Belépés helyett a Fekete levest olvashattam el.
Május 11-én visszaküldtem az adataimat bögrenyertesként. Nem vagyok a listán. Azért bármennyire "mosakodnak", hogy ők igyekeznek, meg igy, meg úgy, de nem kapkodják el a munkát.
En sem tudok belepni a farmra.

" alt="

">
1,5 órája nem tudok belépni

" alt="

">
Egyszerre csak egy parcellát lehet beültetni?
Na most nekem is sikerült vásárolnom meg ültetnem is.Kemény 2%-on állok jelenleg de ez is valami.

" alt="

">
most nekem is sikerült ültetnem

" alt="

">
Nekem az imént sikerült először bejutnom a farmra, és elkezdeni a termelést. Ugyan lassan de most működik.
Meg akarták "hekkelni" őket?
Nekem először nagyon, de tényleg nagyon tetszett ez a játék, de most ott tartok, hogy jobban örülnék, ha valami nyugtató gyógynövényt, mondjuk valeriánát ültetnénk. Ha engedné....
Sziasztok!
Kb. 2 hete beküldtem 20 vonalkódot, de még mindig azt írja ki a Farmomon, hogy vonalkódért jár: 0 db. Még nem dolgozták fel vagy máshogy értelmezi a vonalkód beküldését?
Ki tudná megmondani?
Előre is köszönöm!

" alt="

">
Ezt írják facebook-on, szerintem ma ebből már nem lesz semmi...:
NESCAFÉ Hungary
Farmerek, figyelem! A nyeremények és az 5 millió forintos fődíj nem virtuálisak, ezért a technika elmetrükkjei nem hatnak rájuk! A kávétermelést azonban ideiglenesen le kell állítanunk, mert a szerver nem bírja a terhelést. Hátrány senkit nem fog érni, mert a beküldött vonalkódok képezik a játék alapját. A fejleményekről értesítünk Benneteket! Köszönjük a türelmet, kitartást!
Gabbci, igazad lett, megvan a kávém, már őröl, de újat nem tudok ültetni egy istennek sem. Mindegy, ez is valami, hogy eddig eljutottam már...
elültettem, kivirágoztak, arattam, megszáradt...be kellene zsákolni..4 kupacból azt mutatja, hogy egyet bezsákoltam..pörkölném..erre azt írja nincs pörkölni valóm..ültessek..de nincs szabad föld, mert még ott van a megszáradt termés..ilyenkor mi lehet?
Nekem is eltűnt a reggel elültetett bogyóm.

" alt="

">
pmarta
Igazad van, ez nagyon durva! Ha már kifutottak az
időből, legalább profi programozókat alkalmaztak volna.
Nektek is csökkent péntekhez képest a pontszámotok? Nekem 1000 volt, most pedig 757 lett. A beküldött vonalkódokat sem írták jóvá. Az elsőt 05. 01-én dobtam a postaládába ( postakész, elsőbbségi).
Na, leállították a termelést. Szóval kicsit fura, hogy reklámokra iszonyat sok pénzt elköltenek, jó programozókra meg tesztelőkre nem telik

" alt="

">
Minden ajándékcsomagnyertes aki visszaküldte az adatokat felkerült már?
Én még pénteken visszaküldtem az adatokat, de nem vagyok fent..
Magic
... és még finoman fogalmaztál!
Milyen looser oldal ez a kávéfarm, utoljára a Snickers oldalon voltak ilyen szünetek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások