Még tegnap:
Ewi cseréje
Gárdonyi teák
Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 817 / 1759 oldal |
Én is kaptam Gárdonyi teaházas teákat: 5 db különböző. Kb. 1 hónappal a regisztráció után + valami külföldi honlapon regisztráltam (úgy hallottam, hogy ezt így kell) és jött parfüm minta - ez volt a regi lényege, de nem hittem, hogy be is fog jönni.
Miss Sporty mobil szájfény. 3 db is. Pedig azt hittem, érvénytelen pályázatokat (kódok a bolt megjelölése nélkül) küldtem be.
:-)
:-)
GÁRDONYI TEÁK MEG A PARFÜM MINTA
Ide is jött egy baseball sapi.
" alt="
">
" alt="
">Megjöttek délután a gyermelyis ajándékok. Nagyon tetszenek, és egy kedves kaposvári hölgy hozta.
Folytathatnám a pozitív topicban is, de inkább ide írom. Amikor beszéltem telefonon a hölggyel, megemlítettem az Alapítványunkat, és kaptunk tombolafelajánlásként sok tésztát.
Folytathatnám a pozitív topicban is, de inkább ide írom. Amikor beszéltem telefonon a hölggyel, megemlítettem az Alapítványunkat, és kaptunk tombolafelajánlásként sok tésztát.
sada és VViki levelei
" alt="
">
" alt="
">Nekem is Miss Sporty mobilszájfény
" alt="
"> (én sem tudtam róla...)
" alt="
"> (én sem tudtam róla...)Lakáskultúra magazin de nem tudom mivel nyertem.
Miss sporty gls-el III.ker
Miss sporty gls-el III.ker
Nekem is egy sapi, én azt hittem azért kaptam mert jelentkeztem továbbképzésre
" alt="
">
" alt="
">10.000 Ft-os COOP utalvány, 2009. novemberi játék
" alt="
">
" alt="
">3613717720 és a 3614812600 számról hívás érkezik ne vedd fel!! CSALÁSRÓL VAN SZÓ!! Ha mégis megteszed, egy gépi hang szól bele, a hívott fél számlájára!
rozita
én várom
" alt="
">
én várom
" alt="
">A Gárdonyi teaház filtereit várja-e még valaki rajtam kívül?
Coop utalvány még a tavalyi "Nyerjen magyar ízekkel" játékból
" alt="
">
" alt="
">Gyermelyi-de nem láttam,a férjem vette át.
Miss Sporty neszesszer
" alt="
">
" alt="
">Ide is egy sapi.
Miss Sporty szájfény (én sem tudtam).
Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézettől egy baseball sapka, ajánlva.Nem tudom miért kaptam,mert levél nincs hozzá,de azért köszönöm
" alt="
">
Jövőhét elején jön a gyermelyi
" alt="
">
" alt="
">
Jövőhét elején jön a gyermelyi
" alt="
">