Telefonos játékok, emelt díjas, rádiós játékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 93 oldal |
Aki hallotta ma a 8 órási dalt, illetve a délit is majd lécci írja be!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
A Juventus karácsonyi sms-ses játékába minden nap 10:00-17:00-ig óránként lehet küldeni az sms-seket a kívánatos termékről, dec. 22-ig.
Jézusom, 99-nek lenni a legborzasztóbb, de legalább örülök, hogy te fel tudtad hívni, én még egyszer sem! Milyen telefonról hívod egyébként, mert mi mobilról próbálkoztunk.
Jézusom, 99-nek lenni a legborzasztóbb, de legalább örülök, hogy te fel tudtad hívni, én még egyszer sem! Milyen telefonról hívod egyébként, mert mi mobilról próbálkoztunk.
Nyertem a 777 SMS mai játékán 3000,- Ft DOMINO feltöltést.
most leszek a danubiban 99 voltam meüt a giuta óra 20 kor volt Teri
Gladi!
Gratulálok!!!
Ügyi vagy. Azokat amiket hallottok tényleg felvételről játszák be. Kamu az egész!
Na megyek telefonálni!!! :-)
Gratulálok!!!
Ügyi vagy. Azokat amiket hallottok tényleg felvételről játszák be. Kamu az egész!
Na megyek telefonálni!!! :-)
16 óra Tina Turner Goldenájt
úgy legyen
nem tudod a juventusba minden nap kell küldeni smst a csengettyűre vagy elég egyszer aztán talán majd.....
nem tudod a juventusba minden nap kell küldeni smst a csengettyűre vagy elég egyszer aztán talán majd.....
Nem tudták megmondani, csak sejthető hogy azt adják, amit a múlt héten, eurocenter kártyát talán pontokkal. Remélem, gazdagon feltöltve!
Gratula mit nyertél?
Naná.
Látom, beírtad a dalokat, nem ismétellek. Sok sikert nektek, mi talán holnap még próbálkozunk. Viszont nyertem a nemek harcában!
Látom, beírtad a dalokat, nem ismétellek. Sok sikert nektek, mi talán holnap még próbálkozunk. Viszont nyertem a nemek harcában!
felvételről volt az egész
8 óra Robbie Williams Feel
12 óra Baby Gabi, Lala: örült szerelem
egyszer sem tudtam rácsörögni tegnap
8 óra Robbie Williams Feel
12 óra Baby Gabi, Lala: örült szerelem
egyszer sem tudtam rácsörögni tegnap
Hogy álltatok a telefonálással? Kissé bizar volt, hogy kétszer játszották be a 25-ket és kétszer is leadták a Bellini számot, nem? Mintha felvételről ment volna az egész...

16 óra cristal fújja el a szél
Néha igen, nem tudom a nyereményt, hetenként váltogatják. Köszi a drukkolást, rám is fér! Már voltam egypárszor tartalékjátákos, majd kiderül.
Múltkor a slágeren nyertem egy Wellness hétvégét Ráckevére hát csodálatos volt
mlért előre kell bejelentkezni? Mi a nyeremény? Drukkolunk
Mano.
Nahát, milyen szerencsés vagy, hogy fel tudtad hívni. Ma mi is próbálkozni fogunk, látom, hogy mindkét számot már beírtátok. Sok szerencsét minden fórumosnak! Bejutottam a holnapi nemek harcába, drukkolj értem légyszi.
Nahát, milyen szerencsés vagy, hogy fel tudtad hívni. Ma mi is próbálkozni fogunk, látom, hogy mindkét számot már beírtátok. Sok szerencsét minden fórumosnak! Bejutottam a holnapi nemek harcába, drukkolj értem légyszi.

Szívesen. Ha hallom, mindíg beírom, számíthattok rám!
12 óra Groovehause: Vándor
Köszönet Manonak a 8 órásiért
Köszönet Manonak a 8 órásiért
8 órai: Alizee: Moi Lolita!
Sok szerencsét mindenkinek. Én tegnap az 59. voltam. Ez kb 16.23kor volt.
Sok szerencsét mindenkinek. Én tegnap az 59. voltam. Ez kb 16.23kor volt.