Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 834 / 1759 oldal |
Adidas deo, a lányom rögtön lenyúlta.
Sieberz 2010 Tavasz katalógus
Már csak akkor szóltam, amikor nyertünk! De igaz, többé nem fogok, csak ha már tudom mi az!
Hajvasaló G4 futárral.
Gyereknek sose harangozz be előre nyereményt:
Ki tudja, nyersz-e, mikor érkezik, mi érkezik.
Neki csak akkor szólj, ha már kezedben van.
Felesleges az idegeiket tupírozni.
Ki tudja, nyersz-e, mikor érkezik, mi érkezik.
Neki csak akkor szólj, ha már kezedben van.
Felesleges az idegeiket tupírozni.
törpi: én örülök, hogy nyertem, nem is az a gond, csak az, hogy egyre jobban bonyolítják a játékokat, a szabályokat, az ajándék átadásokat (és itt most nem csak magamra gondolok, pl: milka)
Tesco-újságos játékon nyert Hercegnő és a béka ajándékcsomag (karóra, 110-es póló, hátizsák)
Nekem magyar termék matricát és hűtőmágnest hozott a postás.:-)Meghosszabbították ezt a játékot március 31.-ig.Talán nincs elég jelentkező??:-S
Én nagyon örültem volna egy barbinak,ha nyertem volna!
tojnak mindenre.
volt hogy én us hajráf meg ilyen apróságokat kaptam az auchantól a fiamnak, holott írtam és látható is sztrm Krisztián megnevezésen hogy fiú
volt hogy én us hajráf meg ilyen apróságokat kaptam az auchantól a fiamnak, holott írtam és látható is sztrm Krisztián megnevezésen hogy fiú
zoilda: azért örülhetnél is,hogy nyertél.
" alt="
"> nekem még azzal sem sikerült soha,mármint Auchan-ös kvízzel
" alt="
">
" alt="
"> nekem még azzal sem sikerült soha,mármint Auchan-ös kvízzel
" alt="
">Idén már bele sem kezdek nyereményjátékokba, csaka mérgelődés marad belőle!
" alt="
">
Postás hozta ajánlva!
" alt="
">
Postás hozta ajánlva!
zolida futár vitte?
nyugodj meg és add el vagy cseréld el valamire a fiadnak
" alt="
">
nyugodj meg és add el vagy cseréld el valamire a fiadnak
" alt="
">Igen, ők voltak! És miért nem adtam meg??? B@szák meg, erre csak ennyit tudok mondani!
Én úgy gondoltama "csomag" általános dolgokat fogtartalmazni, mert írtak levelet, de ilyetnem kérdeztek benne!
" alt="
"> Most hívom őket!
" alt="
"> Most hívom őket!Még, ha ki is kapok, de ide írom. Azért az Auchan is figyelhetne arra(nem hiszem hogy így van), hogy milyen nemű a nyertes. Bár az első csomim várom.
zolida
Nem szokták megkérdezni. neked kellett volna jelezned,legalább én mindig így csinálom!
Nem szokták megkérdezni. neked kellett volna jelezned,legalább én mindig így csinálom!
Clair and curtis-től egy csomag! Nagyon-nagyon remélem, hogy nem a fiaim által várva várt auchan-os karácsonyi gyerek ajándékcsomag, mert egy barbie babát kaptunk!
" alt="
"> Ha az akkor nagyon negatív, hogy meg sem kérdezték, hogy fiúnak vagy lánynak lesz e!
" alt="
">
" alt="
"> Ha az akkor nagyon negatív, hogy meg sem kérdezték, hogy fiúnak vagy lánynak lesz e!
" alt="
">Még tegnap GLS futár hozta utolsó heti Adidas parfümdeó.Szolnok-megye.Jó az illata.
nlc adventen nyert könyv.
törpi cseréje,köszi.
törpi cseréje,köszi.