Tesco-Tefal pontokat kalapoznék.
Ha van olyan közületek,aki nem használja fel,szívesen fogadnám válaszborítékért cserébe.
Előre is köszönöm!
Kalapozó topic
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 85 / 139 oldal |
Ingyen mozijegyeket szeretnék! Vagy hol lehet nyerni?
elanor6!
Írtam!
Írtam!
Lego pontokat kalapoznék, esetleg Tesco Tefal pontokat adnék cserébe.
Blokkot sajnos nem, de 4 pontot tudok küldeni
" alt="
">
" alt="
">Szeretnék: MOLpontokat 4db-ot és MOL blokkokat ha valakinek nem kell.
evimamzika
Írtam e-mailt!
Írtam e-mailt!
tesco tefal pontokat is szeretnék a kométa mellé.
Kométa pontokat kalapoznék.Esetleg pár pöttyös blokkot tudok adni.
Köszönöm, már nem kérek Vénuszt.
Lányok, fiúk, asszonyok! Szánjatok meg 1 Vénusz ponttal már csak annyi hiányzik.( Már csak 19 játéknet uti van.)
kométa pontokat kalapoznék a sulink csapatának,légyszi gondoljatok ránk
Tesco ruházati kupont kalapoznék, aki biztosan tudja már, hogy nem fogja felhasználni postaköltség fejében gondoljon rám.
" alt="
">
" alt="
">Iskolánknak kalapoznék PET palackos kupakot, MOL 3000,-Ft felette blokkot,nyugtát, kométa matricát és real célszöveget, ha van akinek nem kell, illetve nem játszanak vele. Köszönöm
Neutrogena blokkot kalapoznék, ha lenne v.kinek. Előre is nagyon köszönöm !
Sziasztok!
A szomszédomék elég szegények, s mondta, hogy legót szeretnének majd karácsonyra a gyerekeknek..és kérte ha van pontom...
Szeretnék nekik match pontokat. