ildicc!
tévedsz a rendörségi feljelentéssel el kell menni a mobil szolgáltatóhoz és bejelenteni hogy ellopták. Ha hozzájuk feljelentkezik megtudják kinek a kártyájával tették!Lehet Imei számot cserélnek rajta egy max az orgazdát elkapják ésaz sem utolsó!
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 511 oldal |
Hát, hirdethetik a modern technikát, ha meg ilyenkor nem tudják, nem akarják bevetni a tolvajok ellen. Vagy azoknak a jogait nem lehet megsérteni?
lindababa, persze, körözik a telefont. De csak akkor kerülhet "kézre" állítólag, ha a majdani megvásárlója esetleg beviszi szervízbe, vagy ilyesmi...
Szóltatok a mobilszolgáltatónak a lopásról? Hátha le tudják állítani a telefon használatát.
ildicc:Kivánom,hogy a kisfiad egy nagy nyereménnnyel gazdagodjon!Aki meg ilyet csinál, az költse gyógyszerre az értékét a lopott telefonnak!
köszi, mégegyszer mindenkinek az együttérzést - aranyosak vagytok.
Ildicc, sajnálom a dolgot és a Kisfiadat
Én is elmentem feljelentést tenni nagy nyomozások, még video is volt mégsem kapták el a tettest, a szembesítésig és a büntetésig el sem jutottunk
Én is elmentem feljelentést tenni nagy nyomozások, még video is volt mégsem kapták el a tettest, a szembesítésig és a büntetésig el sem jutottunk
Elhiszem hogy tartasz, én is tartanék. De végig kell csinálni.
kriszty, ha annyira félnénk, el sem mentünk volna a rendőrségre. Én is hiszek abban, hogy ez a rendje a dolgoknak, de azért szó mi szó tartok egy kicsit tőle.
Ha bosszút állnak, akkor súlyos büntetésben lesz részük. És tudod, ha mindenki félne a szembesítéstől - fél is... - akkor sohasem lesznek kellően megbüntetve.
...hát, szomorúan látom, hogy nem vagyunk egyedül...
Mindenesetre kívánom, persze, hogy elfogják őket, és bűnhődjenek, ugyanakkor félek is tőle nagyon, mert szembesítés lesz. A büntetésük meg tutti nem életfogytiglan, és ha kiszabadulnak, tudják, kin álljanak bosszút...
Mindenesetre kívánom, persze, hogy elfogják őket, és bűnhődjenek, ugyanakkor félek is tőle nagyon, mert szembesítés lesz. A büntetésük meg tutti nem életfogytiglan, és ha kiszabadulnak, tudják, kin álljanak bosszút...
Nálunk Ózdon a nyugdíjasokra specializálódtak. Volt kolléganőm betegsége miatt bizonytalan járású, már kétszer elszedték a táskáját. Szintén barna bőrű fiatal gyerekek.
Hát én is nagyon sajnálom én is ha beülök a kocsiba a táskámat az anyós ülés alá dugom, mert én is rettegek nehogy egy lámpánál betörjék a szélvédőt és kikapják ha szem előtt van.
Egyébként nekem is ellopták a fizetésemet úgy, hogy még 1 ft se költöttem belőlle nem kívánom senkinek azt az érzést folyamatosan csak bőgtem. PEddig még akkor nem volt se gyerek semmi, de maga a tudat, hogy keményen megdolgoztam és még egy rohadt ft se élvezhetek belőlle.
Egyébként nekem is ellopták a fizetésemet úgy, hogy még 1 ft se költöttem belőlle nem kívánom senkinek azt az érzést folyamatosan csak bőgtem. PEddig még akkor nem volt se gyerek semmi, de maga a tudat, hogy keményen megdolgoztam és még egy rohadt ft se élvezhetek belőlle.
ildicc! Nagyon sajnálom, ami a fiaddal történt. Szomorú, hogy már gyermekként át kell élni ilyen dolgokat. Elvehetik tőle értékeiket, mert ők többen vannak, semmi erkölcsi érzékük nincs. Sajnos elég ritkán találják meg őket, és akkor sem büntetik meg úgy őket, hogy soha az életbe nem jusson eszükbe ilyet tenni. Egyébként az én fiam is Levente és tavaly az ő telefonját is ellopták. Nagyon rossz volt látni azt az értetlenséget, hogy azok miért vehetik el a telefonját. A rendőrségtől pár hónap után kaptunk egy értesítést, hogy lezárták a nyomozást. Remélem nálatok nem ez lesz.
igen sajnos Ujpalota,és 16.kerület ( nálunk) elszaporodtak az effajta cselekmények.
+ autóból kiugrás,másik kocsi üvegének betörése táska kilopás ) jegyzőkönyv vétele így történt. Látták ki volt ? igen egy c..
jegyzőkönyvbe beírásnál " barna bőrü fiatalember".
Sértett megjegyzése, miért nem írja rögtön azt,hogy kínai? ( kicsit beborult már az agya szegénynek.)fiamat két hete a városban rabolták ki. egész fizetését kiemelték a zsebéből 6-8 !!! év körüli c.. gyerekek .tutira ők, mert a kocsitól egyenesen a lakásba ment. mikor észrevette rohant, kocsiba be,leparkolás körbenézés. Sajnos sehol semmi. Csupán annyi,hogy 6000 forintról szóló büntetés a szélvédőn.
+ autóból kiugrás,másik kocsi üvegének betörése táska kilopás ) jegyzőkönyv vétele így történt. Látták ki volt ? igen egy c..
jegyzőkönyvbe beírásnál " barna bőrü fiatalember".
Sértett megjegyzése, miért nem írja rögtön azt,hogy kínai? ( kicsit beborult már az agya szegénynek.)fiamat két hete a városban rabolták ki. egész fizetését kiemelték a zsebéből 6-8 !!! év körüli c.. gyerekek .tutira ők, mert a kocsitól egyenesen a lakásba ment. mikor észrevette rohant, kocsiba be,leparkolás körbenézés. Sajnos sehol semmi. Csupán annyi,hogy 6000 forintról szóló büntetés a szélvédőn.

ildicc! Így ismeretlenül is együtt érzek Veled. A legszomorúbb, hogy az ilyeneket a legnehezebb elkapni, és vígan garázdálkodnak még egy ideig. Akit meg kirabolnak, annak egy ideig nem kis trauma, hogy ki merjen menni az utcára...
ildicc: küldtem e-mailt.
hofi, köszi
Aranyosak vagytok, lányok! 
Aranyosak vagytok, lányok! 
ördöglakat, persze, hogy voltunk a rendőrségen. Délután 4-8-ig ott időztünk... Újpalotán történt, fényes nappal, 4 familiárisan hiperpigmentált egyén (hogy Tery viccét idézzem) és egy pillangókés által... Amíg bennt voltunk a rendőrségen, 3 másik sértett jelentkezett hasonló okból. Nem baj, majd nyerünk másik telefont, de hál' Istennek Leventénéek nem lett semmi baja! Csak nagyon szerette ezt a telót, no meg persze jól megijedt. Ez van.
Ildicc ez szörnyű!A fiadnak ugye nem történt baja? Telefont nyerni fogsz egy pont ilyet.Álmomban láttam