Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 83 / 303 oldal |
Most hogy klub tag lettem meg szeretném nézni hol lehet gyémántokért vásárolni de nem tudom hol kell nézni és a shopban csak Euros árakat látok, de ez eddig is ott volt. Légy szi segítsetek, béna vagyok hozzá.
Érdekességként:
A toilokdon az új titkos játékomnál a 30 nap lejárt tegnap. Tegnap próbáltam egy házat a térképen nem sikerült. Mondom ma kíváncsiságból megpróbálom ugyanazt a házat, ami a múltkor is jó volt. Képzeljétek el megint az volt a jó!!!
A toilokdon az új titkos játékomnál a 30 nap lejárt tegnap. Tegnap próbáltam egy házat a térképen nem sikerült. Mondom ma kíváncsiságból megpróbálom ugyanazt a házat, ami a múltkor is jó volt. Képzeljétek el megint az volt a jó!!!
" alt="
">
1000, 500 aztán 300
" alt="
">2 rá is nyomta, 500 ill 300 pontot kaptam
Új kódos játék a toilokdon! 20x 1.000.000 pontot lehet nyerni. A legkisebb nyeremény 300 pont.
Csak óddal játszható, a special games részben van.
Csak óddal játszható, a special games részben van.
Urvalda köszi közben megtaláltam
Bvera én megadtam a számom, mert nem enged tovább,c sak nem hívnak fel
" alt="
">
Bvera én megadtam a számom, mert nem enged tovább,c sak nem hívnak fel
" alt="
">nekem is azt írja adjam meg a telefonszámom. Most akkor megadjam? Egyébként nem is enged játszani. De mit csinálok, ha felhívnak és franciául gagyognak???+ még fizetnem is kell a hívásért.
capucci, a gyémántokból is ajándékokat vehetsz, megtalálod a shopban az értékeket, a legolcsóbb a tetkó - 23
gyémántokkal mit lehet csinálni, és mennyivel. 2-vel?
a dupla pontok azért jól jönnek
Csak 3 napig leszel klub tag úgy hogy nem sok idő, ez csak egy beetetés. Mézesmadzag. Azalatt nem is tudsz semmi értelmeset csinálni vagy nyerni stb ...
de én ma már lejátszottam a pontjaimat, és most mikor írtad akkor beléptem újra, és akkor kapartam le.
nekem ahogy sikerült a csillagot kikaparnom egyből megadta a rangomhoz és az alapjátékoknál szerzett pontjaimat megduplázta
Én nyertem aztán kiléptem és újra be, aztán azt írja ki, hogy:
Remember! Enter a valid phone number so that our Customers Services can contact you to follow up your subscription.
Adjam meg a számom, hogy majd hívjanak, Franciaországból ????? Vagy mi van?
És mikortól élnek a clubbos játékok, mert egyelőre nem tudok velük játszani?
Remember! Enter a valid phone number so that our Customers Services can contact you to follow up your subscription.
Adjam meg a számom, hogy majd hívjanak, Franciaországból ????? Vagy mi van?
És mikortól élnek a clubbos játékok, mert egyelőre nem tudok velük játszani?
Azt írja a prizee, játsz újra holnap. Akkor talán egész héten lehet próbálkozni
" alt="
">
" alt="
">a Prizee-n balkéz felől van egy csillag azt le kell kaparni,prizze klubtagságit lehet nyerni,nekem elsőn sikerült többin nem. nézzétek meg!
A smartbarre-ról van valakinek tapasztalata?
Mintha több játékod is lenne 1-2 játékon. Úgy emlékszem.
Most lettem csokirangos a Toilokdon. Ez mit jelent? Napi 1 játék a Ticket VIP-el és mit még? Mert azt nem értettem meg hiába fordíttattam le angolra, köszi.
krida: na én meg ma regeltem pont a geniora.
" alt="
"> Lehet nem kellett volna.
" alt="
">
Toilokdon meg ha tényleg csak XS top van akkor megette a fene az egészet.
" alt="
"> Kár csinálni bármit is, nem érdemes akkor játszani sehol, marad a Prizee, ott se sok minden kell már csak 1 pakli kártya meg egy plüss pingvin.
" alt="
"> Lehet nem kellett volna.
" alt="
">
Toilokdon meg ha tényleg csak XS top van akkor megette a fene az egészet.
" alt="
"> Kár csinálni bármit is, nem érdemes akkor játszani sehol, marad a Prizee, ott se sok minden kell már csak 1 pakli kártya meg egy plüss pingvin.