Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 1756 oldal |
Futár hozta az Auchan-Gillette játékon nyert csomagot.
Guiness napi,Express One hozta,előzetes értesítéssel.Egyáltalán nem olyan a csomag,mint a képen(4dobozos sört kaptunk),de teljesen jó így is.Valószínűleg pótnyertes voltam,nyerteslistán a mai napig nem vagyok.
Felix Nescafé Dolce Gusto kávéfőző és bögre Sprinterrel, előzetes értesítéssel!
Tesco-Nestlé 2x5000 Ft-os Regiojáték uti Sprinterrel, előzetes értesítés nélkül!
Kérem jelentkezzen akivel megbeszéltük a cserét DRK utira, mert véletlenül kitöröltem a levelezésünket!
Kérem jelentkezzen akivel megbeszéltük a cserét DRK utira, mert véletlenül kitöröltem a levelezésünket!
Milka bögrék 😊
Április 08-án kisorsolt pótnyertes Activia csomag
" alt="
"> Ráadásul csupa olyan termékkel, ami az előzőleg nyert napi és hetiben más-más illatban ill. ízben volt, így szinte teljes a paletta
" alt="
">
" alt="
"> Ráadásul csupa olyan termékkel, ami az előzőleg nyert napi és hetiben más-más illatban ill. ízben volt, így szinte teljes a paletta
" alt="
">Coop Club 500 Ft kedvezmény
CBA - Magyar Termék ajándékcsomag a törött helyett újraküldve, most már atombiztosan becsomagolva
" alt="
"> Nagyon rendesek voltak
" alt="
">
" alt="
"> Nagyon rendesek voltak
" alt="
">Listerin pénzvisszatérítés.
Gyermelyi ajándékcsomag
" alt="
">
" alt="
">
CBA Magyar Termék nyereménycsomag , szerencsére éppségben érkezett 👍 ☺️
törpi: nálunk a futár jegyzőkönyvet vett fel, eljuttatja a feladónak. Utána nem sokkal hívott a játékszervező, hogy megkaptam-e a pakkot. Mondtam, hogy igen, törötten. Sűrű elnézés kérés közben mondta, hogy újraküldi a törött terméket, de nem kértem, mert sokkal többe kerülne a logisztika és a szállítás, mint az az egy pici befőtt.
Maximálisan korrektek voltak!
Maximálisan korrektek voltak!
ezt én is pont így írnám le:
CBA & Magyar termék ajándékcsomag. A befőtt törött volt, minden ragad. Írtam is nekik,bár sok jót nem remélek
CBA & Magyar termék ajándékcsomag. A befőtt törött volt, minden ragad. Írtam is nekik,bár sok jót nem remélek
Tavalyi játékukkal nyert ajándékcsomaggal ugyanígy jártam, annyi különbséggel, hogy nem volt törött, csak lecsavarodott az üvegből a tető, de mindent átáztatott.
CBA & Magyar termék ajándékcsomag. A befőtt törött volt, minden ragad
" alt="
">
" alt="
">Fa tornazsák
" alt="
">
" alt="
">A férjemnek Gyermelyi táska
" alt="
"> én nagyobbra gondoltam
" alt="
">
" alt="
"> én nagyobbra gondoltam
" alt="
">Ma Milka bögrék!!!🐄🐄🐄🐄!!!
Persze, mert egy nekem jött.😜 Nem nyertem egyet se, pót pót nyertes lettem. A blokk nem volt már meg, de látják, hogy azért sokat küldtem be ezért küldenek nekem is EGY DARABOT csak úgy. Nagyon korrektek.
5 Milka bögre 6 helyett
Márc. 20-án nyert Colgate 5 ezres Body Shop aji kártya, előzetes értesítés nélkül és a Gls futár bodobta a postaládába!
Márc. 20-án nyert Colgate 5 ezres Body Shop aji kártya, előzetes értesítés nélkül és a Gls futár bodobta a postaládába!