Kedden elsőbbséggel feladott Rossmann P&G blokkjaimat már jóvá is írták.

" alt="

">
Jómagam nem szoktam (csak nagyon ritkán beleírni/olvasni) a kalapozó topikba, de nagyon jólesett, hogy szinte azonnal kaptam amit kértem.
Itt is köszönöm azoknak a kedvességét, akik chio kódot küldtek nekem önzetlenül!

" alt="

">
Felhívott ma a burn h. én még nem vettem át a jegyeket, felhívta a postát ott van 2szeri kézbesítés nem sikerült, lehet menni érte megkérdezte a ragszámot... elküldte nekem emailben....
Ma az értesítő is megjött, de jó fejek h. felhívtak...
Május óta tartó levelezés után, végre megjött a noi potráltól a könyv!
trendy!
7 órája kaptam az infót!Majd kiderül

" alt="

">
Nekem azt írta ma a Danone,hogy még nem tudják,lesz-e új feltöltés.
Danontól kaptam egy jó hírt! Az ajándékok kifogytak ,de hamarosan feltöltésre kerülnek.Időpontja bizonytalan.
Fanta játék, írtam 29.- én nekik, hogy nem tudok regisztrálni, tegnap este jött a levelük, regisztráltak ők és kaptam 5 feltöltött kupont, esélyt a fődíjra :*
Most jöttünk haza Ausztriából, A Vademecummal nyert családi nyaralásból.
Mindenkinek csak jót tudok róla mondani, ne adja el, akinek van, érdemes oda elmenni.KÖSZÖNJÜK HENKEL MAGYARORSZÁG!!!!!
Magdi, örülök, hogy sikerült!
Már csak egy db szett maradt.
Köszönöm szépen minden kedves fórumosnak, akitől danone kódot kaptam, akár cserére, akár kölcsön, akár ajándékba. Többre már nincs szükségem. Sikerült megszereznem a táskát.
Még maradt 4 db. Hajrá!
3-3 csomival vettünk ma. Hamar elfogy nálunk . Máskor majd okosabb leszek, köszi!

" alt="

">
Ancha!
NEm akarlak elkeseríteni, de, ha leszedted volna vékonyan a külsejéről a csomagolást tükörfordításban onnan is látni lehetett. Én is így csináltam 45 db-t, egyik sem sérült. Így nem kellett felbontogatni. Jó étvágyat.
A lányok bevágtak ma 2-2-őt. Amúgy napi 1-et szoktam adni Nekik. Uramba is tuszkoltam 1-et. Csinálj belőle valami sütit.

" alt="

">
Ancha:és köszönet annak aki ennyit meg is eszik hírtelen

" alt="

"> nekünk a hűtőben vannak,de már fel sem bontogatom így őket,egyszerre úgysem fogy el

" alt="

">
Köszönöm a fórumosnak, aki beírta a Danone/Disney játékot. Köszönöm családomnak, hogy addig nyaggattam őket, míg el nem mentünk a Tescoba Danone joghurtokat (is) vásárolni. Köszönöm munkahelyemnek az Erzsébet-utalványt, amiből megvettem a joghurtokat, köszönöm a gyors kiszolgálást az önkiszolgáló pénztárnak, és Anyunak, aki segített gyorsan kikotorgatni a joghurtokat!

" alt="

"> Sikerült a Disney aj.csomag. Siessetek, mert már csak 12 db van.
köszönöm Muszmoka és Mati korrektségét a Sound jegyekkel kapcsolatosan! örülök, hogy vannak még ilyen kedves fórumozók, akik nem a társaikon akarnak meggazdagodni... továbbá köszönet f.juditnak, amiért nem felejtette el az apróságokat!

" alt="

"> ez volt az én pozitív tapasztalatom három kedves webnyeremény fórumossal

" alt="

">

" alt="

">
Nekem nem, de a Páromnak igen.

" alt="

">
zshajni!nem fordult meg a fejedben, ismerkedni szeretett volna?

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások