Közben észrevettem,hogy rossz helyre írtam,de nem akartam még egy helyre beírni.

" alt="

">
csetebea
A felajánlást nem a kalapozóban fogják keresni.

" alt="

">
Van 6 Starzone kártyám válaszborítékért,ha érdekel valakit:3,31,46,48,71,85
Match lego pontokat szeretnék aki úgy sem használja fel gondoljon rám!
Alapítványunk súlyos betegséggel küzdő Nagy Ádámkájának szüksége lenne használt,de működő számítógépre,melyen a tanulmányait folytatni tudná.
Testtartása ,70 fokos gerincferdesége és halmozottan súlyos betegsége egyetlen utat tartogat a számára a tan ulmányok folytatásához.
Kérném,akinek van használt,de használható számítógépe,amivel Ádám tanulásához hozzá tudna járulni jelezze a www.eletakezedben.hu alapítvány bármely elérhetőségén,vagy emailben: www.eletakezedben2011(kukac)gmail.com ,esetleg az Élet a kezedben Alapítvány facebook oldalán.
Köszönöm!
Keresem Szikszayné Máriát, ha valaki tudja az e-mailjét kérem adja meg. Vagy ha látod írj! Csak szeretném valahogy meghálálni a kedvességedet!

" alt="

">
PROFI PONTOKAT szeretnék, cserébe Dzsungelmatricákat (is) tudnék adni
@

" alt="

">
Sziasztok! Starzone kártyákat és dzsungelmatricákat kalapoznék.
A Dzsungelből különösen a 2,2x11 és 149 kellene.
Jelica van egy csomó kártyám, szívesen neked adom.
Starzone kártyákat kalapoznék, ha van valakinek fölösleges, válaszborítékot küldök!

" alt="

">
Nem értek még ehhez,inkább leírom neked evamamzika az e-mail címemet:velezheni@freemail.hu
evimamzika!
Tiéd a Tefal pontgyűjtő,válaszborítékot azért kérek.Elvileg most már látszódik az e-mail címem.Írj kérlek oda és megadom a postacímem.
Tesco Tefal pontokat szeretnék.
Minél többet egy helyről (legalább 3 gyűjtőre lenne szükségem)
Aki nem gyűjti, kérem írjon. Válaszborítékot küldök.
hendzsa !
Nem tudok írni,szeretném a tefal pontokat.
Sziasztok!!!
Rama bordó szegélyes fedőfóliákat kalapoznék!! Ha valaki nem használja fel, vagy annyi van belőle kérem gondoljon rám!!!!!
Válasz borítékot és Tefal pontokat vagy Mol 3000 Ft feletti blokk-ot ,tudok érte adni
pemkata@citromail.hu
Bocsánat, rossz topicba írtam.
Elnézést
Van: 23 Spar pontom,
és 10 CBA pontom.
Az első jelentkezőé lehet válaszborítékért
Szeretnék felesleges gesztenyefigurát a Borsból vagy a Szabad Földből . Válaszborítékot természetesen küldök .Előre is köszönöm .
Kométa pontokat szeretnék kalapozni,ha valakinek lenne felesleges kérem gondoljon rám!
Köszönöm előre is!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások