Nyerőpercek
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 232 oldal |
leon a tegnapi nyerő idő??
6:2
egy kódom volt és 1:1 

na megyek
felébredt!!!
felébredt!!!
inkább

irgum burgum!!!
A gyerek az első!!!!!!!!!!!!!!!!!
(szerintem)
Bár könnyen beszél aki nem dadog
A gyerek az első!!!!!!!!!!!!!!!!!
(szerintem)
Bár könnyen beszél aki nem dadog
segytsetek, amióta ez a játék megy, az Internet rabja vagyok
a gyermekemet elhanyagolom (7 hónapos)
a dolgozatomat nem tudom befejezni, két hete nem is láttam hol van
van Internet elvonó?????
a gyermekemet elhanyagolom (7 hónapos)
a dolgozatomat nem tudom befejezni, két hete nem is láttam hol van
van Internet elvonó?????
igazad van
egy dolog miatt vagyok mérges,lassan minden játéknál kiderül valamiféle csalás illetve,hogy minden játéknál így kell kezdeni végy legalább 200 csokispapírt, kupakos kólát stb.,hogy egyáltalán esélyed legyen a nyerésre ,elkeserítő...
ha kikapcsolom a popupsot, akkor felugrik
hát
végre rájöttek
már csak 1 hét maradt!!
hát
végre rájöttek
már csak 1 hét maradt!!
gőzöm sincs!! De tuti van ilyen! az informatikusok csodákra képesek!! 

nekem nem ugrik fel semmi
de hogy tudják ellenőrizni a robotot???
de hogy tudják ellenőrizni a robotot???
Akkor most nem cserélhetek el utalványt pepsis kódra?
Nekem ez jelent meg a felugró ablakban:
"Kedves Játékosaink! 2006. május 10-től a "Nyerj Percenként!" promóció játékszabálya kiegészült egy új, 5/c. ponttal. Kérjük, olvasd el figyelmesen a játékszabály módosított szövegét! "
5.c) A játékban való részvétel korlátozása és a játékból való kizárás
Amennyiben a játékos egymás után öt alkalommal érvénytelen kódot küld be, a rendszer 24 órán keresztül az adott számról nem fogad újabb hívásokat.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékból kizárja azt a játékost, továbbá kártérítési, büntetőjogi eljárást kezdeményezzen azzal a játékossal szemben, aki
- a nyereményjáték internet oldalának feltörésével, robot vagy spam program használatával, vagy egyéb, nem tisztességes úton kíván a játék során előnyhöz jutni.
- aki a nyereményét kereskedelmi forgalomban vagy kereskedelmi forgalmon kívül továbbértékesíti, vagy ennek érdekében lépéseket tesz.
Nem tudom, ebből mennyi volt meg régebben, most ez a teljes.
Twix-re vonatkozó korlátozást nem látok, ha látja valaki, szóljon, hogy hol, hadd üssön meg a guta!

"Kedves Játékosaink! 2006. május 10-től a "Nyerj Percenként!" promóció játékszabálya kiegészült egy új, 5/c. ponttal. Kérjük, olvasd el figyelmesen a játékszabály módosított szövegét! "
5.c) A játékban való részvétel korlátozása és a játékból való kizárás
Amennyiben a játékos egymás után öt alkalommal érvénytelen kódot küld be, a rendszer 24 órán keresztül az adott számról nem fogad újabb hívásokat.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékból kizárja azt a játékost, továbbá kártérítési, büntetőjogi eljárást kezdeményezzen azzal a játékossal szemben, aki
- a nyereményjáték internet oldalának feltörésével, robot vagy spam program használatával, vagy egyéb, nem tisztességes úton kíván a játék során előnyhöz jutni.
- aki a nyereményét kereskedelmi forgalomban vagy kereskedelmi forgalmon kívül továbbértékesíti, vagy ennek érdekében lépéseket tesz.
Nem tudom, ebből mennyi volt meg régebben, most ez a teljes.
Twix-re vonatkozó korlátozást nem látok, ha látja valaki, szóljon, hogy hol, hadd üssön meg a guta!

aha értem, de tegnap ugyanekkor ugyanez volt!! tegnap nekem 10:0
lászlo:az a probléma hogy valószínű valami lelkes prohgramozo írt egy király kis progit ami nélküle küldözgeti a kódokat és ezzel megfosztva a nyerés élményétől minden halandó játékost 

nekem annyi
ellőttem
körbe az időpontot
sehogy sem jön be
holnap nem leszek
sok sikert
majd írtátok meg, ha rájöttetek
ellőttem
körbe az időpontot
sehogy sem jön be
holnap nem leszek
sok sikert