Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 246 oldal |
Fanta játék, írtam 29.- én nekik, hogy nem tudok regisztrálni, tegnap este jött a levelük, regisztráltak ők és kaptam 5 feltöltött kupont, esélyt a fődíjra :*
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Most jöttünk haza Ausztriából, A Vademecummal nyert családi nyaralásból.
Mindenkinek csak jót tudok róla mondani, ne adja el, akinek van, érdemes oda elmenni.KÖSZÖNJÜK HENKEL MAGYARORSZÁG!!!!!
Mindenkinek csak jót tudok róla mondani, ne adja el, akinek van, érdemes oda elmenni.KÖSZÖNJÜK HENKEL MAGYARORSZÁG!!!!!
Magdi, örülök, hogy sikerült!
Már csak egy db szett maradt.
Már csak egy db szett maradt.
Köszönöm szépen minden kedves fórumosnak, akitől danone kódot kaptam, akár cserére, akár kölcsön, akár ajándékba. Többre már nincs szükségem. Sikerült megszereznem a táskát.
Még maradt 4 db. Hajrá!
Még maradt 4 db. Hajrá!
3-3 csomival vettünk ma. Hamar elfogy nálunk . Máskor majd okosabb leszek, köszi!
" alt="
">
" alt="
">Ancha!
NEm akarlak elkeseríteni, de, ha leszedted volna vékonyan a külsejéről a csomagolást tükörfordításban onnan is látni lehetett. Én is így csináltam 45 db-t, egyik sem sérült. Így nem kellett felbontogatni. Jó étvágyat.
NEm akarlak elkeseríteni, de, ha leszedted volna vékonyan a külsejéről a csomagolást tükörfordításban onnan is látni lehetett. Én is így csináltam 45 db-t, egyik sem sérült. Így nem kellett felbontogatni. Jó étvágyat.
A lányok bevágtak ma 2-2-őt. Amúgy napi 1-et szoktam adni Nekik. Uramba is tuszkoltam 1-et. Csinálj belőle valami sütit.
" alt="
">
" alt="
">
Ancha:és köszönet annak aki ennyit meg is eszik hírtelen
" alt="
"> nekünk a hűtőben vannak,de már fel sem bontogatom így őket,egyszerre úgysem fogy el
" alt="
">
" alt="
"> nekünk a hűtőben vannak,de már fel sem bontogatom így őket,egyszerre úgysem fogy el
" alt="
">Köszönöm a fórumosnak, aki beírta a Danone/Disney játékot. Köszönöm családomnak, hogy addig nyaggattam őket, míg el nem mentünk a Tescoba Danone joghurtokat (is) vásárolni. Köszönöm munkahelyemnek az Erzsébet-utalványt, amiből megvettem a joghurtokat, köszönöm a gyors kiszolgálást az önkiszolgáló pénztárnak, és Anyunak, aki segített gyorsan kikotorgatni a joghurtokat!
" alt="
"> Sikerült a Disney aj.csomag. Siessetek, mert már csak 12 db van.
" alt="
"> Sikerült a Disney aj.csomag. Siessetek, mert már csak 12 db van.köszönöm Muszmoka és Mati korrektségét a Sound jegyekkel kapcsolatosan! örülök, hogy vannak még ilyen kedves fórumozók, akik nem a társaikon akarnak meggazdagodni... továbbá köszönet f.juditnak, amiért nem felejtette el az apróságokat!
" alt="
"> ez volt az én pozitív tapasztalatom három kedves webnyeremény fórumossal
" alt="
">
" alt="
"> ez volt az én pozitív tapasztalatom három kedves webnyeremény fórumossal
" alt="
">
" alt="
">Nekem nem, de a Páromnak igen.
" alt="
">
" alt="
">zshajni!nem fordult meg a fejedben, ismerkedni szeretett volna?
" alt="
">
" alt="
">Hétvégi sztorim:
4:50-re állítottam be az ébresztő rádiót, hogy elérjem a buszt, de 5:10-kor ébredtem meg rá, így félálomban gyorsan útnak eredtem.
Nem volt bent a megállóban, és sokára is jött volna, így kimentem egy távolabbihoz.
Nem voltam olyan messze a megállótól (de olyan közel sem), amikor meghallottam a busz hangját.Tudtam, hogy csak akkor lesz esélyem elérni, ha van le-felszálló, és abból is sok, így gyors futásnak eredtem.
Nem telt bele sok idő érzékeltem, hogy a busz lassít, majd megáll mellettem.( kb. 40-50 méterre a megállótól).
Mielőtt leszálltam volna odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy nagyon jól esett a kedvessége, és köszönöm.
