Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 84 / 149 oldal |
Coke pontot töltök fel annak aki kéri. 5 pont= 5 forint

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Dörmi fejet kettő darabot, vagy komplett Dörmi pályázatot.
25 coke kódra lenne szükségem.
Mit kérsz érte??
Mit kérsz érte??
Coke kódot adok, Dörmi fejért, vagy komplett pályázatért.
Még mindig megvannak a pontok most 4085 pontom van egyben eladó 7ezerért...
Etkó írtam
" alt="
">
" alt="
">Cserébe van 46 db kódom
" alt="
">
" alt="
">ti is találkoztatok már az uj féle koddal betű az első karaktere
coke kódokat keresek
Lehet ezért:
A regisztrált felhasználók a coke.hu-n gyűjtött pontokat az oldalon található ajándékokra, az ott feltüntetett pontok ellenében a készlet erejéig válthatják be.
A regisztrált felhasználók a coke.hu-n gyűjtött pontokat az oldalon található ajándékokra, az ott feltüntetett pontok ellenében a készlet erejéig válthatják be.
Beváltottam a pontjaimat január 3. körül 3 harmónia kártyára és most csöngetett a postás 2 energiával!
" alt="
">
Most meg dilemmába vagyok, hogy írjak-e a coca-colánk, mert elvileg pont szempontjából jobban jöttem ki, de mégis...
Ja, és idén már elvileg nem is adnának ilyet...
" alt="
">
Vélemények?
" alt="
">
Most meg dilemmába vagyok, hogy írjak-e a coca-colánk, mert elvileg pont szempontjából jobban jöttem ki, de mégis...
Ja, és idén már elvileg nem is adnának ilyet...
" alt="
">
Vélemények?
Nekem is nyerhetne valaki, úgy szeretnék ilyen CD-t.
" alt="
">
" alt="
">Valaki nyerjen nekem CD-t, sehogy sem akar sikerülni
" alt="
">
" alt="
">andi0210 írj a terjesztőnek. Nekem is volt olyan, hogy költözés miatt valószínű más lenyúlta, de pótolták.
Volt olyan,aki a negyedéves Cosmo előfizetésből csak két számot kapott meg?? Mert nekem csak a decemberi meg a februári jött. A januárit már hiába várom :S
a cdvel kapcsolatban nelkem is azt írták idén ne várjuk a telefont automatice küldik
" alt="
">
" alt="
">Köszi, ez nekem magas. A tavalyi év utolsó napjaiban rendeltem így hívniuk kellett volna, az smsben is az volt, hogy hívnak.
Reacska, én beszéltem Velük tegnap. Én 29.- én váltottam be, de másnap már hívták a kikapcsolt telefonomat. Nem értek el.
Viszont az új évben már ezt nem fogják megtenni, magyarázta a kedves hölgy tegnap.
Jövő hét péntekig kell megkapnunk a kis csomagjainkat!
Én is már nagyon várom!
Viszont az új évben már ezt nem fogják megtenni, magyarázta a kedves hölgy tegnap.
Jövő hét péntekig kell megkapnunk a kis csomagjainkat!
Én is már nagyon várom!
Köszi. Akkor holnap hívom őket.
Rea!
Engem pár nap, max egy hét és mindig hívtak. Hívd fel őket segítőkészek és aranyosak.
H.
Engem pár nap, max egy hét és mindig hívtak. Hívd fel őket segítőkészek és aranyosak.
H.