sada, jojo
most néztem , hogy mit írtatok, akkor én elmondom hogy Kiskőrösön lakom, ahol a lehető legkisebb tesco van, és mégis nyertem egy utalványt a kinderrel

" alt="

">
Miért lenne átverés?
Világosan benne volt a hivatalosban:
"A Játékokban való részvétel alapvető feltétele a 2010. június 4. - 2010. július 1. közötti időszakban bármely magyarországi Tesco HIPERMARKET üzletben a következő Ferrero termékek közül legalább 300 Ft értékben vásárol."
A főoldalon is így volt:
www.webnyeremeny.hu/kinder_nyeremenyjatek
A tesco oldalán is külön szerepelnek a
hipermarketek
szupermarketek
express áruházak és
S-marketek.
sada--akkor ez kész átverés?
Nem tudom, arra figyeltetek-e, hogy a Kinderrel csak a hipermarketek játszottak, a kisebb tescok nem. Ez a nyertes AP számokból is látszik.
Nem nagyon szoktam ide írni, mert ált. optimista vagyok. De! 1 db /egy darab/ Nők Lapja előfizetést szerettem volna csak! Zewa És azt látom, másoknak milyen sok sikerült........Szeretem azt az újságot

" alt="

">
Sajnos Nünü macskámnak nem lett macskasátra, mert nem nyertem a Purina gyorsaági játékban, pedig nagyon gyors voltam, hogy biztos legyen. És mégsem sikerült. Nem tudom mi történt, az is lehet, hogy meg sem érkezett a pályázatom? Még sosem bánkódtam azért, mert nem nyertem, de most igen.
A spar nestlével, se a fittnessel nem nyertem, nekem sosem sikerül semmi

" alt="

">
se coop, se Balaton, se plaboy, se semmi...-9
most már én is ....semmi,semmi,de semmi nem akar összejönni

" alt="

">
de akkor sem adom fel!!!

" alt="

">
se a coopos játékon, se kinder, se gourmet utsó forduló, nyerő időpontosok alapból soha szinte
balatonnál meg egy tonnányi pályázatból egy strandszék
na ez is eluszott

" alt="

"> pedig egy utiba reménykedtem
balaton,nestcafe,mogyi,kinder lehetne sorolni.
majd legközelebb

" alt="

">
Én ha nem olvasnám, hogy itt nyernek, nem is hinném el, h lehet nyerni egy beküldőssel..-)
nekem általában sehol semmi sem sikerül, pedig mindig megpróbálok sokmindennel játszani, de reménytelen. a nyerő időpontok általában elkerülnek, sorsoláson meg szerintem még a borítékokat is félreteszik ami a nevemen van.

" alt="

">
Héé én sem nyertem a balatonnal, de én még máshol sem:-(
nekim si sokból semmi a cba balaton
Annak kell örülni, ha máshol sikerül valami

" alt="

">
nekem is: cba-balaton: 0

" alt="

"> pedig úszunk már itthon a (sok) Balatonban...
Nekem is CBA Balaton semmi

" alt="

">
CBA balaton sokból semmi

" alt="

"> telefonon kérdeztem
Nem olyan hihetetlen,..csak q..,,rosszérzés, már a játék sem öröm.más is van igy,de majd,...marad a remény,bár kedvem sincs játszani.
Hihetetlen semmivel sem nyerek!
Tanultam én valszámot, de ez már még is csak túlzás!
Most már én jövök!!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások