szamocám!
A TESCO honlapja szerint a Kiskőrösön üzemelő áruház hipermarket, ezért részt vett a játékban, tehát nincs ellenmondás, az, hogy nyertél, megfelel a hivatalosban leírtaknak!
Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 175 oldal |
Én is most beszéltem a kinderesekkel, mert megijedtem a levelezéseteket olvasva, hogy nekem sem ért be a blokkom, de megnyugtattak, beért és múlt hét pénteken ajánlottan fel is adták a tesco-kinder utit, csak még nem ért ide.
Attól még a blokk ellenőrzésekor rájöhetnek,hogy nem hiperben vásároltál.Viszont ha Adritól elfogadták utólag a másolatot a blokkról,akkor nem fogok csodálkozni,ha te is megkapod az utalványt.Kinder szervezés...
trendy !
még nem, de beszéltem már velük és be is küldtem!
még nem, de beszéltem már velük és be is küldtem!
szamocám!
Már meg is kaptad az utalványt?
Már meg is kaptad az utalványt?
bocs.," jojó"
sada, jojo
most néztem , hogy mit írtatok, akkor én elmondom hogy Kiskőrösön lakom, ahol a lehető legkisebb tesco van, és mégis nyertem egy utalványt a kinderrel
" alt="
">
most néztem , hogy mit írtatok, akkor én elmondom hogy Kiskőrösön lakom, ahol a lehető legkisebb tesco van, és mégis nyertem egy utalványt a kinderrel
" alt="
">Miért lenne átverés?
Világosan benne volt a hivatalosban:
"A Játékokban való részvétel alapvető feltétele a 2010. június 4. - 2010. július 1. közötti időszakban bármely magyarországi Tesco HIPERMARKET üzletben a következő Ferrero termékek közül legalább 300 Ft értékben vásárol."
A főoldalon is így volt:
www.webnyeremeny.hu/kinder_nyeremenyjatek
A tesco oldalán is külön szerepelnek a
hipermarketek
szupermarketek
express áruházak és
S-marketek.
Világosan benne volt a hivatalosban:
"A Játékokban való részvétel alapvető feltétele a 2010. június 4. - 2010. július 1. közötti időszakban bármely magyarországi Tesco HIPERMARKET üzletben a következő Ferrero termékek közül legalább 300 Ft értékben vásárol."
A főoldalon is így volt:
www.webnyeremeny.hu/kinder_nyeremenyjatek
A tesco oldalán is külön szerepelnek a
hipermarketek
szupermarketek
express áruházak és
S-marketek.
sada--akkor ez kész átverés?
Nem tudom, arra figyeltetek-e, hogy a Kinderrel csak a hipermarketek játszottak, a kisebb tescok nem. Ez a nyertes AP számokból is látszik.
Nem nagyon szoktam ide írni, mert ált. optimista vagyok. De! 1 db /egy darab/ Nők Lapja előfizetést szerettem volna csak! Zewa És azt látom, másoknak milyen sok sikerült........Szeretem azt az újságot
" alt="
">
" alt="
">Sajnos Nünü macskámnak nem lett macskasátra, mert nem nyertem a Purina gyorsaági játékban, pedig nagyon gyors voltam, hogy biztos legyen. És mégsem sikerült. Nem tudom mi történt, az is lehet, hogy meg sem érkezett a pályázatom? Még sosem bánkódtam azért, mert nem nyertem, de most igen.
A spar nestlével, se a fittnessel nem nyertem, nekem sosem sikerül semmi
" alt="
">
" alt="
">se coop, se Balaton, se plaboy, se semmi...-9
most már én is ....semmi,semmi,de semmi nem akar összejönni
" alt="
">
de akkor sem adom fel!!!
" alt="
">
" alt="
">
de akkor sem adom fel!!!
" alt="
">se a coopos játékon, se kinder, se gourmet utsó forduló, nyerő időpontosok alapból soha szinte
balatonnál meg egy tonnányi pályázatból egy strandszék
balatonnál meg egy tonnányi pályázatból egy strandszék
na ez is eluszott
" alt="
"> pedig egy utiba reménykedtem
balaton,nestcafe,mogyi,kinder lehetne sorolni.
majd legközelebb
" alt="
">
" alt="
"> pedig egy utiba reménykedtem
balaton,nestcafe,mogyi,kinder lehetne sorolni.
majd legközelebb
" alt="
">Én ha nem olvasnám, hogy itt nyernek, nem is hinném el, h lehet nyerni egy beküldőssel..-)
nekem általában sehol semmi sem sikerül, pedig mindig megpróbálok sokmindennel játszani, de reménytelen. a nyerő időpontok általában elkerülnek, sorsoláson meg szerintem még a borítékokat is félreteszik ami a nevemen van.
" alt="
">
" alt="
">Héé én sem nyertem a balatonnal, de én még máshol sem:-(