A mostani tesco-knorr játéknál sem kell.
Ha nyersz, be kell küldened a blokkot és majd akkor megadod az adataidat.
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 143 oldal |
Nevet, címet nem kell az smsben küldeni?Csak dátum, és a tranz. számot?
Ez olyan, mint a levesesnél:
Ott 5-öt, de max. 1 instant.
Itt fordítva:
3-at, amiből legalább 1 (de akár mind a 3) az új fajta legyen.
Ott 5-öt, de max. 1 instant.
Itt fordítva:
3-at, amiből legalább 1 (de akár mind a 3) az új fajta legyen.
Nicika, én úgy értelmezem, hogy az összes, de legalább egyet a felsorolt új tejszínesekből kell venni. Akárcsak az instant kitétel volt legutóbb a leveseknél.
Mondjuk számomra nem teljesen világos hogy akkor az összes Rafinéria játszik-e, vagy csak a 3 féle új tepsis-tejszínes?
Köszi!
Köszi!

Szóval többen kértétek, ezért bemásolom a szórólapon lévő feltételeket..
"Vásároljon 2007. 03. 02. - 03. 29 között 3 db-ot a Knorr Tejszínes , Rafinéria Alapokból (ebből minimum 1 db új Knorr Rafinéria Alap - Tejszínes fokhagymás, Tejszínes sonkás tészta, Tejszínes paprikás csirke - legyen) bármelyik Tesco áruházban és küldje be SMS-ben a 06-30-55-55-553 (nem emelt díjas) számra a blokkon szereplő dátumot, (év, hó, nap) illetve a blokk bal oldalán található négyjegyű tranzakciós számot, egymás után begépelve, elválasztás nélkül. (Minta: 200703029999)
Mindkét akciós időszak (03. 02- 03. 15. illetve 03. 16- 03. 29.) első 100 leggyorsabb SMS küldőjének garantált ajándékot: Knorr kollekciós sütőtálat postázunk a beérkezett vásárlás igazoló blokk ellenében.
Itt van egy kép az ovális sütőtálról.
A játék fődíja: 4 db 100 000,- Ft-os Tesco vásárlási utalvány
"Vásároljon 2007. 03. 02. - 03. 29 között 3 db-ot a Knorr Tejszínes , Rafinéria Alapokból (ebből minimum 1 db új Knorr Rafinéria Alap - Tejszínes fokhagymás, Tejszínes sonkás tészta, Tejszínes paprikás csirke - legyen) bármelyik Tesco áruházban és küldje be SMS-ben a 06-30-55-55-553 (nem emelt díjas) számra a blokkon szereplő dátumot, (év, hó, nap) illetve a blokk bal oldalán található négyjegyű tranzakciós számot, egymás után begépelve, elválasztás nélkül. (Minta: 200703029999)
Mindkét akciós időszak (03. 02- 03. 15. illetve 03. 16- 03. 29.) első 100 leggyorsabb SMS küldőjének garantált ajándékot: Knorr kollekciós sütőtálat postázunk a beérkezett vásárlás igazoló blokk ellenében.
Itt van egy kép az ovális sütőtálról.
A játék fődíja: 4 db 100 000,- Ft-os Tesco vásárlási utalvány
ördöglakat
Szerintem a szervezőknek is szöget ütött a fejébe, hogy gyakorlatilag másodpercek kérdése, és elfogy a 100 gyorsasági. A normál, mezei vásárlóknak esélyük sincs nyerni, miután a fórumosok betárazva várják az éjféli harangszó elkondulását
Mire szerencsétlen toronyóra párat nyikkan, már el is fogytak az ajándékok.
Ez jó nekünk (ámbár már tőlünk, jólértesültek közül is sokan lemaradtunk az ajándékokról), de tuti nem jó azoknak, akik a "na, biztos beleférek még" felkiáltással pár nap múlva veszik meg a kívánt cuccot. És orcára esnek. És sikerélmény híján esetleg a továbbiakban már csak legyintenek vásárlás helyett.
Szóval szerintem itt keresendő a rejtély kulcsa. Magyarán: esélyt akarnak adni azoknak is, akik később kapnak észbe. Más kérdés, hogy a fórumosok közül páran a pénztárnál fogják várni a toronyórát
Szerintem a szervezőknek is szöget ütött a fejébe, hogy gyakorlatilag másodpercek kérdése, és elfogy a 100 gyorsasági. A normál, mezei vásárlóknak esélyük sincs nyerni, miután a fórumosok betárazva várják az éjféli harangszó elkondulását

Szóval szerintem itt keresendő a rejtély kulcsa. Magyarán: esélyt akarnak adni azoknak is, akik később kapnak észbe. Más kérdés, hogy a fórumosok közül páran a pénztárnál fogják várni a toronyórát

Van esetleg vkinek pontos infoja a sütőtálas akcióról? Én még nem láttam.
Miből kell venni és hány db-ot?

Hány rafinéria alapot kell venni?
Igen Knorr kollekciós sütőtál, ovális és olyan a mintája, mint a tányéroké.
De mi a nyeremény csak sütőtál? 

Én meg most válaszoltam Neked

Írtam Neked. 

Paint: sajnos nem, mert 03.02. és 03.29. között kell vásárolni és 2 periódus van: 03. 02.-03. 15-ig és 03. 16.-03-29-ig.Mindkettőnél a szokásos első 100 beküldő "nyerhet".
Nem lehet hamarabb megvenni a terméket? (knorr) ...és akkor nem kelll csőre töltve ott állni. Az hogy vmelyik nytárgyból napokig van, az gondolom attól függ közkedvelt-e v. sem...
Gondolom a takaró az kedveltebb ritkaság mint a knorr szatyi.
De a sütőtálat is el fogják kapkodni. (szerintem)
Gondolom a takaró az kedveltebb ritkaság mint a knorr szatyi.

De a sütőtálat is el fogják kapkodni. (szerintem)

Amikor januárban indult a leveses- szatyros akció, akkor is még napokig volt ajándék. Csak a többi fogyott el 2-3 perc alatt...
Komolyan mondom, hogy valami nem stimmel a szervezőknél. Ma a Tescoban volt szórólapaz új játékról a Rafinéria szószokkal.
Már első olvasásra gondot okozott, ugyanis az első periódusban csak az nyerhet sütőtálat, aki március 1-én 23:58-kor a kasszánál áll, éjfélkor fizet és azonnal küldi az sms-t. Ezt ismét nagyon kitalálták.
Már első olvasásra gondot okozott, ugyanis az első periódusban csak az nyerhet sütőtálat, aki március 1-én 23:58-kor a kasszánál áll, éjfélkor fizet és azonnal küldi az sms-t. Ezt ismét nagyon kitalálták.
00:02-kor már nem jutott téli szett!!!