Igen,már hétközben küldöm

" alt="

">
mármint küldd hétközben... vagy nem ugyanarról beszélünk

" alt="

">
A 13 év alatt mindig különböző időpontokban küldtem. De soha semmi...
bomec, hétvégén kevesebb a pörgés. Főleg napközben. sokan vásárolnak, takarítanak, főznek, miegymás.
sada
én meg tegnap kezdtem el keresni, hogy hová is tettem a két dobozt miután láttam a sorsolások topikot... fel akartam tölteni. Majd megtalálom valamikor...
nem a beküldés ideje számít ?

" alt="

">
Én meg arra jöttem rá,h a hétvégén vásárolt jobbnál jobb játékos blokkjaim soha nem nyernek... Így inkább hétköznap vásárolok!

" alt="

">
Én itt vagyok, ha ez megvigasztal, de tényleg nagy a csönd.
Biztosan mindenki nyakába vette a várost és vásárol, gyűjti a jobbnál jobb játékos blokkokat.
Én épp rájöttem, h rám kozmált néhány Ristorante kód.

" alt="

">
Mi van, hol vagytok?? Vagy rajtam kívül senki másnak nem müxik a wny?

" alt="

">
Pantuci
Először még hozzászóltak, amit írtam, hogy majd jövő héten küldik, azóta senkinek sem válaszolnak, csak elolvassák, amit írnak. Telefont nem veszik fel. Az a gond, hogy már mindenki feladta! A fődíj kb. 30000 Ft. volt, de aki nyerte, ő is már beleunt, hogy nem történik semmi! Röviden ennyi!
macika és mivel ráznak le? Miért nem adják oda?
Ügyfélkapu - Fogyasztóvédelem megkeresése.
Hátha...
Sziasztok! Tanácsot szeretnénk kérni tőletek vagy esetleg, ha van köztünk jogász, hogy mit lehet ilyen esetben csinálni?
2021. szept. 7.-én volt egy játék az IRE. hu, amelyen 8 kisebb nyeremény és egy főnyeremény volt a díj! Azóta harcolunk, hogy megkapjuk a nyereményt, de egyszerűen leráznak bennünket ill. úgy gondoljuk, hogy szerintünk egy személy. Az oldal üzemeltetője a Minner.hu Média Kft. aki szintén nem tesz semmit, akinek az ügyvezetője ugyanaz a személy, mint az oldalnak!!. Tehát 1 fő és + 8 fő van becsapva, már mindenki feladta. Én is azért harcolok, hogy ilyen ember megkapja jogos büntetését, hisz nyeremény akkor nyeremény, ha, aki nyerte meg is kapja! Hosszan írhatnák még, de nem akarlak benneteket untatni! Valakinek valami jó tanácsa, írja meg privátban! Köszönöm előre is!
https://divany.hu/offline/2020/01/02/dr-pepper-neni
Poénnak jó.
Ez is egy vélemény.
De nem tudom, mekkorát nevetne, ha nem szatyrot, hanem a fődíjat nyert volna.

" alt="

">
Nem is biztos, hogy van hozzá blokkja, csak jót szórakozott.
Johnnie ...
"Művész" névvel nem adnék oda ajándékot, még egy táskát sem.
Ez jó!

" alt="

">
Johnny Walker játék egyik szerencsés nyertese "Idd A löttyöt Jó drágán". Az még hagyján hogy drága, de ilyen nyomi nyereményekkel, mint vászonszatyor, hogy gondolnak forgalmat növelni, vagy népszerűsíteni? Vettem volna, ha értelmesek a nyeremények, de ez nem motivált.
Repül az idő!

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások