gabi22! Nekem instagram-on küldenek kamu üzeneteket, hogy nyertem hajszárítót

" alt="

"> Vigyázni kell szerintem, mert csak banki adatokat akarnak kicsikarni az emberektől
Sziasztok! Melyik játékkal lehet hajszáarítőt nyerni? köszi a választ
SzerencsésFlótás!
Reál Élelmiszer oldalán Univer játék volt. Erős Pista volt a megfejtés, minden hozzászólásomat letiltotta a facebook

" alt="

"> S mások is jelezték ezt a cégnek

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
A hajszárítóval már teleszórták az egész országot

" alt="

">
Tibi bUácsi vajon hány ezerszer küld még ma elektromos levelet, hogy vegyek szaloncukrot???
Elég volt mára 18 darab Dájszonszuperszonik hajszárító...
Meg van bolondulva a világ! A Mizse ásványvíz játékon az egyik feladványra betűkkel lehet válaszolni a helyes C Beírtam a Facebook algoritmusa de mindegy minek nevezzük kéretlen tartalomnak jelölte és erről értesítést is küld,hogy mindenütt a világon különböző nyelveken figyelnek Tehát van a háttérben egy jól fizetett idióta aki betáplálta Magyarországon a C az cigány tehát rasszizmus Citrom v válasz betű nem is lehet.
Igen, én is csak néztem, hogy milyen adatokat kell megadni a feltöltésnél... De sikerült, jött E-mail a feltöltésről, és meg is kellett erősíteni a részvételt.
Mondjuk a Hell jegeskávét is hiába iszom, azzal se jön össze még egy bögre se. 😅
Mondjuk, az idei évem jó, nem panaszkodhatom, de amiből jól bevásárolok, azzal semmi, amiből meg csak keveset veszek, azzal nyerek.
búúúúúúúúú

" alt="

">
Bezzeg a Próba PRóba ...
Pieceofluck
A Riska játékszabályzat szerint a pályázathoz fel kell tölteni a blokk AP kódját és a vásárlás pontos idejét.
A weboldalon erre nincs lehetőség, csak a Nyugtaszám és a dátum tölthető ki. Kérdés hogy elegendőek-e ezek az adatok hogy sikeresen részt vegyünk a játékban
Napi 100 bögre, és nem sikerült nyernem. 🤣
Pedig tegnap egész nap Riska kakaót ittam. 😅
Jó reggelt!
A szavazásos játékok sosem igazságosak.
Sosem a legjobb alkotás győz.
Mindig a játékos és környezete szervezőkészsége, kapcsolati rendszere a döntő.
Hűha! Ilyen sokan alkotnak a Cheetossal?
Nem állt szándékomban CSAK egyvalakit segíteni!
Csupán abban a tévhitbe estem, hogy az oldalon regisztráltak közül egyedül ő (K. Julianna) rakta ki művei képét.
Szavazzatok sokat, saját belátásotok szerint!
https://www.youtube.com/watch?v=n3VZrMdiEts
Néma segélykiáltás! Signal for help!
Kedves Vénember!
Te tényleg nagyon kedves vagy, hogy gondolsz rám is.
Köszönöm szépen és annak is, aki veszi a fáradtságot és szavaz a képeimre, mert tényleg nagyon le vagyok maradva.
Kedveskedjetek!

" alt="

">
Lásd: SZAVAZÁSOK, MEGHÍVÓK rovat!
November 13 - A kedvesség világnapja! 😊
Azok nem a mai nyertesek, hanem a tegnapi... Éjfél után mindig ilyen, el van csúszva egy nappal a nyerteslista. Ha megnézed, az első nap meg nincsenek nyertesek. Majd helyreáll valamikor napközben a lista.
mai nyertesek már éjfél után 6 perccel meg is vannak a nestlé játékon...
Az sem baj, ha bekérik az eredeti blokkot és nem is küldik vissza.
Egy blokk - egy játék. (ez is a befektetett idő, energia kérdése).
Nem vagyok híve a korlátozásoknak.
Sem annak, amikor a feltöltések számát korlátozzák,
sem annak, amikor a nyeremények számát.
Aki többet tesz bele (időt, pénzt, fáradságot), annak legyenek jobbak az esélyei.
De!
Határozzák meg úgy a feltételeket, hogy nagy valószínűséggel csak az tudjon játszani, aki valóban vásárolt.
Vegyél x db-ot ,
vegyél legalább *** értékben,
vagy több különböző terméket együtt...
Szóval úgy, h a talált blokkokkal ne lehessen játszani.
És a játék programja legyen profi, ne lehessen kijátszani.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások