Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 160 oldal |
Egyébként én az autóra hajtok!!!!!!!!
Nagyon macera, én volt, hogy egész nap ott dekkoltam és semmi! de most megint megyek, hétvégén jobb sztem.
No hát van cípőd, meg ruhád, póló meg nem is kell.
Gratu...
De elég macera pont 10 000 felettit összeszedni. 
Gratu...
De elég macera pont 10 000 felettit összeszedni. 
Volt pl. 10e Ft-os bankkártya, vodás teló is...Ezek már elfogytak. Én ma egy cipőutalványt és egy ruhautalvány nyertem 3-3e Ft értékben, de vannak gagyik is, pl europark poló.
De mi az a több száz azonali ajándék? Csoki, plüss, nyakbaaki, stb....
?????
?????EUROPARK
"10 éves az Europark"
Feltétel: vásárolj az akció ideje alatt egy összegben legalább 10.000 Ft-ért az Europark üzleteiben. Blokkoddal menj a földszinti hoszteszpulthoz. Pörgesd meg a számítógépes szerencsekereket az Europark érmekért. Ha nem nyertél, próbálkozz a szülinapos óriás szerencsekeréknél is. Töltsd ki a részvételi szelvényt és lepecsételtetve dobd a gyűjtődobozba a fődíjért.
Kezdete: 2007. február 19.
Bedobási határidő: 2007. márciius 11., 16h.
Bedobási határidő: 2007. márciius 11., 18h.
Azonnali nyeremények:
Europark érmék 10x100 000 Ft értékben, több száz azonnal ajándék
Fődíj:
1 db Audi A6 személyautó.
"10 éves az Europark"
Feltétel: vásárolj az akció ideje alatt egy összegben legalább 10.000 Ft-ért az Europark üzleteiben. Blokkoddal menj a földszinti hoszteszpulthoz. Pörgesd meg a számítógépes szerencsekereket az Europark érmekért. Ha nem nyertél, próbálkozz a szülinapos óriás szerencsekeréknél is. Töltsd ki a részvételi szelvényt és lepecsételtetve dobd a gyűjtődobozba a fődíjért.
Kezdete: 2007. február 19.
Bedobási határidő: 2007. márciius 11., 16h.
Bedobási határidő: 2007. márciius 11., 18h.
Azonnali nyeremények:
Europark érmék 10x100 000 Ft értékben, több száz azonnal ajándék
Fődíj:
1 db Audi A6 személyautó.
Hogy van ez a játék? 10 000 ft felettivel lehet forgatni, és mit leht nyerni? 

Van most szerencsekerék!!! Blokk az tényleg kevés van, résen kell lenni nagyon! Nekem ma délelőtt két 10e ft feletti is összejött, de sztem mák volt! Az alkalmazottak szedik össze (van aki pénzért... )Én is teljesen rá vagyok görcsölve, engem meg el akarnak kergetni!!!
Blokk van v. szerencsekerék?
Most van!
Próbálnának nekem szólni... Milyen szerencsekerék?
Az Europarknál én nem sokat szoktam találni....
Az Europarknál én nem sokat szoktam találni....

Megyek is vissza gyűjteni, engem nem érdekel a biztonsági őr, mit tehet velem elvégre? Azt nem tilthatja meg, hogy ott legyek...
Ebben is egyetértek, és csupán leírtam az én "élményeimet a gyüjtéssel kapcsolatban".
Azért, mert mások "élelmesebbek", egyáltalán nem ítélem el őket, elvégre övék a világ...
Azért, mert mások "élelmesebbek", egyáltalán nem ítélem el őket, elvégre övék a világ...
Érdekes hozzáállás. Sztem meg annak kéne szégyenkeznie, aki eldobálja a blokkot, ergo szemetel. Én a szemetet a kukába dobom.
Szerény véleményem szerint a vevőknek semmit sem ártottam, csak a biztonsági őrnek és a kocsitologatóknak, mivel ők így kevesebbet zsákmányolnak... Elég jó nyeremények vannak/voltak a szerencsekeréken is... a többiről nem is beszélve (Europark).
Én mindig csak akkor kutatgatok blokk után, ha úgy gondolom, senki nem lát... Volt, hogy a földről vettem fel épp blokkokat, és épp jött v.ki, ilyenkor azért kicsit égő....
Asszem a föld alá süllyednék, ha már a biztonsági őr figyelmeztetne...
De hát ez beállítottság kérdése...
Asszem a föld alá süllyednék, ha már a biztonsági őr figyelmeztetne...
De hát ez beállítottság kérdése...
valaki: miért Te mit ártottál a vevőknek? Nem bántottad őket.
Europark parkolóban a biztonsági őr azt mondta, hogy több vevő panaszkodott, hogy én miért vagyok ott, és hogy menjek el. Reggel még csak annyit kérdezett, hogy miben segíthet...
Felháborító, nem hagyják az embert gyűjteni!
Sztem nem mondhatja azt, hogy menjek el onnan. Ők munkaidőben gyűjtenek persze.
Felháborító, nem hagyják az embert gyűjteni!
Sztem nem mondhatja azt, hogy menjek el onnan. Ők munkaidőben gyűjtenek persze.
Tegnap anyós jelölt felhívott, hogy menne vásárolni, milyen Garnier terméket vehet…
Ja, és ne feledkezzünk meg az ágyneműtartóról (feltéve, hogy van) - természetesen csomagolásokat kell benne tartani, az ágynemű meg elfér csomikkal tömve az ágyon is, amit letakarsz egy Knorr (vagy egyéb) takaróval
Aztán ott vannak az üres vázák, a könyvespolcon a könyvek mögötti hely, stb 
Aztán ott vannak az üres vázák, a könyvespolcon a könyvek mögötti hely, stb