Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 82 / 246 oldal |
Pennyn! pirospont,3 különböző Balaton szelet 3*55Ft=165Ft
MA a Tesco kapott tőlem egy nagy piros pontot. Vettem a pontokkal zöldséges kést. Nem ezt szerettem volna és ajándékba szántam. Itthon vettem észre, hogy sikerült mellé nyúlnom, nem a hámozó kést vettem le. Egy másik Tescoba mentem blokkal, késsel, és a vevőszolgálaton szó nélkül, kedvesen cserélték nekem.
Innen is köszönöm!
Innen is köszönöm!
www.edesarc.hu
Gratulálok a Kinder marketingesének! Tetszik a játék, bár lehet kihagyom, mert nem tartozom ebbe a fogyasztói szegmensbe, de annyira jó lenne, ha a hasonló képfeltöltős-szavazós játékokon is csak a termékek tényleges fogyasztói vehetnének részt, fogyasztásuk arányában. És nem egy csoport előre felosztott like-tortái lennének az ilyen játékok.
Gratulálok a Kinder marketingesének! Tetszik a játék, bár lehet kihagyom, mert nem tartozom ebbe a fogyasztói szegmensbe, de annyira jó lenne, ha a hasonló képfeltöltős-szavazós játékokon is csak a termékek tényleges fogyasztói vehetnének részt, fogyasztásuk arányában. És nem egy csoport előre felosztott like-tortái lennének az ilyen játékok.
Nekem is Koronás értesítő a 25 pont jóváírásról.
Koronás értesítő ,25 pont
" alt="
">
" alt="
">
Nagy pozitív a Jó Reggeltnek. Ma felhívtak, hogy rossz kódot küldtem, én mondtam, hogy mivel az egyik nyereményemhez nem küldtek, mail-t, hogy melyik kódot kell beküldeni, ezért nem tudtam beküldeni. Nagyon rendesek voltak, megint elküldték a mail-t, most péntek a határidő. Én már le is tettem a Hervis utiról.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">DM-ben karácsonyi csomagok mától féláron vannak, és nálunk nem szedték be a csomikat, volt választék
Most vettem észre van Rtl2-m...
" alt="
">
" alt="
">Végül is soha rosszabb napot mint ma...
Egyik volt kollégámnak 2 éve nem volt melója, intéztem neki 1-t ma fel is vették, csodálatos!!!!!!!
Galéria visszavitte a törött széket, örök hála!!!!!!
Bnőm megtanított shamballa karkötőt csinálni... királyság!!!!!!
Megjött a maggi, Pápai...
...és lesz Barátok közt...
" alt="
">
Egyik volt kollégámnak 2 éve nem volt melója, intéztem neki 1-t ma fel is vették, csodálatos!!!!!!!
Galéria visszavitte a törött széket, örök hála!!!!!!
Bnőm megtanított shamballa karkötőt csinálni... királyság!!!!!!
Megjött a maggi, Pápai...
...és lesz Barátok közt...
" alt="
">Egyik kedves fórumos társunk Éci elvitt engem a 100 tagú cigányzenekar mai, illetve tegnapi előadására.......
CSODÁS volt...!!!!!
Volt borkóstoló is, hát ott nem volt Tokaji ízvilág...
" alt="
">
Szóval az alsó 3000 munkásosztály kapaszkodott fel a felső 10 000-hez, szorgalmasan... sikeresen....
Vacsorával egybekötött jegy 30 000 volt, a sima ülő 12 000, tudnám mi a fene kerülhetett a vacsorán annyiba?
" alt="
">
Na de majd jövőre ha nyerek vmi nagyot, megyünk a vacsorás megoldásra....
" alt="
">
De ha arra nem is Éci a Trilak sportnapra hivatalos vagy, feltéve ha addig ki nem rúgnak.... de akkor majd bevisz vmelyik kolléga...
Szóval soha rosszabb estét... :-*
De az a rengeteg snob, anyám borogass, de vmelyik még a borospoharat se tanulta meg hogy hogyan kell fogni....
" alt="
">
Nem marokkal... azzal mást kell fogni... könyörgöm...!
Ja telt ház volt... (...hát hun van itt válság?)
CSODÁS volt...!!!!!
Volt borkóstoló is, hát ott nem volt Tokaji ízvilág...
" alt="
">
Szóval az alsó 3000 munkásosztály kapaszkodott fel a felső 10 000-hez, szorgalmasan... sikeresen....
Vacsorával egybekötött jegy 30 000 volt, a sima ülő 12 000, tudnám mi a fene kerülhetett a vacsorán annyiba?
" alt="
">
Na de majd jövőre ha nyerek vmi nagyot, megyünk a vacsorás megoldásra....
" alt="
">
De ha arra nem is Éci a Trilak sportnapra hivatalos vagy, feltéve ha addig ki nem rúgnak.... de akkor majd bevisz vmelyik kolléga...
Szóval soha rosszabb estét... :-*
De az a rengeteg snob, anyám borogass, de vmelyik még a borospoharat se tanulta meg hogy hogyan kell fogni....
" alt="
">
Nem marokkal... azzal mást kell fogni... könyörgöm...!
Ja telt ház volt... (...hát hun van itt válság?)
Pozitívként értékelem, hogy most még karácsony előtt találtam rá erre a felhívásra:
" A karácsonyfa remek tüzelőanyag, akár közvetlenül is adhatod a rászorulóknak! A szaloncukrok csomagolását küldd el a TerraCycle-nek"
" A karácsonyfa remek tüzelőanyag, akár közvetlenül is adhatod a rászorulóknak! A szaloncukrok csomagolását küldd el a TerraCycle-nek"
Én csak remélem,hogy nálam ez nem fog átmenni negatívba,ugyanis Debrecenben voltunk,mikor hívott a futár,hogy hozta(volna)a Maggi ajándékokat.Így viszont a többszöri hurcolkodás,ki-be pakolás miatt bízom benne,hogy egyben is maradnak a nyeremények...
Maggi:
Azt mesélte a futár: a mai rendkívüli, FELÁRAS szállítási nap, ezért az ügynökség csak csak 27-re (kar. utáni első munkanapra) kérte a szállítást.
Ők mégis kihordják ma, ha már úgyis náluk van és úgyis úton vannak.
Szép tőlük.
Így a vízforraló is a fa alá kerülhet.
" alt="
">
Azt mesélte a futár: a mai rendkívüli, FELÁRAS szállítási nap, ezért az ügynökség csak csak 27-re (kar. utáni első munkanapra) kérte a szállítást.
Ők mégis kihordják ma, ha már úgyis náluk van és úgyis úton vannak.
Szép tőlük.
Így a vízforraló is a fa alá kerülhet.
" alt="
">Húú, Jelica, gratulálok! Nekem még egyszer sem sikerült megtalálnom a 3 ábrát
" alt="
">
" alt="
">Tegnap 15 óra körül csörög a telefonom, a számot kiírta a telcsi, de nem volt ismerős.....A Lidl-től hívtak, hogy én játszottam-e a facebookon a Delux-Lottó játékukkal 1.-én, mondom igen, erre közli, hogy akkor GRATULÁL, mert én vagyok a napi nyertes, címet egyeztettünk..... ez még nem is lenne olyan nagyon nagy dolog (persze nagyon örültünk neki!), de ma csenget a postás, és meg is hozta a kártyát (ami nem mellesleg 2021.szept.30-ig felhasználható).!!!
Ez ám a korrekt hozzáállás!!!!!!
" alt="
">
Ez ám a korrekt hozzáállás!!!!!!
" alt="
">Hatalmas pozitív a Marquardmedia-nak!!! Nyertem egy OTP-s bögrét, ami törötten érkezett. Írtam nekik, válaszoltak hogy kicserélik. Ma pedig egy futár hozott egy dobozt, benne a bögre (nagyon szép), tovább Éva magazin, Instyle, Joy, amikkel most még a hónapban játszani is tudok. Lehet hogy nem nagy dolog, de az én napomat már megszépítette!!!
" alt="
">
" alt="
">Mivncze, van ott kis mizo, kis nyeremény telefon
" alt="
">
" alt="
">Tegnap érkeztünk meg , a Várgesztesi Villapark wellnessre . Minden fantasztikus !!! Nagy köszönet Fortunának és az Unilevernek ...
Galéria
A gyerekek rajzolnak, egy csomó színes papír van az asztalon, de én nem ismertem fel semmit, pedig a nagyítót is elővettem
" alt="
">
A gyerekek rajzolnak, egy csomó színes papír van az asztalon, de én nem ismertem fel semmit, pedig a nagyítót is elővettem
" alt="
">Annipanni, köszi! Még annyi mindenről lehetett volna beszélni, de sajnos véges volt a cikkecske. Nem tudom ki látta, hogy milyen termékek vannak az asztalon amit éppen borítékoltunk?:-)