Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 84 / 93 oldal |
Danubius hétvége : cd- csomag

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Mai nappal bezárólag véget ért ez a játék, legalább kipihenjük a sok izgalmat.
sajni bajni ez van. holnap van még félmillás játék? reggel évzáró összjöv volt. fél 12 től központi zárás 1 ig,és éppen hazaestem 3/4 4 kor a fogorvostól. Ma nem volt valami sima napom.
Nagyon sajnálom, hogy nem voltam net közelben, mindhárom dalban szívesen segítettem volna, de a m.helyen nincs internetem, csak itthon. Be is írtam pár napja, hogy ha valaki nem tudja, e-mailben írjon! Majd legközelebb.
Hú ne haragudjatok , de nem néztem be a fórumba délután bocsi
Slágeren óra slágere játék. nyeremény bp-re Charly koncertjegy
Slágeren óra slágere játék. nyeremény bp-re Charly koncertjegy
Én még a másodikat sem tudom, segítsetek!!!
gladiátor!!!!!!
NEM TUDOD A 3 DALT + ELŐADÓT????
NEM TUDOD A 3 DALT + ELŐADÓT????
Nem értem a Danubius játékát rácsörgök 16.30 körül és nem veszi fel senki Nem hiszem el,hogy 100 telefont felvesz a Jáksó.
Juventus: a tesztvezetés egy nagy lufi, sajnálom, hogy így becsapódtál. Családunk egyik férfi tagja ma nyert colortexet sms-sel, azt legalább tudom, hogy miből állhat össze.
Mano: a danubius csomagjában kávé, tea, kakaó, vitaminok, tészták, sajtkenyér, pick felvágott, szaloncukor, ilyesmi voltak, az ilyesmi mindig jól jön.
Valakitől kaptam e-mailt danubius dalok miatt, megírtam az első kettőt, érdekelne, sikerült -e telefonálnia?
Mano: a danubius csomagjában kávé, tea, kakaó, vitaminok, tészták, sajtkenyér, pick felvágott, szaloncukor, ilyesmi voltak, az ilyesmi mindig jól jön.
Valakitől kaptam e-mailt danubius dalok miatt, megírtam az első kettőt, érdekelne, sikerült -e telefonálnia?
8 óra United - Hajnalban Még a Nap is Más
a Juventuson nyert 30ezer ft-os tesztvezetés azt jelenti,hogy hétvégére oda adnak egy kisteherautonak levizsgáztatott kétszemélyes autot és én állom a benzinpénzt
szerintetek ez az ajándék ajándék?
szerintetek ez az ajándék ajándék?
Mi van a csomagban elárolod? Kíváncsi vagyok!!! :-) Ha már nem nyertem....
Írhatod emailben is, ha nem akarod közhírrétenni.
Ma max a 4 órait tudom beírni, de tuti hallom a 8 és délit is, max 4 körül beírom. Nem késett addig sem szerintem.
Írhatod emailben is, ha nem akarod közhírrétenni.
Ma max a 4 órait tudom beírni, de tuti hallom a 8 és délit is, max 4 körül beírom. Nem késett addig sem szerintem.
thiefman, teri, mano.
Sajnálom, hogy csak mi írkáljuk be, ez nagymértékben segítené mindenki esélyeit. És aki nem rest segíteni másnak, azt sokkal gyakrabban látogatja meg Fortuna! Danubius karácsonyi csomagja (múlt heti levél fiamtól) ma DHL-lel megérkezett, rengeteg mindent tettek be a csomagba, legalább a duplája az összegnek, amiről beszéltek. Nemek harca ajándékot ma sem mondták be (!) így még mindig nem sejtem, hogy hétfőn mit is nyertem. Viszont nyertem nem kevés pénzt egy másik rádióban, úgyhogy
vagyok!
Sajnálom, hogy csak mi írkáljuk be, ez nagymértékben segítené mindenki esélyeit. És aki nem rest segíteni másnak, azt sokkal gyakrabban látogatja meg Fortuna! Danubius karácsonyi csomagja (múlt heti levél fiamtól) ma DHL-lel megérkezett, rengeteg mindent tettek be a csomagba, legalább a duplája az összegnek, amiről beszéltek. Nemek harca ajándékot ma sem mondták be (!) így még mindig nem sejtem, hogy hétfőn mit is nyertem. Viszont nyertem nem kevés pénzt egy másik rádióban, úgyhogy
vagyok!Gladiátor!
csak most tudok válaszolni,mert tegnap "elment" a kábel tv utána meg nem volt internet. Ha Jerryt nem tudom felhívni nem tudtam volna a 4 órás dalt sem mert a rádió is a kábelre van kötve. Majd a guta ütögetet. egyébként ma egyszer csengett ki a Dani telefonja,(Danubiusz) de nem vették fel.
más: ma meglrkezett a nemek harca ajándék. lehet,hogy a negatívba kellene írni,de ha már itt vagyok) szóval előző héten,tuti Sony autó hivi berendezés.cd mp3 stb. Nekem: 2 rozsdamentes duplafalu káváscsésze,tányérka kanálka,formás kivágott alátét(ez is rozsdamentes) elemmel működő habosító szörpihez vagy valamihez) erős mint a ló,egy kulcstartó és egy klubbkártya,amiról még a cég( Euró center) sem tudta megmondani mennyit ér.Majd holnap.
nem akarok elégedettlenkedni,de azért ekkora bazi különbséget nem lenne szabad tenni.Tudom,hogy a játék szépsége meg stb.de azért reménykedtem,hogy kicsit nívósabb ajándékot sikerűl szereni.
DE!! ha esetleg holnap oly felvilágosítást kapok ami más színben tüntetné fel a dolgot,akkor mindenkit megkövetek.
csak most tudok válaszolni,mert tegnap "elment" a kábel tv utána meg nem volt internet. Ha Jerryt nem tudom felhívni nem tudtam volna a 4 órás dalt sem mert a rádió is a kábelre van kötve. Majd a guta ütögetet. egyébként ma egyszer csengett ki a Dani telefonja,(Danubiusz) de nem vették fel.
más: ma meglrkezett a nemek harca ajándék. lehet,hogy a negatívba kellene írni,de ha már itt vagyok) szóval előző héten,tuti Sony autó hivi berendezés.cd mp3 stb. Nekem: 2 rozsdamentes duplafalu káváscsésze,tányérka kanálka,formás kivágott alátét(ez is rozsdamentes) elemmel működő habosító szörpihez vagy valamihez) erős mint a ló,egy kulcstartó és egy klubbkártya,amiról még a cég( Euró center) sem tudta megmondani mennyit ér.Majd holnap.
nem akarok elégedettlenkedni,de azért ekkora bazi különbséget nem lenne szabad tenni.Tudom,hogy a játék szépsége meg stb.de azért reménykedtem,hogy kicsit nívósabb ajándékot sikerűl szereni.
DE!! ha esetleg holnap oly felvilágosítást kapok ami más színben tüntetné fel a dolgot,akkor mindenkit megkövetek.
Segítsetek, mi volt a déli???
16 óra: Sting: Desert Rose
Úgy vettem észre, hogy csak mi ketten irjuk be (Gladiátor ) pedig biztos más is hallja. Na mindegy
Sziasztok. Írtam itt pár napja, hogy szívesen segítek, de napközben nem vagyok netközelben, e-mailre ha írtok, meg tudom írni az első két dalt minden nap! Egyébként 3-ak lettünk volna, de letették a kagylót. Nálatok ki milyen sikerrel járt?
senki sem tudja a délit?(Danubius)
8 óra Boston Vanila milien
ha valaki tudja a délit irja be. elfelejtettem felírni
ha valaki tudja a délit irja be. elfelejtettem felírni