Látom, már intézkedtél!

" alt="

">
Írni kell nekik.
Program hiba.
Coop-Coccolino nem engedi beírni az Ap kód ucsó kettő számjegyét...
No, válaszoltak a Sport szeletesek. Előreláthatólag 1-3 héten belül történik meg az utalás.
Coca-Cola app-ban még most sem látszódik, hogy ki nyerte az autót. Sőt most már hibaüzenetet dob, ha rákattintok.
Nem gondolnám. Akkor azt is lehetne mondani, a játék akkor van lezárva, amikor mindenki megkapta a nyereményét.
De mindegy. Pár nap különbségről van szó.
A játékot a sorsolás zárja, nem az utolsó játéknap.
A játék lezárástól számolva 90 napon belül, de mindegy, így se sokkal kevesebb, tudom. Sajnos még mindig nem teljes a nyerteslista.
3 hete volt a sportszelet sorsolása, innen indul a 90 nap.
Vagyis júliusig van még idő.
Tudom, tudom 90 nap, de a Sport szeletes nyeremények a legrégebbiek, amik nem érkeztek még meg. Lassan ideje volna.
tudjuk , hogy csak inormálódni vagy itt, mert semmit infót se osztottál meg az "ismert neveddel" se annak idején..
de nonstop tesco-s vagy benzinkutas blokkal mindig vitted az első nyereményeket
annak felesleges itt "informálódni", aki mindenről tud hetekkel előtte

" alt="

">
Majd ha belépsz az ismert neveddel... addig nincs miről beszélni
Azta, zseni vagy!
Ja, nem.
Kb. semmi sem talált...

" alt="

">
Nekem semmi bajom ha infokat osztunk meg, és nem játszom nagyban sem. Amúgy is csak informalódni vagyok itt, de amit itt néhány ember művel a másikkal a vicc. Sokan azt is elfelejtitek a nagy irigykedés és vádaskodás közepette, hogy emberek vagyok és nem állatok!
Arról nem beszélve, hogy úgy megy a sarazás, hogy találgattok, szokásokra meg egyebekre hivatkozva. A szokások is változnak.
sada
akkor meg is fejtetted, kit takar a Brainbox név..
nagyban játszik, nem oszt meg infót, inkább eltitkolja és végignyeri az első napokat és nagyon mérges arra, ha valaki a játék indulása előtt beírja
5 névből kitalálható

" alt="

">
Für robbe77
Nem tudok részleteket...
Kéz kezet mos... Töröld a kommenteket ha zavarnak
Vágási Feri
Az se rossz. 2 perc és kész. Több idő marad játékra.
Denom
Az Eisberg ezzel csak a kezdőket korlátozza,
Aki rutionos, az több sógor, koma, jóbarát nevén játszik.
A "tisztességes játék" olyan, mint a büdös qrva.
Ha én nyerek, akkor tisztességes, ha más, főleg többször, akkor nem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások