benudori: köszi, igen tudom. Én Hugival cseréltem egy topot, az L méret. Az épp hogy jó rám, de amit következőleg kiváltok az XL lesz tuti.

" alt="

">
letti: én merek.

" alt="

"> Nekem az otthon a munkahelyem.
hát mit vártak? értelmes kód nem volt eddig a butikban...
Ahhoz képest, hogy mikor elkezdtem a genin játszani -kb. fél éve, 690 Ft volt egy byncode

" alt="

">
Még én is 1200 pontért vettem ma byncode-t. Lehet, túl gyorsan fogyott...
egy néven nem is éri meg játszani.. de lassan többön se
http://www.gratkado.com hol lehet megszüntetni a regiszrációt?
Végül is emelhetik ameddig akarják, legfeljebb senki nem fog vele megint játszani, gondolom most is azért tették vissza, mert a kutya se játszott. Végül is így összejön 2 kód egy hónapban, de több pontot már nem ér.
krida: tényleg egy kicsit feljebbmentek az árak, mióta én is vettem byn-t. Vajon miért jó ez nekik?
most meg mi lett a geniakados-al? 1200 ért vettem délben byncode-t, most meg 1800 ?

" alt="

">
fekete: S
fehér: S M XXL
fehér2: S M L XL XXL
fekete2: S M L
top1: XS
top2: XS
Jogos, tettek fel pár méretet

" alt="

">
pedig nemrég néztem és nem volt csak kicsi
Krida!
Én L-es topot rendeltem, azt is kaptam - legalábbis az van beleírva

" alt="

">
toliokdón a topik csak xses méretben vannak, a sima pólók álltalában csak m-es vagy s-es. úgy gyüjtsetek rá..
Hát akkor szabin vagy?
Én most sajna táppénzen vagyok, így unalmamban ide-oda kattintgatok.
A munkahelyen játszani? HOgy gondolsz ilyet?

" alt="

">
Viki, Edit, ti mertek játszani a munkahelyen?
Én mindig attól félek, hogy lebukok.
Hol találom az arkeogames-on a beváltott kódot? Tud vki segíteni?
Viki

" alt="

">
Jótanács a pókos tophoz. 2 mérettel, de 1-gyel mindenképp nagyobbat rendelj, mint amit hordasz. Én is rendeltem, most fogyizok, hogy beleférjek (na jó, rám is fér, de azért az L-es nem szokott kicsi lenni

" alt="

">)
3 db 1 hónap alatt? A marha jó, köszi a segítséget. Akkor az arkeora nem regizek. A Namuhon is tudnék venni 8 db byncode-ot csak nincsen.

" alt="

">
Lassan már byncode nélkül is összegyűlik a pontom a pókos topra és akkor véglek befejezem, sok időt vesz e. Akkor már csak a Prizeel fogok játszani lightosan.
Nem érdemes. 20-25 nap egy byncode mire összejön, de nekem volt 1-re való pontom, az sikerült beváltanom most talán, de nem is találom hová tette a kódot. A genieokados sokkal jobb, bár drágult a byncode, de még így is összejön 3 egy hónapban.
Edit: köszi. Az arkeo-ra érdemes regizni? Az a gáz hogy annyi helyen vagyok már, inkább le kellene építeni belőle.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások