Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 82 / 320 oldal |
Kedves Fortuna!!! Nagyon szeretnék egy wellness hétvégét!!! Kérlek intézkedj ez ügyben!!!
Drága FORTUNA!!!
Én még nem kértem Tőled itt semmit., de a sok eredménytelen beküldés most már engem is erre ösztönöz.
Van még pár nap, pár sorsolás ebben az évben, légyszíves szerezz egy kis örömet nekem valami szuper nyereménnyel.
Tudod Te nagyon jól, hogy mely nyereményekre gondolok.
Előre is köszi és tényleg gondolj rám is!
Én még nem kértem Tőled itt semmit., de a sok eredménytelen beküldés most már engem is erre ösztönöz.
Van még pár nap, pár sorsolás ebben az évben, légyszíves szerezz egy kis örömet nekem valami szuper nyereménnyel.
Tudod Te nagyon jól, hogy mely nyereményekre gondolok.
Előre is köszi és tényleg gondolj rám is!
Drága Fortuna!
Nagyon kellene a pénz ,amit várunk.Persze ha váratlanul is jönne az még jobb lenne.Köszönöm az idei évi sok nyereményt.De még nincs vége az évnek!!!!!!!!!!!
Nagyon kellene a pénz ,amit várunk.Persze ha váratlanul is jönne az még jobb lenne.Köszönöm az idei évi sok nyereményt.De még nincs vége az évnek!!!!!!!!!!!
Drága FORTUNA! Ezer köszönet és hála Neked minden eddigi nyereményemért!
" alt="
"> Szeretnélek megkérni arra, hogy a következő évben is maradj mellettem! Köszönöm!
" alt="
">
" alt="
"> Szeretnélek megkérni arra, hogy a következő évben is maradj mellettem! Köszönöm!
" alt="
">Fortuna köszönöm a dakarkalandos ajikat, a milkásokat, és jött milli értesítő, kérlek pléd legyen az....
" alt="
"> ...és kérlek légy velünk az utolsó milka sorsolásnál, h. mindenki nyerjen legalább 1 takarót...
Kérlek....
Meg azt is h. nehogy Norbi esen ki a x-faktorból.... legyen bent a döntőben... így még nem izgultam senkiért....
" alt="
"> ...és kérlek légy velünk az utolsó milka sorsolásnál, h. mindenki nyerjen legalább 1 takarót...
Kérlek....
Meg azt is h. nehogy Norbi esen ki a x-faktorból.... legyen bent a döntőben... így még nem izgultam senkiért....
sok-sok pénzt szeretnék,nagyon jól jönne,mint mindenkinek
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna ! Én azt szeretném ,hogy a családom minden tagjának teljesítsd a kívánságát !
Köszönöm Fortuna ,hogy a héten melletem voltál. Kérlek maradj még mert amit nagyon szeretnék pénz és autó még nem sikerült.
Drága Fortuna
" alt="
"> ! Szeretném ha még valami nagyon kellemes meglepetés érne engem és a családomat! Kérlek gondolj ránk is a sorsolásokon
" alt="
"> .
" alt="
"> ! Szeretném ha még valami nagyon kellemes meglepetés érne engem és a családomat! Kérlek gondolj ránk is a sorsolásokon
" alt="
"> .Drága Fortuna! Tudod mit szeretnék.Elsősorban egészséget a család minden tagjának.Másodsorban olyan valamit ami szintén mindannyiunknak örömöt okozna.Te tudod mi lenne az.Kérlek,légy szíves.
" alt="
">
" alt="
">Szentesinéhez hasonlóan nekem is ez a kívánságom!
Egy kis pénzt szeretnék !!!!!
Drága Fortuna,
Bárminek nagyon örülnék, mert már régóta semmi sem sikerül.
Kérlek, segíts!
Köszönöm!
Bárminek nagyon örülnék, mert már régóta semmi sem sikerül.
Kérlek, segíts!
Köszönöm!
Drága Fortuna!
Kérlek segíts valahogy, mert nem bírom...
Nagyon kérlek!!!
Kérlek segíts valahogy, mert nem bírom...
Nagyon kérlek!!!
Kedves Fortuna!
Most nyertem este, vagy vesztettem?
" alt="
">
Most nyertem este, vagy vesztettem?
" alt="
">Fortuna! Köszönöm,kérlek maradj itt továbbra is.
" alt="
">
" alt="
">Legfőképpen nyugalmat és békességet szeretnék végre.
szamocám
Ki nem???
" alt="
">
Ki nem???
" alt="
">Köszönöm!
Drága Fortuna!
Köszönök mindent amit mostanában küldtél!
A lányommal megbeszéltük, hogy a Milka nyereményekből mindből nyerünk egyet...eddig bejött, de az X-box még hiányzik a sorból, légyszi légyszi juttass nekünk egyet
és még sok más játékban játszunk, mindennek örülünk
minden este fohászkodunk hozzád
" alt="
">
köszönjük...
Köszönök mindent amit mostanában küldtél!
A lányommal megbeszéltük, hogy a Milka nyereményekből mindből nyerünk egyet...eddig bejött, de az X-box még hiányzik a sorból, légyszi légyszi juttass nekünk egyet
és még sok más játékban játszunk, mindennek örülünk
minden este fohászkodunk hozzád
" alt="
">
köszönjük...