Megkérdezte, hogy rokona vagyok-e Forrest Gumpnak.
Megkínált közben egy szeletelt almával, ami fahéjjal volt leszórva - nagyon jól esett.
" alt="
">
Mondtam neki, hogy a megállóban lévő busz sem szokott megvárni, nemhogy megálló előtt megálljon nekem egy busz.
Mondta, hogy ő szeret segíteni.
Elmesélte, hogy Káposztásmegyeren (a busznak ott van a végállomása) felkeltett egy fiatal férfit aki aludt, hogy nem kíván-e leszállni. A férfi elmesélte, hogy Újpest-Központban szeretett volna leszállni (vagy 25-30 percre volt attól az állomástól), és kialvatlan, mert egy rossz buliban volt.
Mondta neki a sofőr, hogy költözzön közelebb a sofőrfülkéhez, és szólni fog neki.
Pont akkor ébresztette fel, amikor indultam beszélni vele.
Megkínált közben még egy almával, majd szép napot kívánt és kinyitotta a busz ajtaját.
Szóval a lényeg, éljenek a rendes BKV sofőrök.
4:50-re állítottam be az ébresztő rádiót, hogy elérjem a buszt, de 5:10-kor ébredtem meg rá, így félálomban gyorsan útnak eredtem.
Nem volt bent a megállóban, és sokára is jött volna, így kimentem egy távolabbihoz.
Nem voltam olyan messze a megállótól (de olyan közel sem), amikor meghallottam a busz hangját.Tudtam, hogy csak akkor lesz esélyem elérni, ha van le-felszálló, és abból is sok, így gyors futásnak eredtem.
Nem telt bele sok idő érzékeltem, hogy a busz lassít, majd megáll mellettem.( kb. 40-50 méterre a megállótól).
Mielőtt leszálltam volna odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy nagyon jól esett a kedvessége, és köszönöm.
Megkérdezte, hogy rokona vagyok-e Forrest Gumpnak.
Megkínált közben egy szeletelt almával, ami fahéjjal volt leszórva - nagyon jól esett.
" alt="
">
Mondtam neki, hogy a megállóban lévő busz sem szokott megvárni, nemhogy megálló előtt megálljon nekem egy busz.
Mondta, hogy ő szeret segíteni.
Elmesélte, hogy Káposztásmegyeren (a busznak ott van a végállomása) felkeltett egy fiatal férfit aki aludt, hogy nem kíván-e leszállni. A férfi elmesélte, hogy Újpest-Központban szeretett volna leszállni (vagy 25-30 percre volt attól az állomástól), és kialvatlan, mert egy rossz buliban volt.
Mondta neki a sofőr, hogy költözzön közelebb a sofőrfülkéhez, és szólni fog neki.
Pont akkor ébresztette fel, amikor indultam beszélni vele.
Megkínált közben még egy almával, majd szép napot kívánt és kinyitotta a busz ajtaját.
Szóval a lényeg, éljenek a rendes BKV sofőrök.
Matcban,holnaptól Príma jégkrém 900ml=649Ft
" alt="
"> talán lesz pálcikás is
" alt="
">
végre egy hely ahol forgalmazzák!
" alt="
"> talán lesz pálcikás is
" alt="
">
végre egy hely ahol forgalmazzák!
GYORSABB LESZ A BANKI FORINT ÁTUTALÁS! Július 1-től az elektronikus átutalások többsége legfeljebb négy órán belül megérkezik a címzetthez, ... ha az esedékesség napján (munkanapon legkésőbb kb. 16 óráig) elektronikusan utal (interneten, elektronikus banki rendszeren vagy telefonon keresztül) a más banknál, takarékszövetkezetnél, hitelszövetkezetnél (együtt: pénzforgalmi szolgáltatónál) vezetett számlára.
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Giro
2_GYIK_20120405.pdf
https://www.otpbank.hu/static/portal/sw/file/Giro
2_GYIK_20120405.pdf
Itt is szeretném megköszönni Magdi23-nak a sok cserét és felajánlást! Mindenkinek csak ajánlani tudom, szuper cserepartner :-)
Paintuci!
ha nyernék
" alt="
"> a sok jégkrém csak a kilókat szaporítja
" alt="
">
ha nyernék
" alt="
"> a sok jégkrém csak a kilókat szaporítja
" alt="
">Durex töri a mostani nagyon jó... ilyen dombornyomott is v. minek nevezzem... a közepén a felirat... a szélén meg a honlapon is látható fehér felirat...
Jó nagy, engem is átér...
Jó nagy, engem is átér...
Lenne fagyi is a hűtőkben...
" alt="
">
" alt="
">