A korlátozás nem igazán forgalomgeneráló dolog. Most is mennek olyan játékok, ahol napi 2-3-ra van korlátozva a feltöltés. Egy drágább dolognál, vagy alkoholnál oké, de egy olcsó keksznél, ahol óránként van nyeremény?! Meg aztán ezt is ki lehet játszani.
Nem vagyok a 10x egymás után blokkoltató típus, de szeretem, ha kérnek nyugtaszámot és nem kell figyelni hogy 2 vásárlás között megvan-e az 1 perc. Ha meg valaki nem rest 10x-20x blokkoltatni, annak legyen meg a nagyobb esélye, szerintem ezzel nincs baj.
Az egy blokkal elért többszörös nyertesség esetén megvonnám valamennyit!!
Azt viszont a kiírásbol felejtették ki: óránkénti, napi beküldés korlátozása
Ha engedi az oldal, eltérő formában adnám meg több blokk azonosítóját, (a, AP apa) más-más készülékről(pc, mobil, laptop)/böngészőből/kapcsolatformából (mobiladat-vezetékesnet-wifi) (eltérő IP-cim)
Vénember
Nem kell 1 percet várni a nyugtaszám számít!
Aki csalt és elbukta így járt,kíváncsi leszek a nyertesekre.😁
Belvita(?)
Ha ugyanazt a blokkot küldte be valaki többször, eltérő vagy akár azonos formában, az ugye egyértelműen csúnya dolog. (csalás)
Ám ha több terméket vásárolt egy kis forgalmú üzletben, ahol csak egy kassza dolgozik csöndesebb időszakokban, elbeszélgetett az ismerős pénztárossal miközben az egyenként adott percenként blokkot a 8-10-17-akárhány termékről (és a végén egyösszegben átvette az érte járót....... Na az már szabályos, egy ügyes fogás. Ezen blokkokat egymás után beküldeni szintén nem esik tilalom alá. Szerintem ezt sokan megtették!
Magam sem csináltam volna másképp, ám ebben az akcióban nem voltam érintett, egyetlen termék megvásárlása sem fordult meg a fejemben.
18 sorsjeggyel jáczani...
Hű de nem fog ennek örülni a bankkártyám...
https://gardrobfrissites.glamour.hu/hogyan-vehetsz-re
szt
https://kulturaonline.hu/kostolj_ingyen_szaloncukroka
t_szaloncukor_kostolokat_keresnek_11646?
Köszönöm

" alt="

">
Az egész család szólt már mindenkinek, hogy szavazzon.
Jobban megnéztem a szavazatokat: van néhány versenytárs, de jelenleg (még) nem vészes közelségben.
K. Julianna
Jól szaladnak

" alt="

">
1600
Nem láttam egyéb alkotást 100 fölött!
whirlpoolpromo mikrók:
"A játékban eredetileg nyereménynek kihirdetett MWP 301 B típusú mikrohullámú sütő egy szállítmányozási hiba miatt sajnos nem elérhető. Az új nyeremény egy MWP 304 M típusú készülék, ami tudásban megegyezik az eredeti nyereménnyel, értéke pedig meghaladja az eredeti nyereményét. Köszönjük a megértést."
LEGO® Star Wars™ 75159 Halálcsillag™
Termékkód: 5702015593946
Értékelés írása Kérdezz
Forgalmazza a(z): MELAROX
Szállítás: Borsod-Abaúj-ZemplénMiskolci
Személyes átvétel innen:
easybox OMV Miskolc Búza tér 16
A várható szállítási idő kiszámítása jelenleg nem elérhető
3.000 Ft
szállítási módok megtekintése
Előnyök:
14 napos visszaküldési jog
Termékgarancia: részletek
Magánszemély: 24 hónap
493.478 Ft
A Nestlé Csokifigurás főnyereményének elköltési gondja megoldva!
Remélem a következő főnyereményűk nem 100 m3 gyorsankötő vasbeton lesz- na persze ha valaki pont most építkezik...
Az igaz.hogy csak vevő tölthet fel kódot .
1. Feltöltheti magánszemélyként egyedül vásárolva bármely Unixnál a promóciós termékkódos termékekből. Kizárva szerelőt vagy szervízt.
2 Feltöltheti-és valóban csak Ő-úgy,hogy az Unixxal szerződéses viszonyban álló szerelő vagy szervíz által vásárolt promóciós terméket a szerelő v szervíz átadja pontosabban eladja az ügyfélnek. Az már egy külön történet,hogy hogyan nyerhet egy szervíz?
Egy ügyfél + egy autószerelő na ez még " tiszta sor"
Van több sorsolási variáns is ,számold össze.
1.
A kódot csak vevő töltheti fel.
2.
Egy termék csak egyszer kerülhetett ki az Unix készletéből. Ez az első lépés számít.
+
Nincs mit összeszámolni.
Akkor" tiszta sor" ha rögtön olyan kódot sorsolnak ki amit vevő-autószerelő párosítás töltött fel A többi előfordulási lehetőséget leírtam. Számold össze
Az első autót az a magánszemély nyeri, aki feltöltötte a kódot.
A második autót pedig az a szerviz vagy viszonteladó nyeri meg, aki az adott terméket az UNIX Autótól megvásárolta.
Tiszta sor.
Más:
A "feltételezi" nem igekötős, hanem a feltétel fn-ből képzett ige.
Tehát a "tételezi fel" szó nem létezik.
Az Unix játéknál jó nagy kavarodás van.
Részt vehetsz ha magán vásárlóként vásárolsz az Unixnál
Részt vehetsz ha az Unixxal szerződésben lévő szervíz vagy szerelő az általa vásárolt promóciós terméket beszerelésnél eladja Neked de csak Te töltheted fel a termékkódot-Ő nem. Ha ezt a kódot sorsolják elsőként akkor nyer az ügyfél és a szervíz vagy a szerelő is egy-egy autót. Ezért imádkoznak most az Unixnál-remélem csak imádkoznak Egyébbként
1+ 3 kódot sorsolnak
A kavarodás akkor kezdődik ha az első kód magánvásárlós -szerelő v szervíz nélkül.
Mivel így is részt lehet venni a játékban odaadják az egyik autót.
A második kódnál az Unix eleve azt tételezi fel,hogy az már csak is ügyfél-szerelő v szervíz által feltöltött lehet de még ebben az esetben is jogi és etikai vétséget követnek el Ugyanis kijelentik-milyen alapon? ,hogy ebben az esetben a második autót már a szerelő v szervíz kapja. Na és az ügyfél? Aki direkt azért veszi meg a terméket és tölti fel a kódot,hogy részt vehessen a játékban? Azt milyen alapon zárják ki? Továbbá mi van olyankor ha nem csak az elsőnek kisorsolt kód feltöltője egyedülálló részvevő magánvásárló-szervíz szerelő nélkül? Hanem a másodiknak kisorsolt is Neki mit mondanak Bocs így jártál , Visszadobják a kisorsolt kódját?
November 11-14. között Filmünnep a Cinema City mozikban akciós jegyárakkal.
Igen,már hétközben küldöm

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások