Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 93 oldal |
Reméljük jó évünk lesz sok szép játékkal

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Teri.
Hát, meg is értelek. Nálunk halkan megy a számítógép, a tv és a kis rádió a konyhában, amikor főzök, de mindhárom egész nap tényleg sok lenne. A slágerre sms-t lehetett küldeni, fogalmam sincs milyen szöveggel és hétfőn reggel ezek között húzzák a Kanári szigeti utazást. Hétfőtől beindul a nagy üzem ismét.
Hát, meg is értelek. Nálunk halkan megy a számítógép, a tv és a kis rádió a konyhában, amikor főzök, de mindhárom egész nap tényleg sok lenne. A slágerre sms-t lehetett küldeni, fogalmam sincs milyen szöveggel és hétfőn reggel ezek között húzzák a Kanári szigeti utazást. Hétfőtől beindul a nagy üzem ismét.
Gladiátor,ne izgulj majd én követlek mint az árnyék,és válaszolok neked. Slágeréket majd hétfőtől tudom figyelemmel kisérni,mert csak akkor megyek dolgozni.Itthon rádió nuku,mert megy a tv,a számítógép,a cd lejátszó,és ez nekem sokkk. A rádió már nem fér bele.
Komolyan mondom, hogy nem fogok ide többet írni. Megint önmagammal levelezgetek, mint egy pszichopata. Hát már senkit nem érdekelnek a telefonos játékok?
Egyébként a juventuson ezen a hétvégén Gyűrűk ura 3. premiervetítésére lehet jegyeket nyerni, filmes kérdésre kell válaszolni óránként. Nekünk összejött a jegy, úgyhogy hétfőn a kalandok befejeződnek...
Egyébként a juventuson ezen a hétvégén Gyűrűk ura 3. premiervetítésére lehet jegyeket nyerni, filmes kérdésre kell válaszolni óránként. Nekünk összejött a jegy, úgyhogy hétfőn a kalandok befejeződnek...B.U.É.K. mindenkinek a telefonos játékok fórumán, jó lenne, ha mindenkinek minden vágya teljesülne és az év elteltével még a telefonos játékokról is jobb véleménnyel lehetne. Slágeren újévi meglepetéscsomag minden órában, nemek közti két kérdés a feladat.
teri.
Nagyon sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnod. Mint tudod, én is játszottam velük a téged követő héten, de a munkahelyemen pihen a nyeremény, így 05-ig nem tudlak tájékoztatni, hogy nekem a nemek harcáért vajon mit is küldtek...
én úgy vagyok a rádiókkal is, mint a vonalkódokkal, próbálkozom és reménykedem és van úgy, hogy nagyot kell csalódjak, ezen megpróbálom magam túltenni, többnyire sikerül. Ha a Jáksónak írtál volna, talán kaptál volna választ, a többiek nem méltatnak válaszra soha! De mostmár úgyis mindegy, sajnos.
Nagyon sajnálom, hogy ekkorát kellett csalódnod. Mint tudod, én is játszottam velük a téged követő héten, de a munkahelyemen pihen a nyeremény, így 05-ig nem tudlak tájékoztatni, hogy nekem a nemek harcáért vajon mit is küldtek...
én úgy vagyok a rádiókkal is, mint a vonalkódokkal, próbálkozom és reménykedem és van úgy, hogy nagyot kell csalódjak, ezen megpróbálom magam túltenni, többnyire sikerül. Ha a Jáksónak írtál volna, talán kaptál volna választ, a többiek nem méltatnak válaszra soha! De mostmár úgyis mindegy, sajnos.Megértelek és igazat adok neked Teri.Szerintem marhára el vannak szállva maguktól.
Szia Manó.
Itt minden téma"közös",hiszen ha nem az lenne priviben írnánk.
Szóval: nyertem a nemek harcában.(előző héten volt Szony csúcs hifi autós cucc a nyeremény) mikor én nyertem csak annyit mondtak,hogy klubkártya x cégé,és feltöltve amin vásárolhatok. Megérkezett 2 hét múlva a " nyeremény" két fém bögre,2 kanál,2 alátét,1 ceruzaelemes keverő,(ez még jó is) és a kártya amihez egy sor sem volt tehát telefonáltam a céghez,ahol másnapra igértek választ. Fel is hívtak,hogy bizony feltöltötték a kártyát,van rajta 180 pont. Na ennél a résznél dobtam egy hátast: 400 pont összegyűjtésénél kapok egy REKLÁMSZATYROT! (persze üreset) minden 330Ft vásárlás egy pontot ér náluk. Szóval nesze semmi fogd meg jól. Ezek után írtam @ a D-nek,hogy rettenetesen csalódtam bennük,hiszen egy játékon belűl ekkora bazi érték különbözet,hogy a feneségbe lehet? Egy húszadrendű rádiónál még csak megbocsátható az ilyen malőr,de egy állítólagos vezető adónál szerintem nem.
Azt is megírtam,hogy lehet azt gondolják mit balhézik a hülye hallgató.Örűljön,hogy játszhatott. De az volt tisztességtelen,hogy nem mondták bejelentkezéskor,hogy mi a nyeremény. Félreértés elkerülése miatt, ezért a nyereményért nem hívtam volna mobilról a vezetékesüket. Nem úgy vagyok a dolgokkal,hogy mindegy mit csak nyerjek valamit.
Itt minden téma"közös",hiszen ha nem az lenne priviben írnánk.
Szóval: nyertem a nemek harcában.(előző héten volt Szony csúcs hifi autós cucc a nyeremény) mikor én nyertem csak annyit mondtak,hogy klubkártya x cégé,és feltöltve amin vásárolhatok. Megérkezett 2 hét múlva a " nyeremény" két fém bögre,2 kanál,2 alátét,1 ceruzaelemes keverő,(ez még jó is) és a kártya amihez egy sor sem volt tehát telefonáltam a céghez,ahol másnapra igértek választ. Fel is hívtak,hogy bizony feltöltötték a kártyát,van rajta 180 pont. Na ennél a résznél dobtam egy hátast: 400 pont összegyűjtésénél kapok egy REKLÁMSZATYROT! (persze üreset) minden 330Ft vásárlás egy pontot ér náluk. Szóval nesze semmi fogd meg jól. Ezek után írtam @ a D-nek,hogy rettenetesen csalódtam bennük,hiszen egy játékon belűl ekkora bazi érték különbözet,hogy a feneségbe lehet? Egy húszadrendű rádiónál még csak megbocsátható az ilyen malőr,de egy állítólagos vezető adónál szerintem nem.
Azt is megírtam,hogy lehet azt gondolják mit balhézik a hülye hallgató.Örűljön,hogy játszhatott. De az volt tisztességtelen,hogy nem mondták bejelentkezéskor,hogy mi a nyeremény. Félreértés elkerülése miatt, ezért a nyereményért nem hívtam volna mobilról a vezetékesüket. Nem úgy vagyok a dolgokkal,hogy mindegy mit csak nyerjek valamit.
Teri, bocsi, hogy beleszólok a Gladival való társalgásba, de mi történt, hogy így felhúztak???
Szia Gladiátor.
Egy hete kb. nem kapcsoltam be a rádiót. A büdös életbe nem játszon a Danubiuszon. Ezt halálosan komolyan megfogadtam magamnak. Egy nyamvadt sort em válaszoltak az levelemre. Ennyi volt. nagyon elszálltak maguktól. Ha engem le .... akkor én is őket.
De magasról.
Egy hete kb. nem kapcsoltam be a rádiót. A büdös életbe nem játszon a Danubiuszon. Ezt halálosan komolyan megfogadtam magamnak. Egy nyamvadt sort em válaszoltak az levelemre. Ennyi volt. nagyon elszálltak maguktól. Ha engem le .... akkor én is őket.
De magasról.
Sziasztok, jó nagy a csend itt megint. Slágerrádióban utazást lehet nyerni sms-sel a Kanári-szigetekre, Danubiuson ma elektromos fogkefét osztogattak, de csak a játék végét hallottam.
Mano.
Sajnálom, hogy nem sikerült. Nálam volt olyan, hogy a másnapi nemek harcára felvettek velem mindent + olyan is volt, hogy pénteken elfogadták a hétfői játékra a jelentkezésemet és visszahívtak hétfőn, mintha én lennék az aznapi jelentkező. Nem túl tiszta így, de ők így játszák, vagy elfogadjuk vagy eltekerünk. Mostmár a juventuson is felvételről ment a csengettyűs sms-ses. Jön valaki Fenyő koncertre közületek?
Sajnálom, hogy nem sikerült. Nálam volt olyan, hogy a másnapi nemek harcára felvettek velem mindent + olyan is volt, hogy pénteken elfogadták a hétfői játékra a jelentkezésemet és visszahívtak hétfőn, mintha én lennék az aznapi jelentkező. Nem túl tiszta így, de ők így játszák, vagy elfogadjuk vagy eltekerünk. Mostmár a juventuson is felvételről ment a csengettyűs sms-ses. Jön valaki Fenyő koncertre közületek?
hát akkor ez tényleg érdekes dolog
Köszi, de ezeket tudom, a Danubiusnak összesen 2 bejövő vonala van. Mind a kettő nálám csörgött ki,úgyhogy nem értem még mindig.
De már nem is érdekel.
De már nem is érdekel.
mert felveszik a játékot és utólag adják le
Próbáld ki,hogy telefonálsz csak úgy időtől függetlenűl. Mindig 20-30 perc múlva kerűl adásba aki játszik (felvételről) nálam is így volt. Mindkét alkalommal.
Danubiusnak ugy tudom több vonal van Hiába csörögsz, ha nem azt veszi fel A slágernél ugyanigy
A Danubius kezd kiesni a kedvenceim névsorából.
Ma felkelek 6kor, hogy jó eséllyel induljak a CDkért, mert hát már van két gyors telóm, hála a Pirosnak, folyamatosan kicsorgött párhuzamosan. 25-47ig csináltam ezt. Erre jön a játék. Valmai nőci játszott helyettem, csak tudnám, mikor hívta fel őket, amikor végig nálam csörgött.
Ma felkelek 6kor, hogy jó eséllyel induljak a CDkért, mert hát már van két gyors telóm, hála a Pirosnak, folyamatosan kicsorgött párhuzamosan. 25-47ig csináltam ezt. Erre jön a játék. Valmai nőci játszott helyettem, csak tudnám, mikor hívta fel őket, amikor végig nálam csörgött.
Nem hallottam minden órában a játékot, lehet, hogy azért.
Nem tudjátok ikor érdemes hívni a Danubiust a Cd-s játékban?
Fél körül felvette Garami Gábor, de azt mondta majd később lesz játék.
Fél körül felvette Garami Gábor, de azt mondta majd később lesz játék.