Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 320 oldal |
Nagyon szeretnék ma egy mosógépet, kérlek hallgass meg!
Az Azúrba vágyom!
Drága Fortuna!
Köszönöm szépen a szombati fényképezőt.
" alt="
">
Köszönöm szépen a szombati fényképezőt.
" alt="
">Kedves Fortuna! Köszönöm és kérlek maradj továbbra is velünk.
" alt="
">Nagyon jót tett a lelkemnek,már kezdtem elkeseredni.Kezdem visszakapni a hitemet.Köszönöm.
" alt="
">Nagyon jót tett a lelkemnek,már kezdtem elkeseredni.Kezdem visszakapni a hitemet.Köszönöm.Fortuna gondolj rám is...
Ez jó!
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Nyernék 50000 Ft értékű media markt, vagy olyan helyekre szóló vásárlási utalványt ahol telefont lehet venni ugyan ebben az értékben!!! Íjatok!
Nyernék 50000 Ft értékű media markt, vagy olyan helyekre szóló vásárlási utalványt ahol telefont lehet venni ugyan ebben az értékben!!! Íjatok!
mindegy,mindent
" alt="
">
" alt="
">Kedves Fortuna!
A héten nézzél be hozzánk is, nagyon szeretném meglepni a családomat valamivel, mert elég sovány lesz így a karácsonyunk.
Köszönöm előre is!
A héten nézzél be hozzánk is, nagyon szeretném meglepni a családomat valamivel, mert elég sovány lesz így a karácsonyunk.
Köszönöm előre is!
Most nézem, esetleg ma is gondolhatnál rám.Elég ,ha a 3 napból egyszer rám kacsintasz.... Mit szólsz?
Drága Aranyos Fortuna
" alt="
">
Kedden és (vagy) csütörtökön gondolj rám is. Kérlek. ...
" alt="
">
Kedden és (vagy) csütörtökön gondolj rám is. Kérlek. ...
Fortuna, csütörtökön kérlek gondolj rám!!!
Légyszi a héten legyél melletem és segíts,hogy sikerüljön az álmom.
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
a héten sorsolt nyeremények közül valamit???
Csak annyit,hogy elég legyen a karácsonyi ajándékokra!Sokan vagyunk
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm Istenem a kerékpárt, leírtam, mit szeretnék, kérlek add, hogy ne csak én nyerjek, hanem az is, akinek beküldtem.
Legfőképpen egészséget szeretnék a családomnak, de ha pénzt küldesz, hogy kiválthassam velük az egészségüket, azt is megköszönöm! S a nagy álmom se felejtsd el! Köszönöm, Atyám a gazdagságomat!
Legfőképpen egészséget szeretnék a családomnak, de ha pénzt küldesz, hogy kiválthassam velük az egészségüket, azt is megköszönöm! S a nagy álmom se felejtsd el! Köszönöm, Atyám a gazdagságomat!
" alt="
">Ha a héten hívják a Boci mobil nyerteseket, akkor jó lenne ha hívnák a kolléganőmet... néha az én hatásomra beküld egy-egy pályázatot, és ha nem hívják, akkor hallgathatom, hogy 240Ftot kidobott bélyegre
" alt="
"> azért nem lenne semmi... megnyerné a fődíjat
" alt="
">
" alt="
"> azért nem lenne semmi... megnyerné a fődíjat
" alt="
">nemeths, annyira aranyos vagy, köszönöm...
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortunácska! Igazán régen jártál felénk.Pedig szeretettel várunk.Remélem ide találsz.
" alt="
">
" alt="
">