Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 82 / 891 oldal |
Mackó alsó is jó lesz? Vagy hogy hívják... melegítő alsó...
Babaápolási termékekről és/ vagy ruhákról szóló számlákra lenne szükségem. Ha vásárol mostanában valaki, s lenne kedves a nevemre íratni, keressen meg e-mailben, hogy egyezetetni tudjunk. Előre is köszönöm!
szia itt vagyok mi a gond
Persil - shopline utit vár még valaki? Nekem még nem küldték annyit írtak kis türelem de már a többi aji rég megjött, nem értem
" alt="
">
" alt="
">teniszes!
Csak nem KITTI19 vagy iratosi67?
Csak nem KITTI19 vagy iratosi67?
Várom a 3 kedves fórumos jelentkezését,akiktől tchibo blokkot vásároltam.
Elutaltam több ezer forintott és azóta se kép se hang!!!
" alt="
">
Akikkel blokkokat cseréltem úton vannak a postával.
" alt="
">
Elutaltam több ezer forintott és azóta se kép se hang!!!
" alt="
">
Akikkel blokkokat cseréltem úton vannak a postával.
" alt="
">Gika, van Emag beváltható kódom 2000 ft értékben, a Gyermek élményhétvégén adták a felnőtt belépőjegy mellé. Ha érdekel, szólj.
Esernyője lenne valakinek cserére vagy eladásra? Pesti személyes átadással.
KITTI19 Kérlek írj
Tud valaki segíteni abban,hogy vezetékes vagy vezeték nélküli kontrollert vegyek az XBOX-hoz?Alapból ugye volt 1 vezeték nélküli hozzá,de mintha valahol azt olvastam volna,hogy másiknak vezetékest szoktak.
Van valakinek emag beváltható kódja? Most szeretnék venni ott valamit, és nem emlékszem, hogy lehetett-e ilyet nyerni.
Sziasztok!
Ha valaki nyert jegyet az alma koncertre és esetleg a 9. sor 3.4. székére szól kérem keressen meg, fontos lenne.
Köszönöm!!!
Ha valaki nyert jegyet az alma koncertre és esetleg a 9. sor 3.4. székére szól kérem keressen meg, fontos lenne.
Köszönöm!!!
Jelica! szívesen
" alt="
">
" alt="
">jojó Köszönöm!!!!!!!
Sziasztok!
Esetleg lenne valakinek egy páros eladó jegye az Alma Együttes koncertjére dec- 7. 17:00 Kőrösi Csoma Központba.
Köszi
ente
Esetleg lenne valakinek egy páros eladó jegye az Alma Együttes koncertjére dec- 7. 17:00 Kőrösi Csoma Központba.
Köszi
ente
Jelica! Kaposvár -Tesco APA05702056
Légyszi segítsetek, azt szeretném megtudni, hogy ez az AP, helyileg hol található, tehát melyik városban lehet és milyen üzlet?
APA05701532
TESCO, azthiszem, de hol ? Nem ismerős valakinek?
Köszönöm!!!
APA05701532
TESCO, azthiszem, de hol ? Nem ismerős valakinek?
Köszönöm!!!
JWT Budapest Marketing Szolgáltató Kft
"Balaton Kirakod játék"
1138 Bp, Révész utca 27-29.
"Balaton Kirakod játék"
1138 Bp, Révész utca 27-29.
Sziasztok.
Megírná ide valaki a balatonszelet bekuldesi cimet mert a telom nem nyitja meg.
Koszonom.
Ani82
Megírná ide valaki a balatonszelet bekuldesi cimet mert a telom nem nyitja meg.
Koszonom.
Ani82
Köszönöm szépen a segítséget.