Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 82 / 149 oldal |
Aki beváltotta 700 pontját, (esetleg egyszerre többet is) Feldoboxra, mindenki Fantázia csomagot kapott?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Szerintem márc. 6-ig lehet feldobox-ot venni pontokért.
Rá van nyomva a pecsét "feldobox márc. 6-ig".
Rá van nyomva a pecsét "feldobox márc. 6-ig".
Hát nem tudom mire megy ki,de ha a tavalyihoz hasonlítjuk romló tendenciát mutat,és most sem merek bizakodni.
ez vajon azt jelenti, hogy megszűnik a feldoboxra beváltás, vagy emelkedik a pont vagy esetleg lesz újra a 2 másik csomag, csak azt akarják hogy mindenki gyorsan kültse el a pontjait?
" alt="
">
" alt="
">Március 7-től már egy pontért Tiéd lehet a Feldobox élménycsomag napi nyereményjáték keretében! Ha biztosra akarsz menni, március 6-ig még 700 pontért garantáltan megkapod a választott csomagot.
Piros alapon fehér??? :S
Akkor ez mit jelent, hogy véges a kupakok száma, és nem megy egész évben a játék.....???
Akkor ez mit jelent, hogy véges a kupakok száma, és nem megy egész évben a játék.....???
Ugye azért elfogadják a régi kódokat is?
" alt="
">
" alt="
">Sajnos a mi CBA- nkban a fél literes flakonokon már piros alapon fehér kupakok vannak.
Én fel tudtam tölteni a nagy A- val kezdődő kódot, biztos azért, mert a 4 éves lányom gépelte be. / az piros- fekete volt/
Én fel tudtam tölteni a nagy A- val kezdődő kódot, biztos azért, mert a 4 éves lányom gépelte be. / az piros- fekete volt/
Mango a coke.hu oldalon ott van
" alt="
">
piros ésfeketével van ráirva:coke.hu meg nagy betűvel coke
" alt="
">
piros ésfeketével van ráirva:coke.hu meg nagy betűvel coke
Valamelyikőtök biztos tudja
" alt="
"> A fél literes üvegek kupakja nem az a fekete- piros. Bele nem néztem, mert nem vettem meg, van benne KÓD?
Mango köszöni
" alt="
"> A fél literes üvegek kupakja nem az a fekete- piros. Bele nem néztem, mert nem vettem meg, van benne KÓD?
Mango köszöni
Ok, köszi!
" alt="
"> akkor nem várom a hívást...
" alt="
"> akkor nem várom a hívást...clari
nem hívnak
" alt="
">
csak küldik a motyot(ugy látszik sok volt a tavalyi tel.számla
" alt="
">
nem hívnak
" alt="
">
csak küldik a motyot(ugy látszik sok volt a tavalyi tel.számla
" alt="
">február 2-án váltottam be a pontjaimat két feldoboxra, azóta se hívtak... vagy most már nem hívnak adategyeztetés miatt?
Hát, akkor lehet, hogy valami mást rontottam el.
én már küldtem be betűset és jó volt
Az új kupakjaim kódjai "A" betűvel kezdődnek, de ezt nem fogadja el
" alt="
">
Úgy látszik ezekkel még várni kell...
" alt="
">
Úgy látszik ezekkel még várni kell...
hozzánk is befutott a 2 cd
" alt="
">
a család nagy örömére
" alt="
">
bömböl
" alt="
">
" alt="
">
a család nagy örömére
" alt="
">
bömböl
" alt="
">Most hívott a futár, hogy hoz nekem egy:
MTV Icon LGT CD -t!
" alt="
">
Nem is tudtam, hogy nyertem, sosem járok vissza nézegetni a nyerteseket, csak feltöltöm, gyűjtöm a pontokat.
MTV Icon LGT CD -t!
" alt="
">
Nem is tudtam, hogy nyertem, sosem járok vissza nézegetni a nyerteseket, csak feltöltöm, gyűjtöm a pontokat.
már válaszoltak is
jövő héten hozzák a cdket
" alt="
">
jövő héten hozzák a cdket
" alt="
">edisztetian az jo de én a cdket hiányoltam
" alt="
">
" alt="
">