Sorsolások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 98 oldal |
Az egyik barátnőm azt tanácsolta, hogy forduljunk a fogyasztóvédelmisekhez, mert ez vevők megtévesztése ami itt megy. De a cba-nak nem nagy dolog egy kis pénzbírság. Sőt már a fórumról is beszéltünk erről vkivel, lehet meg kellene lépni.
úgy nézem, Laci bácsi csak belecsapott a kakába, hogy egy jót fröcsögjön, aztán továbbállt, talán újabb sorsolást felügyel ma is...
Tényleg, hát, hol van a CBA Marketing hölgy??? Vhogy nem hiszem el, hogy nem olvassák a hozzászólásokat. Vagy szorul a hurok?
Ennél kissebb szabálytalanságért is fizetett már súlyos milliókat büntetésképpen egypár cég...
De ha már a SZJF is ilyen lazán kezeli a dolgokat... ??
Tényleg, hát, hol van a CBA Marketing hölgy??? Vhogy nem hiszem el, hogy nem olvassák a hozzászólásokat. Vagy szorul a hurok?
Ennél kissebb szabálytalanságért is fizetett már súlyos milliókat büntetésképpen egypár cég...
De ha már a SZJF is ilyen lazán kezeli a dolgokat... ??
Én már nyertem kedves Laci bá a cba-ban 2003-ban engem már nem annyira érdekel az egész mert már alig járok cba-ba, és én már megnyertem a kenyerem javát de attól függetlenül bosszant, hogy ilyen módszereik vannak. Sokan vannak aki évekig játszanak, és az ilyen módszerek miatt mindhiába. A gumis módszer felettébb felháborító!!!!!!!!!
Laci bá
Tehát nyertem, örülök neki, köszi a jó hírt!
Nem a többszörös bankkártyát irigyeljük Takácséktól és a többiektől, hanem a szabálytalanság bosszant minket, hogy nincs meg az egyenlő esély. De te ezt nem értheted, minek is magyarázzam.
Tehát nyertem, örülök neki, köszi a jó hírt!
Nem a többszörös bankkártyát irigyeljük Takácséktól és a többiektől, hanem a szabálytalanság bosszant minket, hogy nincs meg az egyenlő esély. De te ezt nem értheted, minek is magyarázzam.

Lackó bá!
Sajnos tévedtél,mint írtam,már 1 ideje nem játszom a CBA-val,tehát most nem is nyerhettem!
És ezután se fogok,mig ez a dobozolós rendszer van. A postai beküldést is még meggondolom!
Sajnos tévedtél,mint írtam,már 1 ideje nem játszom a CBA-val,tehát most nem is nyerhettem!
És ezután se fogok,mig ez a dobozolós rendszer van. A postai beküldést is még meggondolom!

Laci bácsi!
Félreérted! Nem az a gond, hogy nem nyertem! Ez a beküldött postai borítékjaim hatalmas százalékára igaz. Én azon akadtam ki, hogy lehet, hogy nem jutnak oda a borítékjaim (lásd milyen "jkevés" pályázat volt), és az is lhet, ha odajutott, össze volt gumizva más pályázatokkal, így az esély sincs meg arra, hogy kihúzzák. Vagy csak egyszerűen a boltvezető rosszul válogatta és más pályázatokból ha kihúzzák mint nyertes, mégse nyer, mert érvénytelenítik a pályázatát.
Félreérted! Nem az a gond, hogy nem nyertem! Ez a beküldött postai borítékjaim hatalmas százalékára igaz. Én azon akadtam ki, hogy lehet, hogy nem jutnak oda a borítékjaim (lásd milyen "jkevés" pályázat volt), és az is lhet, ha odajutott, össze volt gumizva más pályázatokkal, így az esély sincs meg arra, hogy kihúzzák. Vagy csak egyszerűen a boltvezető rosszul válogatta és más pályázatokból ha kihúzzák mint nyertes, mégse nyer, mert érvénytelenítik a pályázatát.
Laci bá csak nem te vagy a közjegyző? Sanda gyanú kerülget...
A közjegyző megkérdezte, hogy hol található az a fórum ahol ennyire negatív véleménnyel vannak a sorsolásról. Ha nem te vagy akkor hol voltál ma délelőtt? Egyik sarokban sem láttalak pedig négy volt a szobában. 
A közjegyző megkérdezte, hogy hol található az a fórum ahol ennyire negatív véleménnyel vannak a sorsolásról. Ha nem te vagy akkor hol voltál ma délelőtt? Egyik sarokban sem láttalak pedig négy volt a szobában. 
O.K.
Téged töröllek a listából!
Téged töröllek a listából!
Laci bácsi
Ki kell, hogy ábrándítsalak:
Sosem játszoma cba országos promoival, és még nagyon sok más játékkal sem.
Ugyanakkor van néhány játék, amire több tucat pályázatot is küldök.
És nem szégyenlem, ha nyerek!
De mástól sem irigylem.
Talán túl magas az S.I.faktor!?
Ki kell, hogy ábrándítsalak:
Sosem játszoma cba országos promoival, és még nagyon sok más játékkal sem.
Ugyanakkor van néhány játék, amire több tucat pályázatot is küldök.
És nem szégyenlem, ha nyerek!
De mástól sem irigylem.
Én nem is játszottam úgyhogy kár cikiskedni Laci bá. Menj inkább CBA feneket tisztítani. Van mit.
A márciusi nyertesek:
Sole:
1.Reácska 6.Fárao
2.Reácska 7.Paint
3.Reácska 8.krysztasz
4.Paint 9.sada
5.Robert Smith 10.fozo.gabi
Vagy,ha mégse,akkor máris nagyon mérgesek vagyunk?
Sole:
1.Reácska 6.Fárao
2.Reácska 7.Paint
3.Reácska 8.krysztasz
4.Paint 9.sada
5.Robert Smith 10.fozo.gabi
Vagy,ha mégse,akkor máris nagyon mérgesek vagyunk?
Takács Tamás 3 bankkártyát nyert 2-öt húztak 1 zsákból a másikat egy másik zsákból. Király Linda és Uhrin János ugyanabban a zsákban volt és egymás után húzták őket.
Szerintem egy helyen voltak a borítékjaik ennyi. Zsákban nem is lehet igazán jól megkeverni ezért mondtam nekik, hogy ha kitennék valahova akár a földre is semmi perc alatt össze lehet kutyulni őket.
Ezt egyébként látni kell. Képzeld el amint egy ilyen 250-300 db-os köteget mondjuk szétszedsz. Sok ideig egymáshoz voltak lapulva komolyan olyan mintha vonzanák egymást és a zsákban nincs is lehetőség rá, hogy jól megkeverd. Pedig próbáltam.
Szerintem egy helyen voltak a borítékjaik ennyi. Zsákban nem is lehet igazán jól megkeverni ezért mondtam nekik, hogy ha kitennék valahova akár a földre is semmi perc alatt össze lehet kutyulni őket.
Ezt egyébként látni kell. Képzeld el amint egy ilyen 250-300 db-os köteget mondjuk szétszedsz. Sok ideig egymáshoz voltak lapulva komolyan olyan mintha vonzanák egymást és a zsákban nincs is lehetőség rá, hogy jól megkeverd. Pedig próbáltam.

