Ákoo:
Ha jól emlékszem, akkor a kódodat szombaton küldted délelőtt, és kedden 10 körül hívtak, hogy nyertél vele! Szinte biztos, hogy nem pótnyertes lettél, mert az egyik ismerősömet is akkor értesítették, mint téged a szombati beküldése miatt.
én nem tudom hogy van de ebben a játékban 2-t nyertem megkérdeztem amikor hivtak hogy mikori beküldés? és néztem neten a lista mind2szer teljes volt aznapra és másnap került fel az én nevem...
vagy mind2szer pótnyertes voltam?? de ha nem érik el akkor nincs ott más név nemde???
Na az lehet

Smile, akkor nem tudom miért vannak "lyukak" a nylistában akkor a pepsi nyaral.

sajna nem
de már nagyon várom, hogy hívjanak

Senkit sem hívtak közülünk mostanában?

Panit!
De ahoz azért elég sok nyertes időpont nincs fent szerintem.Azért ilyen sok embert furcsa,hogy nem érnek el. Mikor én játszottam utána még a strandra is vittem a telómat,de gondolom azért az egész ország nem nyaral,valakinek dolgoznia is kell

Szerintem már egyáltalán nem lehet szó arról mint az előzőnél, valószínű nem tudják elérni az embereket. Nyaralási szezon van az emberek nem mindig vannak telefonközelben. Óvatosabbak, mint először. Inkább nézzék meg ötször a kupakot, meg az illetőt, minthogy feltegyenek vkit, aztán levegyenek a listáról. Az hogy 15-ször szerepel vki, az már ebben az esetben tényleg sok colát vesz.
küldtem párat megint. drukkoljatok nekem

Azért mindenesetre írhatnának vmit, mert ha vki(k) megint "jogosulatlan" előnyre tesz(nek) szert, akkor fölösleges küldözgetni addig amíg a helyzet nem konszolidálódik.
Arra én is kiváncsi lennék!
Tudja valaki miért nincsen frissítve a nyertes lista kedd óta?
Megint csalás gyanúja merült fel?
Biztos van mit ellenőrizni, mert én pl. találtam 1 nevet, ami kb. 15x szerepel.
Lehet, hogy ennyiszer volt szerencséje? Másnak meg 1x sem.
Lehet hogy ellenőriznek, de szerintem semmit nem csinálnak!
Inkább ellenőrizzék le 100-szor és aztán tegyék fel, minthogy menet közben cserélgessék...
Mert láttunk már olyat is.
A pepsi elég lassú most. Nyerteslistát tekintve eléggé le van maradva.
Ezt a játékot más bonyolítja.
Tudok olyanról, akitől az előző játékban vettek el telcsi(ke)t, most mégis nyert több mp3-at is ugyanazzal a tel. számmal.
Hm....a barátom tette fel ezt a kérdést: Nyert-e valaki úgy az előző játék pótsorsolásán, hogy volt egyszer beküldött, és többször beküldött kódja is, és az egyszerbeküldöttel, amely érvényes volt úgyebár. Mert szerinte, bár nem tudom legyek én is ilyen nega..., azokat a számokat kiszűrik akik anno "kiskapuztak" és nem hagyják nyerni. Ezt abból következteti mi sem nyerünk....bár az nem feltétlen azért mert szűrnek, hanem csak úgy....
Habár már nem a humán telex a lebonyolító, vagy rosszul tudom?
már sajna nincs sok idő és nekem még semmi pozitív eredmény

pedig úgy vágyom rá,h egyet nyerjek!!!!!
már annyi kódot beküldtem, megérdemelném!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások