Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 246 oldal |
Nagyon komoly ez a milkás mamusz...
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Én sem kaptam e-mailt a Maggi bögrés játékán, ezt telefonon jeleztem a Nestlé felé. Nagyon kedves volt az ügyintéző, hamarosan meg is érkeztek a levelek a postafiókomba. 3/2
" alt="
">
" alt="
">Ezt nem hiszem el, megérkezett a Libero csomag, márciusi vagy áprilisi női portál.hu nyeremény. Írtam mindenfelé, egyedül a Libero csapata méltatott válaszra, de ők rögtön! Hatalmas pozitív nekik! És itt is köszönöm nekik!
Paint!
Igen, a szállodában kaptuk kijelentkezéskor, mivel Szépkártyával fizettünk, és min. 2 éjszakát kell eltölteni hozzá.
" alt="
">
Igen, a szállodában kaptuk kijelentkezéskor, mivel Szépkártyával fizettünk, és min. 2 éjszakát kell eltölteni hozzá.
" alt="
">Ma a (hiper) Tescoban vásároltam, és ki volt téve a Rama-knál egy most nyerhető könyv, reklámként. Háát, nekem szinte mindegyik recept nagyon bejön, szerintem ez az eddigi legjobb könyv!!
" alt="
">
" alt="
">danubiushotels.hu/hu/udulesi_csekket_elfogadunk
Hol adták a mol utit? Ahol megszálltatok?
Szombaton jöttünk meg Bükfürdőről, a Nescafe-s játékon nyertem 2 éjszakát, meg + 2 éjszakát saját költségen. Minden szuper volt, hazajövet újabb meglepi, mivel Szép kártyával fizettünk ezért 10.000 Ft-os Mol üzemanyag kártyát kaptunk ajándékba.
" alt="
">
" alt="
">Már 4. beküldésem volt a Zewa-val, és képzeljétek nyertem, heti nyereményt. Jött a levél, hogy küldjem be a blokkot e-mailben. Akkor lettem figyelmes, hogy nincs a nyugtán az , hogy Zewa, csak pzs, 10X10 soft. Gondoltam nem küldöm be , nem szeretném, ha a nevem netán csalás miatt megjegyzendő lenne.
Ma egy kedves hölgy hívott a Zewától, hogy lejárt a határídő, de küldjem be a blokkot és megvizsgálja, hogy így elfogadják-e.
Nagyon pozitív a hozzáállásuk, hogy még ők keresnek meg, ha mégse jó a blokk, az se számít, már úgyis lemondtam a nyereményről.
Sokszor nyertem már apróságokat és azok a cégek nem mindig küldték meg ezért nem is gondoltam, hogy figyelmetlenségem miatt, még ők kérnek meg.
Ma egy kedves hölgy hívott a Zewától, hogy lejárt a határídő, de küldjem be a blokkot és megvizsgálja, hogy így elfogadják-e.
Nagyon pozitív a hozzáállásuk, hogy még ők keresnek meg, ha mégse jó a blokk, az se számít, már úgyis lemondtam a nyereményről.
Sokszor nyertem már apróságokat és azok a cégek nem mindig küldték meg ezért nem is gondoltam, hogy figyelmetlenségem miatt, még ők kérnek meg.
ceruza!ahhoz képest,hogy negatívan indult a nap
" alt="
">
" alt="
">Nagyon szuper volt a Koronás cukorovi napunk.Eső elállt,programok szuperek voltak,ebéd és a torta is nagyon fini volt.Mindenki meg volt elégedve mindennel.Sok mosolygós gyerekarc - ez mindent megér. Bravo Koronás cukor!
Rossmannhoz írtam,fiam nem tudta átvenni a nyereményt,mert az idő alatt nyaralt. Rendesek voltak,kérték az adatokat és megküldik
" alt="
">
NAGY POZITÍV!!!
" alt="
">
NAGY POZITÍV!!!
sada igazad van! Félre beszéltem.
Nem Patrik4..., de akkor ki?
Nagyon szépen köszönöm ezúton is!
" alt="
">
Nagyon szépen köszönöm ezúton is!
" alt="
">Ewi
Garnier 5e-es? Nem P&G?
Garnier 5e-es? Nem P&G?
Tegnapi postával (gondolom Huggies - mert nem én játszottam vele), Micimackós könyv!
" alt="
">
Patrik4! Ismét Téged sejtelek a háttérben!
" alt="
"> Köszönöm szépen!!! De nem túlzás ez egy kicsit???
" alt="
">
Patrik4! Ismét Téged sejtelek a háttérben!
" alt="
"> Köszönöm szépen!!! De nem túlzás ez egy kicsit???Spar/Garnier 5e-es csomag megérkezett. Szerintem értékben a duplája.
Egész családra gondolva - gondosan válogatták össze!
Részemről nagy pirospont!
Egész családra gondolva - gondosan válogatták össze!
Részemről nagy pirospont!
Nem Te szeretnéd hordani ezek szerint!
" alt="
">
" alt="
">Ma az asszonnyal átvehettünk egy olyan éveleji nyereményt, amiről nem is tudtunk.
" alt="
">
A nyeremény felajánlója keresett meg.!
HA jópofa kabátot akar valaki.
http://www.ille-olla.hu
" alt="
">
" alt="
">
A nyeremény felajánlója keresett meg.!
HA jópofa kabátot akar valaki.
http://www.ille-olla.hu
" alt="
">A jóreggelt csomagolásán szó sincs vonalkód beküldésével.A csomagolás külső részén van egy promós kód, amit fel kell majd az oldalra tölteni. Aki nyer, annak a teljes csomagolást be kell mutatni.