Végre vonalkódos játék. Piros pont a Jóreggelt-nek

" alt="

">
Nálunk is nagy-nagy pozitív a p@g tábor. Lányom is menne jövőre, feltéve ha lesz.....Teljesen jó, hogy 2 ágyas - tv-s, hűttös szobában laktak. Remek programokkal, fincsi svédasztal szerű kajával. Nagyon jól érezte magát!!!!!
500Ft-ért is elég lenne

" alt="

">
sada!
Köszi

" alt="

"> JÓóóó

" alt="

">500Ft-ért is elég lenne

" alt="

">
törpi írta be az infókhoz.
Pöttyös kosár

" alt="

"> ilyet én nem tudok?
Tetszik a Penny-Pöttyös nyeremény:
Pöttyös kosár tele Pöttyös finomságokkal és relikviákkal (Pöttyös pass tartó, Pöttyös zokni, Pöttyös bokszeralsó, Pöttyös Guru füzet, Pöttyös uzsonnás doboz)

" alt="

">
Le a kalappal a Tesco előtt !
Reklamáltam az utalvány nélküli boríték miatt és már válaszoltak is, sűrű bocsánatkérés közepette küldenek helyette másikat . Nem is számítottam erre .
Hatalmas pozitív

" alt="

">
Nagy Pozitív P&G nek,mert 1nap alatt feltöltötték a blokkjaimat és így ki tudtam váltani a Páromnak a pulcsit és a tollas szettet!
Köszönöm szépen a cserepartnereknek is!
Patrik4 meglepi levele

" alt="

"> Nagyon de nagyon jól esett!!!
Köszönöm szépen itt is!!!
Kislányom is volt Tatán az edzőtáborban.Úgy fogadott minket,hogy szinte zokogott,azt hittük baj van,kiderült nem bírja ott hagyni a tábort mert annyira jó volt. Azt kérte jövőre fizessem be oda. Nekünk is egy nagy pozitív!

" alt="

">
Spárban 17-én,fel voltak készülve a hosszabbított nyitva tartásra,volt szinte minden

" alt="

"> friss hús....stb borsos áron

" alt="

">,csak vásárlók hiányoztak

" alt="

"> 10 000Ft+ 2000Ft-ért rajtam kívül talán a boltosok vásároltak /infó pénztárostól/.Talán ha 10 vásárló volt a két óra alatt

" alt="

">
Most ért haza a fiam a P&G "Köszi anya" nyeremény táborából, Tatáról.
Nagy piros pont nekik , a fiam nagyon jól érezte magát, azt mondja minden szuper volt. Azt kérte, hogy jövőre is nyerjek neki egy táborozást, akár ugyan ide. Van-e olyan fórumos társ, akinek volt most itt gyermeke?
Kedden elsőbbséggel feladott Rossmann P&G blokkjaimat már jóvá is írták.

" alt="

">
Jómagam nem szoktam (csak nagyon ritkán beleírni/olvasni) a kalapozó topikba, de nagyon jólesett, hogy szinte azonnal kaptam amit kértem.
Itt is köszönöm azoknak a kedvességét, akik chio kódot küldtek nekem önzetlenül!

" alt="

">
Felhívott ma a burn h. én még nem vettem át a jegyeket, felhívta a postát ott van 2szeri kézbesítés nem sikerült, lehet menni érte megkérdezte a ragszámot... elküldte nekem emailben....
Ma az értesítő is megjött, de jó fejek h. felhívtak...
Május óta tartó levelezés után, végre megjött a noi potráltól a könyv!
trendy!
7 órája kaptam az infót!Majd kiderül

" alt="

">
Nekem azt írta ma a Danone,hogy még nem tudják,lesz-e új feltöltés.
Danontól kaptam egy jó hírt! Az ajándékok kifogytak ,de hamarosan feltöltésre kerülnek.Időpontja bizonytalan.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások