zakablanka kitöltve

" alt="

">
Pattintottam a családban az illetékeseknek.

" alt="

">
Sziasztok!
Nem kértem még segítséget, de most nagy szükség lenne rá:
Kérésem lenne, kisgyermekes anyukákhoz, akiknek 3 év alatti gyermeke van. Az egyik lányom marketing szakos képzésen vesz részt egyetemen és egy kérdőívet kell kitöltetnie nagyszámú anyukával.
A link:
https://docs.google.com/forms/d/1m62VtJaP_VIiiIHV
y7b8Mcb2974tMDU2auA7FYrVSTM/viewform?c=0&w=1
Kb 8-10 perc. Nagy segítség lenne! Természetesen a szokott módokon visszasegítek én is ha szóltok, nagyon szívesen.
Előre is köszönöm!!
Jelica légyszi írj nekem!

" alt="

">
Sziasztok. Sürgősen szükségem lenne 2 Medve blokkra, mert elszámoltam magam. Köszönöm és várom, hátha van még valakinek. Mit adjak érte?
bbagi több mint 1 hete várom a leveled!!!! az enyémet megkaptátok csak át kéne venni a postán
kákvirág - köszi!

" alt="

">
bbagi: légyszi írj mielőbb, mert ma sem jött a postád

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Vki tdna segíteni, hogy a tavalyi coca (kólás üveg) pendrive hány gigás?
Sziasztok!
Keresek egy bizonyos dolgozatfüzetet, ha esetleg meg lenne valakinek küldje át legyen szíves: Nemzedékek Tudása 5. osztály Természetismeret
Köszönöm előre is!!
Sziasztok! Nagyon köszönöm magdalin-nak ,hogy nekünk adta a belépőit a kinder buliba!!! Vannak még önzetlen kedves emberek !!! Semmit nem is kért érte ! Ezer köszönet!!!!!!
Szia magdalin! Emailt nem enged írni. Nagyon szeretnék még mindig belépőt ! Kérlek írj nekem!! nagyon köszönöm!!
Valaki segítsen kinderbuliba belépőket szerezni !!!! Köszönom !
sada, nagyon köszi!

" alt="

">
Sziasztok! Aki tud valamit Juhásznéról, az legyen szíves nekem írni, mert 2 hónapja nem jelentkezik, vmi felújításra hivatkozott utoljára. Köszönettel.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások