMC rádión is van egy játék. A kakukk hangot kell figyelni, s amikor meghallod, hívni a 96/444-222 telefonszámot.
Értékes nyeremények vannak: pl. utazás, ékszer bolt által felajánlott nyeremény.
Próbáljatok szerencsét, hátha összejön. Nekem most sikerült
Sok sikert
A BMC rádión is van egy játék. A kakukk hangot kell figyelni, s amikor meghallod, hívni a 96/444-222 telefonszámot.
Értékes nyeremények vannak: pl. utazás, ékszer bolt által felajánlott nyeremény.
Próbáljatok szerencsét, hátha összejön. Nekem most sikerült
Sok sikert

12-étől mindennap egy hétbetűs karaktersort kell küldeni SMS-ben , nem kell, hogy értelmes legyen, eccerűen egymás után kell írni a betűket.
Minden nap 19 órakor lezárják a játékot, és összesítik a beküldött betűket, és felállítanak egy sorrendet az alapján, hogy melyiket küldték be a legtöbbször, második legtöbbször, és így tovább.
Ez alapján kialakul egy sorrend, ennek nézik az első hét karakterét és aki ahhoz a legközelebb tippelt, vagy pont eltalálta, az nyert.
SZVSZ elég kicsi az esély.
Minden nap 19 órakor lezárják a játékot, és összesítik a beküldött betűket, és felállítanak egy sorrendet az alapján, hogy melyiket küldték be a legtöbbször, második legtöbbször, és így tovább.
Ez alapján kialakul egy sorrend, ennek nézik az első hét karakterét és aki ahhoz a legközelebb tippelt, vagy pont eltalálta, az nyert.
SZVSZ elég kicsi az esély.

Itt a szabályzat (Dabnubius) ha agyilag valaki érti a lényeget az fejtse ki érthetően
http://www.smshirszerzo.hu/
http://www.smshirszerzo.hu/
Re: 2004. január 07. :: 18:52
Gladiátor
A blikk és a rtlclub is benne lesz. Smses játék napi 1 millió.
Érdemes lenne össze fogni.
Persze egy olyan forumon ahol nem lát senki csak a reg tagok...
Gladiátor
A blikk és a rtlclub is benne lesz. Smses játék napi 1 millió.
Érdemes lenne össze fogni.
Persze egy olyan forumon ahol nem lát senki csak a reg tagok...
Egyszer régebben volt egy olyan játék a Danubiuson, hogy egész hétn mindennap kellett betelefonálni és kaptál pontot. Akinek a legtöbb pontja volt, nyert egy utazást. Első nap betelefonáltam felírták az adatokat, kaptam pontot. Majd pénteken(akkor volt a a legmagasabb a pontszám)is betelefonáltam, felvették a telcsit, mondtam, hogy a játékra szeretnék jelentkezni XX vagyok és mondták, hogy várjak egy picit. És kb. 10 percig ott hallgattam, hogy közben bemondják a megfejtést, és nem beszéltek hozzám és fel sem vették az adataimat!
Valószínűleg esélyes voltam az utazásra
akkor m,egfogadtam nem játszom többet ezzel a rádióval, a többivelpl, Juventus, már sok mindent nyertem(mozilátogatások, pólók, ajándékcsomagok, könyvek)de, ha most valami nagy nyeremény lesz, lehet, hogy megszegem!:-)
Valószínűleg esélyes voltam az utazásra
akkor m,egfogadtam nem játszom többet ezzel a rádióval, a többivelpl, Juventus, már sok mindent nyertem(mozilátogatások, pólók, ajándékcsomagok, könyvek)de, ha most valami nagy nyeremény lesz, lehet, hogy megszegem!:-)
Holnap kifigyelem a Danubiust
thiefman, teri, magdi.
A Danubiuson valami nagy játék jön állítólag, milliós értékben megint, ha valaki hallja, írja be. Érdekes ez a Juventus sms játék, vagy én vagyok fáradtabb, nem hallom, hogy valaki is nyerne, lehet, hogy csak pénteken lesz a sorsolás a síútazásra Olaszországba.
A Danubiuson valami nagy játék jön állítólag, milliós értékben megint, ha valaki hallja, írja be. Érdekes ez a Juventus sms játék, vagy én vagyok fáradtabb, nem hallom, hogy valaki is nyerne, lehet, hogy csak pénteken lesz a sorsolás a síútazásra Olaszországba.

Gladiátor
Engem érdekelnének a rádiós játékok, de ritkán van időm rádiózni.
Ha van, akkor a kedvencemet a Kossuth-ot hallgatom, ahol játék nincs, de sok más van. Persze, ha itt elcsípek tőletek egy pár infót szívesen játszok. Köszönöm !
Engem érdekelnének a rádiós játékok, de ritkán van időm rádiózni.
Ha van, akkor a kedvencemet a Kossuth-ot hallgatom, ahol játék nincs, de sok más van. Persze, ha itt elcsípek tőletek egy pár infót szívesen játszok. Köszönöm !
Nincs semmi a Slágeren. Végig skubiztam minden adót,de az az érzésem még pihennek a sponzorok. 

danubiuson lesz valami de még nem mondták konktétan mi lesz
Nem hallottatok valami frisset a Slágerről? Úgy hallottam, a Danubiusban még pihengetnek.
Juventuson 1 sms-sel olaszországi síutazást lehet nyerni, elhangzik egy napi kérdés, 06-30-9895-895-re lehet küldeni a választ, utazás jövő hét hétfőtől, ha jól értettem. Mai kérdés, kik a tv2 sztárjai, sorolj fel kettőt.
Kék Duna rádió Szókereső játék a honlapjukon fennt van, fődíj egyiptomi utazás
Jó lenne, ha az aktuális rádiós, tv-s játékokról tájékoztatnánk itt egymást, mi mitől meddig és milyen nyereményekért megy. Ha egyetértetek, a mi fórumunk lenne a legjobb bázis a többi mellett. Juventust tudom vállalni.