Kb. 10-re értem oda abban a tudatban, hogy még van időm felmérni a terepet, de éppen időben érkeztem már majdnem kezdték. A közjegyző egy fiatalabb pasas, egy másik férfi aki húzta a borítékokat és 2 nő egyik a CBA-tól.
Első meglepi: nagyon kevés boríték érkezett be. Összes pályázatra kb 10000 de olyan is volt amire 1000-nél kevesebb pályázat volt. Nestle 3000, Sole 2000. (nagyjából).
Mindenki vonja le önmaga a következtetést ebből inkább nem mondok semmit. CBA-s hölgy megnyugtatott, hogy nem szokott ilyen kevés lenni. Hiszem ha látom. Röhejes számok. Legalább 2000-en játszunk/játszottunk erről a fórumról de a fórumozók fele biztos.
Szerencsejáték felügyelet a 3-ik sorsolás után esett be, egy idős bácsi szerintem súrolja a nyugdíjkorhatárt és egy nő.
Az elején inkább figyeltem, hogy hogyan csinálják. A borítékot húzó pasas egy széken ült az asztal mellett. A zsák az asztal takarásában volt, tehát nem látta mit húz, de nem erőltette meg magát, hogy mélyebbre nyúljon.
A Törley sorsolásnál vettem észre, hogy a zsákban vannak olyan összecsomagolt borítékok amelyek gumizva vagy zacskózva vannak. Szóltam hogy ki kéne bontani (és a következőkben már én is bontogattam és forgattam a borítékokat.) Nagyon snassz. Képzeljetek el kb 250 borítékot ami egy nagyobb városból szerencsésen beér a sorsolásra de pontosan nulla esélye van arra hogy kihúzzák.
Most amikor tudták, hogy megyek nem fáradtak azzal hogy szétszedjék mi lehet akkor amikor senki nincs ott?
Úgy kerülnek a borítékok a zsákokba ahogy a jóisten megadta. Mondjuk az üzletvezető összeválogatja összekötözi (olyan is volt ami madzaggal volt összekötve) úgy beledobják a zsákba és annyi.
Ebből egyenesen következik az, hogyha egy ilyen összecsomagolt adagot kibontasz az összes röcsögei egy helyen van, ha éppen a közepén akkor persze, hogy kihúznak onnan 3-at.
A közjegyző és a szjf-től jött nő szerint ezek az én elméleteim. Szerintem ez a nő meg életében nem játszott és nem nyert annyira hülyeségeket hordott össze. Pl. összehasonlította az ötöslottót a CBA sorsolással

, meg azt hogy Fodor Judit 1500 pályázatból 1000-et küld be és azért nyer annyit. Hiába magyaráztam, hogy ez fizikai képtelenség szerinte ezek az emberek szerencsések és kész. Ebből következik, hogy:
1000 db-ot küld Fodor Judit, 30-at Robert Smith, 20-at Macskusz és máris majdnem megvan az 1500. Azt se tudom, hogy röhögjek vagy sírjak ezen a baromságon. Nem bántásként írtam, csak emlékszem említettétek, hogy kb ennyit küldtetek be és érzékeltetni akartam mekkora hülyeségeket hord össze ez a nő.
Voltak duplázások és triplázások, de gondolom ez a fentiekből következik. Kedvenc nyertesem: Takács Tamás Anarcsról most is összeszedett 3 bankkártyát, Király Linda Szegedről kettőt, Uhrin János kettőt és Évi* kedvenc nyertese: Hullán Lehel 1-et. Még volt egy duplás de nem emlékszem a nevére.
Rengeteg volt az érvénytelen pályázat, főként azért nem volt elég a vonalkód (300 g helyett 250 és hasonlók) de alapjában véve laza az egész. Azaz ha hasonló értékben veszel akármit és 1, 2 forint a különbség és természetesen az ezer éves pénztárgép van ahol nincs megnevezés simán elfogadják. A kométánál simán vehetsz elemet, hajlakkot vagy akármit aminek ugyanannyi az áfája mint a húsárunak és nyert ügyed van.
A Zwacknál több olyan boríték is bekerült véletlenül a zsákba ami valójában a Törleyhez tartozott volna. Simán kizárták. Kérdeztem, hogy miért zárják ki az a szerencsétlen nem tehet róla, hogy aki válogatta a leveleket nem nyitotta ki a csípáját, de őket nem érdekli akkor is érvénytelen. Szívás, de ez a kedves vevő dolga, hogy szerencsétlennek még annyi szerencséje sincs, hogy a jó zsákba kerüljön megérdemli hogy kizárják hát nem?

" alt="

">
Egyéni tapasztalat: elfogadják a fehér borítékokat is, csak!!!! a normál méretűt de érdemes barnában küldeni mert azokból szemmelláthatóan többet húznak.
A fődíj sorsolás: Kis papírfecnikre felírják a játszós termékek nevét és abból húznak egyet. Tehát semmi keverés, túrót. Szerintük ugyanannyi az esély szerintem egyáltalán nem mindegy, hogy összeöntenék az összeset és abból húznák ki a fődíjat. Nem beszélve a keverésről ugye ami nem erősségük....A szjf-es nő szerint mindenkinek megvan az esélye amikor a fencnik az asztalon vannak és kész.
Solet húztam ki mint zsákot amiből majd a fődíjat húzom. Mindenkitől bocs aki ezzel esetleg nem játszott.
Az elején írtam, hogy az első háromnál nem vettem észre, hogy vannak összecsomagolt kötegek. Na a fődíj előtt vettem észre hogy egy csomó ilyen van a Sole-s zsákban. Szétbontottam őket és összevissza ráztam a zsákot. Nem akartam húzni a fődíjat mert tuti diliházban kötök ki ha Fodor Juditot, Melles Gyulánét húzom ki de végül rábeszéltek. Esküszöm leizzadtam.
Benyúltam a legaljára becsukott szemmel. Sikerült egy - két vágyam. Budapesti a hölgy és fehér borítékban küldte be a pályázatát.
Kb ennyi. Nem túl meggyőző, rengeteg benne a negatívum amit kicsit több odafigyeléssel meg lehetne oldani. Simán megbüntettem volna őket a kötegelt borítékokért és azért is, hogy Törley pályázat bekerült a Zwack közé.
Akinek van kérdése írjon.