Reacska
Melyik böngészőt használod?
Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 84 / 101 oldal |

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ahogy belépsz, letörölték a termelés fázishoz való bejelentkezést, helyette van a Fekete leves története...
Leszüreteltem, megpörköltem.
Ti nem is tudtok belépni?
Ti nem is tudtok belépni?
Mi a jóég ez a fekete leves?
" alt="
">
" alt="
">ültetésig jutottam el
" alt="
">
" alt="
">
Letelt a 6 óra, beéredt a cserjém, de szüretelni már nem engedett, jött nekem is a Fekete leves!
" alt="
">
" alt="
">Sajna csak a Fekete levest kaptam.
" alt="
">
" alt="
">Valakinek csomagolni sikerült?
A bogyó megpörkölödött, de ha csomagolni akarom kiírja, hogy nincs csomagolnivaló kávém. Amúgy megy, de max sétálok körbe.
" alt="
">
A bogyó megpörkölödött, de ha csomagolni akarom kiírja, hogy nincs csomagolnivaló kávém. Amúgy megy, de max sétálok körbe.
" alt="
">Az első verzió jobban hangzik,
" alt="
"> kíváncsi vagyok én is, hát majd kiderül....!
" alt="
"> kíváncsi vagyok én is, hát majd kiderül....!elkezdett, nem lekezdett bocsi...
Trixy, én abban bízok, hogy amikor bezárták a boltot, elmentették az lekezdett fázisokat, hozzáadják a kiesett időt és folytathatjuk. Persze az is lehet, hogy elölről kezdhetünk minden termelési fázist
" alt="
"> Meglátjuk...
" alt="
"> Meglátjuk...pmarta!
Igen, valószínű nem fogok tudni tovább lépni, arra vagyok kíváncsi vajon ezt, ameddig eljutottam elmenti a rendszer (6 óra érés)?!
Igen, valószínű nem fogok tudni tovább lépni, arra vagyok kíváncsi vajon ezt, ameddig eljutottam elmenti a rendszer (6 óra érés)?!
kinga, a többség a termelés oldal hibái miatt rágja a körmét reggel óta
" alt="
">
Trixy, lehet, hogy a gépeden még fut az alkalmazás, de nem vagyok benne biztos, hogy tovább tudsz majd lépni, ha a szerverrel nem lehet kapcsolatot teremteni...
" alt="
">
Trixy, lehet, hogy a gépeden még fut az alkalmazás, de nem vagyok benne biztos, hogy tovább tudsz majd lépni, ha a szerverrel nem lehet kapcsolatot teremteni...
hát én még építkezek csak.
Nálam is jó most, igaz ki sem léptem, mióta elültettem a cserjét, már 82 %-nál jár.
kinga, csak ha még építkezel, a termelés oldalnak nemcsak a hivatkozását vakarták le, de a helyét is bevetették sóval...
nálam normálisan müködik.
sajnos az oldal be sem jön
" alt="
">
talán majd holnap
" alt="
">
" alt="
">
talán majd holnap
" alt="
">Erre a rohamra számíthattak volna és 1 nagyobb teljesítményű sovtvert
kellett volna munkába állítaniuk.Ha az elején ilyen problémák vannak
mire számíthatunk majd a végén?
" alt="
">
kellett volna munkába állítaniuk.Ha az elején ilyen problémák vannak
mire számíthatunk majd a végén?
" alt="
">Azt írják, az elkövetkezendő napokban nem tududnk majd belépni, dolgoznak a hibán...
" alt="
">
" alt="
">