nagyon el vagyok keseredve

várom,h felhívjanak, de hiába

Nálam még mindig rossz az oldal.
tényleg kiöntöttem..hm..én nem szeretem, ráadásul ez a pepsi max, ami szerintem még egészségtelenebb..
én nem iszom, a Párom Apukája issza..Neki úgy csinálom, hogy 4 féllitereset összeöntök egy 2 literesbe..:-)) az 4 kupak..de már csak a héten lehet játszani..s addig próbálnék minél többet beküldeni..
de legalább óránként egyet..
pappocs
ne már

tényleg kiöntötted? de miért? nálatok nem issza meg senki? ha a kupakkkódot beküldöd, a kupakot még lehet használni utána

nekem se megy..lesz annyi telefonszámlám..és a sok hajnali felkelést is unom már..a kódbeküldés miatt..a mai adagot úgy küldtem be (persze ingyen volt az üdítő), hogy kiöntöttem a mosdóba őket..
Fáreó
nálam sem működött- Explorerrel netezem
A pepsi oldalon nálatok se látszik még mindíg a szám,csak 1 nagy fekete sötétség?

Vagy csak explorerrel nem megy,más böngészővel küldhető a netről be kód? Vagy marad az sms-es beküldés?
Illetve a napi nyertesek szintén nem nyithatók meg!

pappocs
én már sokfélét próbáltam. 000 eredménnyel

sztem ez csak rajtad áll,ahogy akarod, küldd úgy. ha nagyon sok, akkor kipróbálhatod,h egy órában küldöd
Kedves gyakorlott játékosok!
Van még már kupakom. szerintetek hogy jobb, ha 1 órában többet küldök, vagy ha minden órára hagyok egyet...?
pappocs Hozzászólás - 2006. augusztus 22. :: 09:28
köszi..
marycsiga Hozzászólás - 2006. augusztus 22. :: 09:27
Most hívtam a pepsi vonalát a szerverrel van gond,de azt mondta a hölgy az sms beküldés megy.
pappocs Hozzászólás - 2006. augusztus 22. :: 09:19
A pepsi oldal még mindig nem működik..a számnál nagy feketeség van..
mi van a 14-15-16-ával? igen csak hiányosak! 14-én 14 órai és 15 órai beküldésem nekem is volt.
A lényeg,a nyertesek nem tüntek el,csak nem lehet megnyitni.
Ha rákattintok a dátumra,meg se nyitja az adott napot,mert akkor az lenne kijelölve,így meg marad a mainál.Az egész oldal hibás.
végignéztem az összes napot és egy db nyertes sincs még mindig

A mait sem lehet megnézni...
kriszty Hozzászólás - 2006. augusztus 21. :: 19:34
Elküldtem sms-ben, majd meglátjuk mi lesz. Augusztus 20 másnapja van náluk....
Baris Hozzászólás - 2006. augusztus 21. :: 19:24
Ezek szerint a mai napon senki nem fog nyerni a pepsin? vagy ezekben az órákban?
kriszty Hozzászólás - 2006. augusztus 21. :: 19:18
Miért nincs a pepsi honlapján ellenőrző szám???? Így nem tudom elküldeni a kódomat..
Nálam is süket az egész pepsi!

Nem tűntek el,csak a mait lehet megnézni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások