Viki
Lehet még kb 15 pontot gyűjteni linkeléssel és kattintással, de én nem szoktam foglalkozni vele.
Az arkeogames-on is van byncode most tették fel!!
Na mégegy kérdés a genieokadosról. Lehet-e itt kattintgatással is pontot gyűjteni? Hol? Nekem ma 86 bigyóka sikeredett de abból huszat azért kaptam mert véletlenül lekattintottam valamit ott a butik körül.
köszi
Jaj.

" alt="

"> Na akkor azt se tudom hogy találtam meg, ez elég bonyi.

" alt="

"> köszi. Rá nem jöttem volna.
Butik, butik, kattints ide. Ki kell várni, míg lemegy a kék kötél (30mp), majd ok felirat lesz, utána megint butik, butik és választhatsz. Remélem megtalálod.
Na megtaláltam már a butikot is köszi.
De jóóó, köszi. Most regiztem, tetszik. Viszont keresem hogy mi van a butikban de nem találok semmit. Valamit bénázok.
Igen, a tevés a jó. Arra mindig ad legalább 1 pontot, de sokszor 6-ot is. Átlag 100-110 pont/nap.
Viki, én a legelsővel, a tevéssel szoktam egyben lejátszani a 30-at.
Még kaparni sem szoktam, csak nyomogatom a rejouert.

" alt="

">
Így megvan két perc alatt.
Most regiztem a genieokadosra, mivel érdemes ott lejátszani a 30 játékot ami a legtöbb pontot adja? Köszi.
Köszönöm mindenkinek, így most már sikerült.
picurka13, írok, hátha tudok segíteni, Toilokdotól már kértem többször is ajit, igaz annak már egy ideje, és lehet, azóta változtak ott is a dolgok.
picurka, sajna én nem tudok segíteni, váltottam ki már ajándékot a Toilokdon, de nem emlékszem a menetére, s hülyeséget nem akarok írni
Köszi a byncodes beírást, nagyon jól jön most.
igen, ezt ma változtatták meg
így jutsz el a butikba:
előbb a Bonus -ra kattintsál, ott van a felső: Soutien la site La cash. Aidez nous-ra kell kattintani, s ott addig várni,a míg ki nem írja nagy fehér betűkkel, hogy OK- (itt várni kell egy ideig)
ezután már minden a régi:rákattintol, hogy Boutique, ott mega Codes, s akkor ott is vagy
leony, kösz még1x
ha valami nem megy, írj, s ha tudok segítek
Ki kell várni a 20 geniz idejét, és utána szokásos módon beenged.
leony: nagy keretben villog a la boutique után a boutique. Arra kell kattintani. Szerintem te arra kattintottál, ami 20 geniz-t ad, ha kivárod az időt.
Nekem senki se tud segíteni toilokdo ügyben:

" alt="

">

" alt="

">
villám, szívesen.
Én is kérnék segítséget, Geniokadoson nem találok be a butikba, régebben nem ilyen volt. La boutice, utána Pour accéder à la boutique , cliquez ici - erre kattintok, de nem oda jutok, ahova eddig. Pedig már vettem ott azelőtt kódot.
hoppá, akkor most tették be a bynkódokat a Geniokadosra, reggel még nem volt, s jaj én beváltottam a pontjaimat, pedig jobban szerettem volna bynkódot
na mindegy, akkor majd gyűjtögetem, mert legalább tudom hogy újra tesznek be bynkódot is
leony, köszi szépen
hogy én milyen vak vagyok
valószínűleg kikértem első nyomásra a 25000 findiest, csak én a játéklehetőségeket vártam, s nem vettem észre hogy plusz játéklehetőséget nem kaptam, de megugrott a pontjaim száma
tényleg vak vagyok
köszi leony , még1x
genieokados-on van még byncode 60 db
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások