Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 840 / 1759 oldal |
cylex darts ideért...
Kaiser csomag
" alt="
"> 5 cs szeletelt szalámi és 1 pár kolbász - Kom. megye
" alt="
"> 5 cs szeletelt szalámi és 1 pár kolbász - Kom. megyeÉn is kaiser csomira várok. Bács-Kiskun
dm -libress
somat próbacsomag
somat próbacsomag
Vagyis: nem jött.
A MiVi-n rendeltem a pontjaimért Baba tusicsomagot december 7-én.
Akkor azt írták ki, hogy 2-3 héten belül megkapom.
Még nem jött meg.
" alt="
">
Kicsit várok még, hátha az ünnepek miatt.
A MiVi-n rendeltem a pontjaimért Baba tusicsomagot december 7-én.
Akkor azt írták ki, hogy 2-3 héten belül megkapom.
Még nem jött meg.
" alt="
">
Kicsit várok még, hátha az ünnepek miatt.
bács és nem jött kaiser
Telefonált a futár, hogy holnap hozza a Tibis cuccokat!
hali. van aki még kaiser csomira vár? Én Bács Kiskun megyében lakok, és még nem ért ide.
Igaz nem postán jött, de ide írom!
" alt="
">
Ma hozta ki a Comfex üzletvezetője személyesen, a bikali Puchner Kastélyszállóba szóló Wellness ajándékutalványt! Március 31-ig lehet felhasználni, már most alig várom, hogy menjünk a párommal!
" alt="
">
" alt="
">
Meglepetésként még kaptam egy szuper Comfex termékcsomagot is!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> A weboldalukon pedig a héten fent lesz a velem készített interjú+fotók!
" alt="
">
" alt="
">
Ma hozta ki a Comfex üzletvezetője személyesen, a bikali Puchner Kastélyszállóba szóló Wellness ajándékutalványt! Március 31-ig lehet felhasználni, már most alig várom, hogy menjünk a párommal!
" alt="
">
" alt="
">
Meglepetésként még kaptam egy szuper Comfex termékcsomagot is!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> A weboldalukon pedig a héten fent lesz a velem készített interjú+fotók!
" alt="
">Tibi Spar:
"Kedves György!
Elnézést kérünk a csúszásért. Eredeti tervünk az volt, hogy karácsonyig mindenkinek átadjuk az ajándékot, azonban felborult a futárcég kiszállítása, ezért csúszunk az átadással és még január első két hetében is szállítjuk az ajándékokat.
Sajnos pontos kiszállítási időpontot nem tudunk mondani, mert a futárok saját maguk állítják össze a túratervüket.
Ha a futár ott jár, és nem találja otthon Önöket, hagy egy értesítőt. Minden címre kétszer kíséreljük meg a kiszállítást. Amennyiben a futárnak nem sikerülne átadni az ajándékot, postai utánvétellel elküldjük újra a címükre vagy személyesen átvehetik a budapesti irodánkban.
Lehetőség van arra is, hogy a szomszédnál hagyja a futár a nyereményt. Ebben az esetben is hagynak egy értesítőt a postaládában, melyik szomszédnál kereshetik a nyereményt.
Amennyiben január első felében nem érkezik meg az ajándék kérem keressen a lenti elérhetőségek valamelyikén!
Köszönöm!
Üdvözlettel:
Szabó Enikő
Marketing asszisztens"
"Kedves György!
Elnézést kérünk a csúszásért. Eredeti tervünk az volt, hogy karácsonyig mindenkinek átadjuk az ajándékot, azonban felborult a futárcég kiszállítása, ezért csúszunk az átadással és még január első két hetében is szállítjuk az ajándékokat.
Sajnos pontos kiszállítási időpontot nem tudunk mondani, mert a futárok saját maguk állítják össze a túratervüket.
Ha a futár ott jár, és nem találja otthon Önöket, hagy egy értesítőt. Minden címre kétszer kíséreljük meg a kiszállítást. Amennyiben a futárnak nem sikerülne átadni az ajándékot, postai utánvétellel elküldjük újra a címükre vagy személyesen átvehetik a budapesti irodánkban.
Lehetőség van arra is, hogy a szomszédnál hagyja a futár a nyereményt. Ebben az esetben is hagynak egy értesítőt a postaládában, melyik szomszédnál kereshetik a nyereményt.
Amennyiben január első felében nem érkezik meg az ajándék kérem keressen a lenti elérhetőségek valamelyikén!
Köszönöm!
Üdvözlettel:
Szabó Enikő
Marketing asszisztens"
Még év végén pityesz76 megleptése!
Nagyon köszönöm ezúton is!
Nagyon köszönöm ezúton is!
Kaiser csomagok, Bács-Kiskun.
Dm-Libresse ide is!
dm-Libresse csomag
dm-libresse csomi
" alt="
">
" alt="
">nadina cseréje
köszi
köszi
-1 könyv a 3-ból( kultujra.hu üveges játék)
-andió mosódió megrendelésem, benne a hirlevél feliratkozásért járó ajándék mosódióval + mosószódával( köszi a beírónak...ingyenes dolgok)
-andió mosódió megrendelésem, benne a hirlevél feliratkozásért járó ajándék mosódióval + mosószódával( köszi a beírónak...ingyenes dolgok)
DM- libresse csomi nekem is, pedig elég problémás volt a blokk, és még a nyertesek közt sincs a nevem. (A blokkon csak annyi volt,hogy Libresse 329 ft, 1 db vettem)
3 Dm-Libresse csomi
" alt="
">
" alt="
">2 db Dm - Libresse gyorsasági tesómnak is végre (igaz az egyiken az én nevem van az ő tel.számával)
" alt="
">
" alt="
">