Pont a normál, s nem nyereményért bmikor bmit vevőket, szeretnék jutalmazni.
Megértem őket, de személy szerint nem örülök neki.
Na most akkor hogy is van ez?

Szkenelje már be valaki a szórólapot ha van neki, és küldje szét akit érdekel... Mert már nem értek semmit.

Vagy menjek holnap a Tescoba és nézem meg én?
A knorr igazán feldobhatna róla vmit a honlapján. Akkor mikor vásároljak?

:-o
Igaza van Reanak.
A főoldalon a fejlécben elírás van.
Helyesen:
Játék kezdete: 2007.03.02.
I. periódus: 2007.03.02- 03. 15.
II. periódus: 2007.03.16- 03.29.
Reácska! Bocs, igazad van, én is újra megnéztem, a 03. a hónap. Akkor megállt a tudományom, de ha ez így van, csalódtam a Knorr-ban, mert éppen a hűséges vevőket nem kellene akadályversenyeztetni.
Reácska! Éppenhogy szerepel, nézd meg újra!
Bocsánat, hogy ezen rágódok, de most megnéztem Ördöglakat leírását is, ott is így van:"...vásároljon 03.02.-...", az "...akciós időszak 03.03.-..." , tehát nem értem az alant szólók problémáját, mert akkor teszem fel megvásárolom másodikán délelőtt kényelmesen - és természetesen nem állok éjfélkor a kasszánál, és otthonról kényelmesen küldöm éjfél után... mint eddig. Nem?
Van valahol hivatalos?
Mert abban amit ördöglakat beírt nem szerepel a 03.03. Szerintem a főoldalon el van írva.
Persze hogy bárki válaszolhat, engem az zavar, hogy a főoldalon a jéték kezdete a felső hasábban 03. 03., viszont a részletes leírásban az I. szakaszban így van írva: 03.02-től... Most melyik igaz?
igaz, hogy nem engem kérdeztél, de már én is gondolkodtam rajta és ha valóban 02. van írva a játékszabályban akkor gondolom 1nappal előbb lehet venni és éjféltől küldeni, így lenne reális a játék kiírása.
Valamit nem értek. Ha 03. 02-től lehet vásárolni, viszont az akciós időszak 03. 03-tól (!) tart, akkor lehet, hogy másodikán megvehetem, de csak harmadikán nulla óra néhány másodperckor elég küldeni? Sada, szerinted?
Bár lehet, hogy az ÚJ felirat csak eleinte volt rajta.
A 3-ból legalább 1-nek ilyennek kell lenni.
A többi lehet bmelyik korábban is forgalmazott rafinéria.
A tejszínes Knorr alapok között van 3 új fajta:
- a tejszínes fokhagymás,
- tejszínes sonkás tészta és a
- tejszínes paprikás csirke.
Azonkívül zöld mezőben nagy fehér betűkkel ra van írva: ÚJ
Vagy sima raffinéria játszik-e v. nem? Úgye Nicika ez a kérdésed?

Nicika azt nem érti milyen tejszínes új v. régi. (nem?)
Mi nem egyértelmű?
Max. nem nekünk kedveznek.
Még az is lehet, hogy szándékosan.
Annyira nem szeretem hogy a legtöbb játéknál nem egyértelműek a feltételek!

Évi** szerintem azért nem fórumos játékos is sejtheti a gong szóra lőni kell az sms-t.

Amikor még nem voltam fórumos én is csőre töltve voltam ilyen játékoknál. Csak akkor nem tudtam ilyen sok a konkurencia.
De most kik lesznek előnyben? Akiknek van autójuk és ráérnek éjfélkor ott tobzódni a tescoban.

Én meg majd gyalogolhatok haza a Soroksári Tescoból a Körúttól még 15 percnyire ahol lakom

Hát megéri nekem ez a sütőtál? Meg!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások