Köszönöm Fortuna a nyereményt és a többiek biztatását.Már nagyon szontyi voltam.Ez most újra vissza adta a hitem.

" alt="

">
Drága Fortuna!
Még mindig nem gurult be a nyereményautóm!!!! Légyszi szülinapra vagy karira!!!!
Édes Drága Fortunácska!
A héten annyi sorsolásban érdekelt vagyok!
Kérlek szépen, valamelyik álmom váltsd valóra, a fa már megvan had tegyem alá......!

" alt="

">
Egy hívástól most nagyon-nagyon boldog lennék!

" alt="

">
Kedves Fortuna!
Még sosem írtam ide..., de most nagyon szeretnék valamit...
Kérlek gondolj ma rám

" alt="

">
Köszönöm szépen!
Pihenést!!! De azért munkánk legyen, mert élni is kell valamiből, de nagyon fáradt vagyok. Annyi munkát kaptam, hogy holnap be se megyek dolgozni! Na ja hazahoztam, az is másfélóra megtakarítás!
Valami jó nyeremény, és jobb színben látom a világot!
én már csak nyugalmat és idegesség mentes napokat kérnék..
Kedves Fortunácska!
Egészséget és munkát , boldogságot kívánok a családomnak. és minden ismerősömnek. Sok-sok nyereményt is szeretnék a fórumosoknak és persze már rám is gondolhatsz.
Fortunácska!
Kérlek tesomnak,nagy szüksége lenne rád!!Kérlek segíts neki,mert van valaki aki mindig keresztbe tesz neki!!Segitsd egy kis(nagy)pénz összeggel!!Köszönöm.
En nyugalmat, beket es legfökeppen egeszseget szeretnek kerni a csaladomnak!
Es ez a sok rossz dolog, vegre kerüljön el minket!
Autót ,légyszíves,akkor megoldódna a helyzetem. Köszönöm Fortuna!!!!!!!!!!!!
Drága Fortuna,
köszönöm a mosógépeket!

" alt="

">
Tudom, hogy mostanában nem tudok érte tenni, de kérlek még év végééig egy utolsó nyereménnyel lepd meg kis családunkat, köszönöm!!
Drága Fortuna!
Kérlek ajándékozz meg vmi szép nyereménnyel. köszi
Drága Fortuna!
Kérlek ajándékozz meg vmi szép nyereménnyel. köszi
Valamennyi pénz összeget!!!
még nem igen nyertem pénzt.kérlek!tudom sokaknak szüksége van rá,de nekem most nagyon

" alt="

">
köszönöm!
Valamennyi pénz összeget!!!
még nem igen nyertem pénzt.kérlek!tudom sokaknak szüksége van rá,de nekem most nagyon

" alt="

">
köszönöm!
Drága Fortuna!
Nagyon szeretnék egy wellnesst.
Drága Egyetlen Fortuna!
Nagyon köszönöm az eddigi nyereményeket, remélem a továbbiakban is mellettem leszel, ígérem hálás maradok hozzád!

" alt="

">

" alt="

">
Kérlek segíts minden fórumosnak, hogy teljesüljenek az álmai!!!

" alt="

">
Én is szeretnék ma egy mosógépet nyerni !!!!
Fortunácska eddig még soha nem kértem hogy segíts,de most nagyon szépen kérlek gondolj rám

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások