Akciós termékek, termék akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 226 oldal |
A Glamourban milyen átlag embernek felhasználható kuponok vannak? A DM-est tudom, de drogérialáncos végösszegis van most benne?
Vásároljon 10% kedvezménnyel!
75 pont = 10%
Most mindössze 75 pont beváltása esetén egy 10% vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponszelvényt kap.
A kuponszelvény 2011. november 30-ig váltható be a pénztárnál.
Nyomtassa ki a kuponszelvényt
és vásároljon 10% kedvezménnyel!
Forrás: Dm.hu oldal....
Megjegyzés: beléptem az oldalon megnézni mennyi pontom van,és ott vettem észre a hírdetést.
75 pont = 10%
Most mindössze 75 pont beváltása esetén egy 10% vásárlás-végösszegi kedvezményre jogosító kuponszelvényt kap.
A kuponszelvény 2011. november 30-ig váltható be a pénztárnál.
Nyomtassa ki a kuponszelvényt
és vásároljon 10% kedvezménnyel!
Forrás: Dm.hu oldal....
Megjegyzés: beléptem az oldalon megnézni mennyi pontom van,és ott vettem észre a hírdetést.
Tescoban a szezonális részen nagyon nagy akciók vannak. Napernyő van kb 400Ft-ért, bambuszfáklyát 60Ft-ért vettem, de medencék, medence takaró ponyvák, gumimatracok, úszógumik, strandlabdák néhány 100Ft-ért is vannak. Sok strandra való gyerekjáték, labdák, ütős szettek is 100-200Ft-okért vannak kirakva
" alt="
"> Érdemes körülnézni
" alt="
">
" alt="
"> Érdemes körülnézni
" alt="
">Cba-ban 09.22-10.01.ig
Jó reggelt keksz=85Ft kakaós,müzlis,fügés
Jó reggelt keksz=85Ft kakaós,müzlis,fügés
Tescóban:Ráma multivitamin 500g=300Ft
http://www.europark.hu/aktualis_esemenyek/197
Vásároljon blend-a-med,blend-a-dent vagy oral-b termékeket szeptember 15-28 között,és a márkák termékei után 5x-ös pontot írunk jóvá active beauty kártyáján.
érvényes. szeptember 15-től
forrás: Dm magazin expressz
érvényes. szeptember 15-től
forrás: Dm magazin expressz
Tescóban 16-22ig 199Ft -ba kerül a La Festa Cappuccino /remélem kódos már
" alt="
">
" alt="
">Lille!
Nem derül ki az újságból,illetve eléggé ellentmondásos.Nagybetűvel azt írja "Minden babydream termékre".Kisbetűvel pedig ezt:
Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik.A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét.A kedvezmény nem vonatkozik a pelenkákra!
Nem derül ki az újságból,illetve eléggé ellentmondásos.Nagybetűvel azt írja "Minden babydream termékre".Kisbetűvel pedig ezt:
Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik.A kihelyezett árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét.A kedvezmény nem vonatkozik a pelenkákra!
Van valakinek Rossmann újságja? Hírlevél jött, hogy a Babydream termékekre 25% kedvezmény lesz, de a honlapjuk még a régi újságot tölti be. Az érdekelne, hogy bébiételre, tejpépre stb vonatkozik, vagy a pelenkákra-popsitörlőkre, fürdetőkre. stb, vagy mindenre?
SZEPTEMBERBEN BELÉPŐJEGYED ÁRÁBÓL 40%-OT AJÁNDÉKBA KAPSZ!
A júniusi 40% kedvezmény 100% vidámság akciónk nagy sikerére való tekintettel szeptemberben vidámparki belépőjegyed egy részét mi álljuk, így 40%-kal olcsóbban élvezheted a Vidámparki játékokat!
Forrás: Vidámpark hírlevél
" alt="
">
A júniusi 40% kedvezmény 100% vidámság akciónk nagy sikerére való tekintettel szeptemberben vidámparki belépőjegyed egy részét mi álljuk, így 40%-kal olcsóbban élvezheted a Vidámparki játékokat!
Forrás: Vidámpark hírlevél
" alt="
">2011. szeptember 1-jétől -a készlet erejéig t- 200 Inmedio illetve Relay üzletben minden egyes női, illetve gyermekmagazin vásárlása esetén 1 db hűségpont értékű kóddal ellátott Vénusz Napszüret címkét vehet át. Az akcióban résztvevő üzletek részletes listája a www.venusz.hu „Nyereményjátékok” aloldalán, a ”Most egy hűségpont ajándékba!” menüpontban, illetve a www.napszuret.hu „Információ” menüpontjában tölthető le.
Amilyet szeretsz. Ahány, annyi íz.
hol érdemes szemes kávét venni és milyet?
köszi
köszi
Az IKEA katalógusban meghirdetett Löttorp paplan és párna helyett együtt 2000 Ft-ért lehet kapni a MYSA STRÅ 5melegségi fok. paplant és a GOSA VÄDD oldalt alvóknak ajánlott párnát (a kettő eredeti ára 8eFt) szept. 1-5 között. [Az áruházban a bejáratnál van kiírva és így is blokkolják
" alt="
"> ]
" alt="
"> ]
Pennyiben szept. 1-7-ig
500g-os Ráma Classic,Harmónia,Gold 349Ft
500g-os Ráma Classic,Harmónia,Gold 349Ft
és már fenn van a neten a babás kupon füzet is
DM-ben 75 pontért esernyő
A Tesco újságban van Vénusz kocka sütőmargarin. Olyan, mint a Rama kocka margarin. Bizonyára ez a Vénusz új terméke, mert én még nem találkoztam vele.
Vénusz kocka margarin 250g; 259 Ft helyett 199 Ft szept. 2-8-ig.
Vénusz margarin (többféle:natúr, light, sós) 450g; 459Ft helyett 389 Ft.
Vénusz kocka margarin 250g; 259 Ft helyett 199 Ft szept. 2-8-ig.
Vénusz margarin (többféle:natúr, light, sós) 450g; 459Ft helyett 389 Ft.
Tesco újság 2011. szept. 2-8-ig érv. újságból:
1 éves a CLUBCARD
- 2011. szept. 2-29 között számos termék vásárlása esetén EXTRA pontok
- 2011. szept. 2-22 között DUPLA Clubcard pont
- Szeptemberben újraindul a PONTREAKCIÓ; 5000 Ft után 100 Clubcard pontot érő kupon, mely 1000Ft-os vásárlás után jóváírásra kerül.
- Ha még nincs Clubcard kártya, 2011. szept. 2-15 között történő regisztráláskor +200 Clubcard pont
1 éves a CLUBCARD
- 2011. szept. 2-29 között számos termék vásárlása esetén EXTRA pontok
- 2011. szept. 2-22 között DUPLA Clubcard pont
- Szeptemberben újraindul a PONTREAKCIÓ; 5000 Ft után 100 Clubcard pontot érő kupon, mely 1000Ft-os vásárlás után jóváírásra kerül.
- Ha még nincs Clubcard kártya, 2011. szept. 2-15 között történő regisztráláskor +200 Clubcard pont