Reácska
Köszi, hogy beírtad a sorsolást, jó volt olvasni. Még nem voltam sorsoláson, de így legalább egy kis ízelítőt kaphatok belőle.
Én azt szeretném kérdezni, hogy Takácsék, Királyék és Uhrinékat egy helyről húzták? Mert nem akarom elhinni, hogy valakinek ennyi szerencséje lenne, hogy külön helyekről húznak és mégis ugyanazok a nyertesek.
Köszi, hogy beírtad a sorsolást, jó volt olvasni. Még nem voltam sorsoláson, de így legalább egy kis ízelítőt kaphatok belőle.
Én azt szeretném kérdezni, hogy Takácsék, Királyék és Uhrinékat egy helyről húzták? Mert nem akarom elhinni, hogy valakinek ennyi szerencséje lenne, hogy külön helyekről húznak és mégis ugyanazok a nyertesek.
Hát ez sztem is hihetetlen,amit ezek ott műveltek!
Már én se hiszek a CBA-ban,nem is játszok velük 1-2 hónapja.
Lehet a múltkori bedobásom is még ott csücsül a láda fenekén?
Már engem is igencsak ismernek,és ki is néznet(tek) a folytonos pecsételgetések miatt. Még szerencs,hogy nem a pénztárnál volt,hanem a büfé részlegnél a pecsételés.
E miatt a játékos dolog miatt igencsak gyanúsan figyelnek a bizt őrök+a cba alkamazottak is. Tavaly,tavalyelött minden akcióban részt vettem,amiben tudtam,de mióta ez a ládás mizéria van,inkább elkerülöm a játékot!
Sajnos vásárolni náluk vásárolok,mert nincs még 1 ilyen nagy választékú szupermarket a közelben csak 1 kis Match,ott meg alig van vmi.
Játszani viszont pláne nem fogok ezek után,én is aszondom a postai beküldés 100x jobb volt,mégha néha el is tünt pár borítékunk!
A CBA marketingesei+a szjf és a közjegyzők viselkedése és vitázása+a hozzáállása kriminális volt a sorsoláshoz és a dolgokhoz!
Tényleg érdemes lenne írni pár sort a Jusztnak a TV ügyvédjébe!
Kedves Vass Szilvia,meg ugye nagyot hallgat ilyenkor,múltkor se válaszolt a konkrét probémákra, és lásd a nyereménysorsolás is hogy zajlott le!
Booooooottráááááááááányooooooosssssssss
ss!!!!!
Már én se hiszek a CBA-ban,nem is játszok velük 1-2 hónapja.
Lehet a múltkori bedobásom is még ott csücsül a láda fenekén?
Már engem is igencsak ismernek,és ki is néznet(tek) a folytonos pecsételgetések miatt. Még szerencs,hogy nem a pénztárnál volt,hanem a büfé részlegnél a pecsételés.
E miatt a játékos dolog miatt igencsak gyanúsan figyelnek a bizt őrök+a cba alkamazottak is. Tavaly,tavalyelött minden akcióban részt vettem,amiben tudtam,de mióta ez a ládás mizéria van,inkább elkerülöm a játékot!
Sajnos vásárolni náluk vásárolok,mert nincs még 1 ilyen nagy választékú szupermarket a közelben csak 1 kis Match,ott meg alig van vmi.
Játszani viszont pláne nem fogok ezek után,én is aszondom a postai beküldés 100x jobb volt,mégha néha el is tünt pár borítékunk!
A CBA marketingesei+a szjf és a közjegyzők viselkedése és vitázása+a hozzáállása kriminális volt a sorsoláshoz és a dolgokhoz!
Tényleg érdemes lenne írni pár sort a Jusztnak a TV ügyvédjébe!
Kedves Vass Szilvia,meg ugye nagyot hallgat ilyenkor,múltkor se válaszolt a konkrét probémákra, és lásd a nyereménysorsolás is hogy zajlott le!
Booooooottráááááááááányooooooosssssssss
ss!!!!!

Tanulság? Nem érdemes "ijesztgetni" az inkorrekt lebonyolítókat a Szerencsejáték Felügyelettel, hiszen a mellékelt ábra szerint tojnak az egészre. Sőt, vérig sértődnek, ha valaki kételkedni merészel. Még akkor is, ha a saját szemükkel látják a szabálytalanságokat.
A közjegyzőt is csak az érdekli, hogy megkapja a tiszteletdíjat áldásos közreműködéséért.
A közjegyzőt is csak az érdekli, hogy megkapja a tiszteletdíjat áldásos közreműködéséért.
A Szerencsejáték felügyeletes és közjegyzős emberkékkel egyetemben!
Paint!
Szerintem nem! De az aki a CBA-t képviselte magasról beletojt az egészbe!
Szerintem nem! De az aki a CBA-t képviselte magasról beletojt az egészbe!
Az szem eltolom az arcomat én is egy sorsolásra!!!!!!!!!!!!! Milyen dolog ez, hogy a gumi, meg kizárják mert rossz helyre keveredett a boríték? Hihetetlen!!!!!!!!!! meg ezret küldenek be Fodorék, még ha büféjük van akkor is túlzás ez egy kicsit nem? Hát rögtön dobok egy hátast. Bár én fogjam be a számat mivel én nyertem már 2003-ban a Cba-val, de ezek szerint, én nem voltam begumizva, hát ilyet, és Vass Szilvia ott volt?
Megnéztem a múlt havi sorsolás nyerteseit, ha jól számoltam 9-10 budapesti van közöttük.
A mostanin tuti biztos több lesz.
Az egyiknél (talán Törley
) sok-sok budapesti volt, a többinél is előfordul.
Ebből is látszik mennyit számít a jól összekeverés.
Habár azt a zsákot ahonnan 2 Takács Tamást húztak én kevertem (3-ik egy másikból), ezek szerint nem elég jól.
A mostanin tuti biztos több lesz.
Az egyiknél (talán Törley
) sok-sok budapesti volt, a többinél is előfordul.
Ebből is látszik mennyit számít a jól összekeverés.
Habár azt a zsákot ahonnan 2 Takács Tamást húztak én kevertem (3-ik egy másikból), ezek szerint nem elég jól.

ateveugyvedje@mtv.hu
bombázhatjuk levelekkel őket, hogy nézzenek szét ..
bombázhatjuk levelekkel őket, hogy nézzenek szét ..