Nagy-nagy pozitív a Nestlé-nek. Írtam nekik, hogy törötten érkezett a bögrém. Azt írták, hogy küldjek róla egy képet és küldenek helyette másikat.

" alt="

">Jó, hogy vannak ilyenek is.

" alt="

">
tegnap hullafáradtan a Nőklapját sikeresen kezembe vettem fél 10-kor, lapozgatom, és a szerencsejátéknál kit látok? hát Galériát

" alt="

">
és valóban igazad van, ez az oldal több, mint nyereményjáték gyűjtőhely, igazi segítőkész közösség

" alt="

"> (csak ritkán írok, de azért még figyelem az oldalt)
Lidl-től felhívtak, hogy kapok új számlát a használhatatlan helyett. Kérték az adatokat, kb. Időpontot, és majd keresnek újra

" alt="

">
Mars..stb játéknál beírhatod, hogy mikor kerüljön a kódod játékba!

" alt="

"> Pl okt, 22-én 01:01 perckor (+mp), így nem kell fent lenni pl hajnalban

" alt="

"> Ezt átvehetné más szervező is!

" alt="

">
Böngészve a telenoros mobil akciókat rátaláltam egy igazán kedvezőre: a Pennyben mától egy Alcatel 308-as 1990 Ft! Kész ajándék:-)
Durexen nyári cuccok -30%
Nagyon komoly ez a milkás mamusz...
Én sem kaptam e-mailt a Maggi bögrés játékán, ezt telefonon jeleztem a Nestlé felé. Nagyon kedves volt az ügyintéző, hamarosan meg is érkeztek a levelek a postafiókomba. 3/2

" alt="

">
Ezt nem hiszem el, megérkezett a Libero csomag, márciusi vagy áprilisi női portál.hu nyeremény. Írtam mindenfelé, egyedül a Libero csapata méltatott válaszra, de ők rögtön! Hatalmas pozitív nekik! És itt is köszönöm nekik!
Paint!
Igen, a szállodában kaptuk kijelentkezéskor, mivel Szépkártyával fizettünk, és min. 2 éjszakát kell eltölteni hozzá.

" alt="

">
Ma a (hiper) Tescoban vásároltam, és ki volt téve a Rama-knál egy most nyerhető könyv, reklámként. Háát, nekem szinte mindegyik recept nagyon bejön, szerintem ez az eddigi legjobb könyv!!

" alt="

">
danubiushotels.hu/hu/udulesi_csekket_elfogadunk
Hol adták a mol utit? Ahol megszálltatok?
Szombaton jöttünk meg Bükfürdőről, a Nescafe-s játékon nyertem 2 éjszakát, meg + 2 éjszakát saját költségen. Minden szuper volt, hazajövet újabb meglepi, mivel Szép kártyával fizettünk ezért 10.000 Ft-os Mol üzemanyag kártyát kaptunk ajándékba.

" alt="

">
Már 4. beküldésem volt a Zewa-val, és képzeljétek nyertem, heti nyereményt. Jött a levél, hogy küldjem be a blokkot e-mailben. Akkor lettem figyelmes, hogy nincs a nyugtán az , hogy Zewa, csak pzs, 10X10 soft. Gondoltam nem küldöm be , nem szeretném, ha a nevem netán csalás miatt megjegyzendő lenne.
Ma egy kedves hölgy hívott a Zewától, hogy lejárt a határídő, de küldjem be a blokkot és megvizsgálja, hogy így elfogadják-e.
Nagyon pozitív a hozzáállásuk, hogy még ők keresnek meg, ha mégse jó a blokk, az se számít, már úgyis lemondtam a nyereményről.
Sokszor nyertem már apróságokat és azok a cégek nem mindig küldték meg ezért nem is gondoltam, hogy figyelmetlenségem miatt, még ők kérnek meg.
ceruza!ahhoz képest,hogy negatívan indult a nap

" alt="

">
Nagyon szuper volt a Koronás cukorovi napunk.Eső elállt,programok szuperek voltak,ebéd és a torta is nagyon fini volt.Mindenki meg volt elégedve mindennel.Sok mosolygós gyerekarc - ez mindent megér. Bravo Koronás cukor!
Rossmannhoz írtam,fiam nem tudta átvenni a nyereményt,mert az idő alatt nyaralt. Rendesek voltak,kérték az adatokat és megküldik

" alt="

">
NAGY POZITÍV!!!
sada igazad van! Félre beszéltem.