Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 84 / 511 oldal |
ILDICC: nagyon sajnálom, ami veletek történt. Tegnap hol és mikor rabolták ki szegény fiadat? Rendőségen jegyzőkönyvet felvetettetek?
Hozzánk mostanában nem jár se futár, se postás. Nem jött meg a júliustól esedékes knorr, a jacobs bögre, a bertolli ajándékcsomag, a reál utalványom - és nem elég, hogy nem kapom meg a nyereményeket, még azt is elviszik, ami véletlen megérkezett - tegnap kirabolták a fiamat
- késsel!!! Ugrott a jó kis motorola 3g telefonja...
- késsel!!! Ugrott a jó kis motorola 3g telefonja...Két Barilla pályázat és nem nyertem. Jujj!
HARIBO!! HARIBO!! HARIBO!!
Még szeptember elején beküldtem 2 x 15 db vonalkódot, szerettem volna 2 táskát. Majd rájöttem, hogy csak egyet fogok kapni, mert sajnos az egyik adagba pár STARMIX-es vonalkódot is beletettem, ami nem vesz részt a nyereményjátékban. Ezért küldtek is egy db bögrét és írták a kísérőlevélben, hogy 11 érvényes vonalkódom érkezett be (ezek macis és békás cukorról származtak).
A másik adagért járó tásákát hiába vártam, nem érkezett meg. Édesanyámat megkértem, hogy hívja fel őket, mikor küldik már. (Sajnos én nem tudok a munkahelyemről telefonálni.....)
Közölték vele, hogy sohasem, mert az a 15 vonalkód nem matricás zacskókról származik, nem érvényesek. Ezek ugyanolyanok voltak (macisak és békásak), mint amiért a bögrét küldték. Direkt megnéztem mielőtt betettem volna a borítékba, azonos számokkal, mint amiért a bögrét küldték!!!!
Tudom, hogy jók voltak a vonalkódjaim!! Akkor miért küldték a bögrét, ha nem stimmelt valami???!!!!
Ez az ANTIREKLÁM!!!! Nagyon megutáltam őket!!!
Még szeptember elején beküldtem 2 x 15 db vonalkódot, szerettem volna 2 táskát. Majd rájöttem, hogy csak egyet fogok kapni, mert sajnos az egyik adagba pár STARMIX-es vonalkódot is beletettem, ami nem vesz részt a nyereményjátékban. Ezért küldtek is egy db bögrét és írták a kísérőlevélben, hogy 11 érvényes vonalkódom érkezett be (ezek macis és békás cukorról származtak).
A másik adagért járó tásákát hiába vártam, nem érkezett meg. Édesanyámat megkértem, hogy hívja fel őket, mikor küldik már. (Sajnos én nem tudok a munkahelyemről telefonálni.....)
Közölték vele, hogy sohasem, mert az a 15 vonalkód nem matricás zacskókról származik, nem érvényesek. Ezek ugyanolyanok voltak (macisak és békásak), mint amiért a bögrét küldték. Direkt megnéztem mielőtt betettem volna a borítékba, azonos számokkal, mint amiért a bögrét küldték!!!!
Tudom, hogy jók voltak a vonalkódjaim!! Akkor miért küldték a bögrét, ha nem stimmelt valami???!!!!
Ez az ANTIREKLÁM!!!! Nagyon megutáltam őket!!!
Julu: még én sem kaptam meg.
krysztasz
Pont miatt járok csak az interspárba,na meg a hús és a zöldségek miatt
5690 Ft volt
Tescot valahogy jobban szeretem, tele van játékokkal, főleg most,meg van sok érdekes dolog is
Pont miatt járok csak az interspárba,na meg a hús és a zöldségek miatt
5690 Ft volt
Tescot valahogy jobban szeretem, tele van játékokkal, főleg most,meg van sok érdekes dolog is

nekem sem!!!

Érkezett meg már valakinek a Baleys-től tejhabosító? Három hetet ígértek, már legalább a duplája eltelt... Nekem még nem jött , vajon van még remény? 

Anikó
Tatabánya
Tatabánya
mel6
Melyik Intersparról írsz?
Én szombaton voltam az Europarkban (Határ út) lévőben, gond nélkül megkaptam a pontjaimat.
Melyik Intersparról írsz?
Én szombaton voltam az Europarkban (Határ út) lévőben, gond nélkül megkaptam a pontjaimat.
A lányom pont ma kapta meg. Csak egyet küldött be, az első napra.
Tehát semmi sem igaz abból, amit itt írtak.
Tehát semmi sem igaz abból, amit itt írtak.
sada ,igazad van . Ezek szerint aki eddig nem kapta meg az első periódus nyereményét, (mint pl. én is ) akkor ezekszerint azt a posta elnyelte.
Asszem nem vagyok képben. sada melyik nyereményről is van szó?
Hú ez nagyon gáááz. Biztos a törötteket a nyertesekéből pótolják, azért titkos a lista. Nekem is négyet mondtak, ehhez képest kettő jött meg.
Itt vmi nagyon nem stimmel...
Tisztelt Érdeklődőnk!
Tájékoztatjuk arról, hogy a fent említett nyereményjáték nyerteseinek névsora nem lesz olvasható az interneten. Az első periódua nyertesei mát két hete megkapták nyereményeiket. A második periódus nyertesi a napokban vehetik aát a nyereményeket. A második periódus nyerteslitáját a hét második felében kapjuk meg.
Köszönjük érdeklődését!
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungary
Vevőszolgálat
Tisztelt Érdeklődőnk!
Tájékoztatjuk arról, hogy a fent említett nyereményjáték nyerteseinek névsora nem lesz olvasható az interneten. Az első periódua nyertesei mát két hete megkapták nyereményeiket. A második periódus nyertesi a napokban vehetik aát a nyereményeket. A második periódus nyerteslitáját a hét második felében kapjuk meg.
Köszönjük érdeklődését!
Üdvözlettel:
Sara Lee Hungary
Vevőszolgálat
a végén nem mosolygósat akartam... 

Az én esetem a spar-ral:
1976 Ft-ért vásároltam, pont így jött ki, mit tegyek?
mikor láttam mennyi az összeg kértem, hadd vegyek gyorsan egy csokit... azt mondta sajna már nem lehet, ...
és szerintetek hány pontot adott? 1db-ot...
Ja! és láttam, hogy aki nem kéri a szívecskét, azt magának letépi és félreteszi...
no comment...
(
1976 Ft-ért vásároltam, pont így jött ki, mit tegyek?
mikor láttam mennyi az összeg kértem, hadd vegyek gyorsan egy csokit... azt mondta sajna már nem lehet, ...
és szerintetek hány pontot adott? 1db-ot...
Ja! és láttam, hogy aki nem kéri a szívecskét, azt magának letépi és félreteszi...
no comment...
(mel6
Ennyire kicentizik? Bízom bennek, hogy nem 10 000 ft-ért vásároltál... Bár még az egy pontot is igen sajnálnám - a hülyeségük miatt. Tanulság, ha máskor elfogy, lehet vándorolni a pénztárak között. De hogy a pénztároshölgy nem bírt volna átkiabálni a szomszédba...
Ennyire kicentizik? Bízom bennek, hogy nem 10 000 ft-ért vásároltál... Bár még az egy pontot is igen sajnálnám - a hülyeségük miatt. Tanulság, ha máskor elfogy, lehet vándorolni a pénztárak között. De hogy a pénztároshölgy nem bírt volna átkiabálni a szomszédba...
Kifene az a PoraÉva?
Nem kérek semmiféle meghívót pláné így ismeretlenül!
Nem kérek semmiféle meghívót pláné így ismeretlenül!
Intersparban már több mint 1 hete nincsen szívecske.Gyűjtögettem a blokkokat,hogy ma beváltom.Erre az egyiket nem fogadta el,mert nála az van nyilvántartásban,hogy 14.00-tól nincsen pont az egész áruházban.Én meg 12.15-kor vásároltam és már akkor sem volt.Hiába reklamáltam,hogy talán nem azt kellene nézni,hogy az utolsó pénztárnál mikor fogy el,mert amikor én fizettem már a mi pénztárunknál sem volt
De hiába mondtam a magamét nem adott.
Ugyhogy ennyit a frankó Interspárról...Úgysem megy vissza annyi vásárló,amennyinek járt volna a pont,ugyhogy annyit gyűjtenek be amennyit bírnak.
De hiába mondtam a magamét nem adott.
Ugyhogy ennyit a frankó Interspárról...Úgysem megy vissza annyi vásárló,amennyinek járt volna a pont,ugyhogy annyit gyűjtenek be amennyit bírnak.