Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 84 / 284 oldal |
Mia-tól szeretném megtudni!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Milyen telefonszámról próbálkozol?
Én is rengeteget küldtem, de semmi!
Én is rengeteget küldtem, de semmi!
Csak azt nem értem, hogy egyesek sok kóddal egyet sem tudnak nyerni, mások pedig egy-egy kóddal többet is nyernek. Miért lehet ez? Nem tudja vki?
Én meg olyan jó kis telcsit amit nyertem azt mégsem.
Na jó éjt!
" alt="
">
Olyan pangás van alig vagytok buli van?
Na jó éjt!
" alt="
">
Olyan pangás van alig vagytok buli van?

de én ilyet szeretnék 

Majd olyat is nyersz....
de mp3 lejátszót szeretnék, nem szakácskönyvet 

Majd nyersz mással....
rettentően türelmes vagyok.... de csak aug. 26-ig tart 

Türelem rózsát terem egyebet nem. 

én meg egyet sem nyertem

No hát akkor minden rendben ha hívogatják az embereket nincs csalás, csak ha lapítanak..... (ezek szerint)
Nekem még mindig nem jött össze.A sok pepsi árából vehettem volna egyet.
én is nyertem egyet 

Most hívják az embereket én tegnap este küldtem amit találtam az utcán kupakot és nyertem még 1 mp3-at!

Azt hiszem paranoiás lettem 

Nekem van egy olyan gondolatom hogy:Játszunk beküldjük a kódot,gép elnyeli(tudjátok mint a pénzes telefonál),aztán hogy ne derüljön ki,mert ugye az furcsa lenne hogy enyi hét után egy adott órában nem küld be senki,másik órából választanak nyertest,és ez talán időbe telik mire új nyerteseket kreálnak.
Lehet fel kéne hívni őket!?
péntek hajnali beküldés volt de az csak hétfőn sorsolják és kedd du. hivtak de mind2szer direkt néztem a nevem a listában és ara az órára más volt irva lehet hogy nem pótnyertes de akkor hogy vannak ezek a nevek..?