Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 101 oldal |
A Nestlé egyelőre felfüggesztette a belépést.Kifogott rajtuk a technika ördöge.Hiba elhárítás folyamatban.Érdemes gyakran benézni a farmra.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Nem tudok belépni napok óta...
Még ültetni sem tudtam...
Megőrülök...:S
Még ültetni sem tudtam...
Megőrülök...:S
Nekem be sem jön a farmom, csak a 3 épület és a parcellák. Rákattintottam az elültetett kávécserjéimre és elindult a szárítás. Eddig ez nem működött. 26 %-nál tart.
Sajnos tegnap tudtam ültetni,
azota semmi
" alt="
">
Reméljük hamarosan müködni fog.
azota semmi
" alt="
">
Reméljük hamarosan müködni fog.
Nálam sem megy,reggel az építkezésen keresztül be tudtam lépni,de csak a babszemeim számát néztem meg(sok ezer van,úgyhogy legalább azt jóváírták),de mást nem engedett csinálni!
" alt="
">
" alt="
">nem mindenki,mert nálam ismét nem megy
" alt="
">
" alt="
">Mindenki a Farmon van
" alt="
">
Építkezik
" alt="
">
" alt="
">
Építkezik
" alt="
">Ha rámentek a fekete levesre,irja,hogy pár napig szünet,mert nem birja a rendszer
én sem. sem tegnap sem ma. kezdek mérges lenni. mit kezdjek a 150 vonalkódommal így
" alt="
">
" alt="
">Én sem tudok belépni!!!! Az építkezéshez sem...
Nekem nincs gondom a szüreteléssel, még belépni sem tudok, nemhogy termeszteni
" alt="
">
" alt="
">Jó reggelt Farmerek! Mint azt jeleztük Nektek, a farmon a termelés ideiglenesen szünetel. Dolgozunk azon, hogy megbízhatóbb alapokra helyeződjön a termelési fázis, ez azonban időt vesz igénybe. Addig is teszteljétek mennyire frissen ébredtetek ma az Energo játékunkkal (a bal oldali menüben találjátok)! Kellemes napot kívánunk Mindenkinek!
100 %-os az ültetvényem, még sincs rajt termés.....
Ugyanezt írta nekem is, de aztán rájöttem, hogy az egyik üres területre kell rákattintanom és elültetődött a kávém.
Nem enged bezsákolni a kávét. Vettem kávébabot a piacon, hogy elültessem, azt sem engedi. A kávébabot megvettem, de közben azt írja,hogy nincs elegendö babszemem,közben 17770 babszemem van.Akkor miből vásároltam?
" alt="
">
" alt="
">Csupa öröm ez a kávéfarm! Köszönjük!
Mentem aludni
" alt="
">
Mentem aludni
" alt="
">Zsusza nálam is ez a helyzet van.
Az első parcellán a 4 zsák pörkölésre kész, de azt írja
ki nincs pörkölésre való kávém, ültessek cserjéket.
De azt meg nem engedi
" alt="
">
ki nincs pörkölésre való kávém, ültessek cserjéket.
De azt meg nem engedi
" alt="
">most megy,Reacska amit beírt eddíg is ott próbáltam,de most jó
" alt="
">
" alt="
">Látom most már, köszi. Én itt próbálkozom:
http://www.kavefarm.hu/live/
Próbáljátok ki hátha tudtok még szüretelni.
http://www.kavefarm.hu/live/
Próbáljátok ki hátha tudtok még szüretelni.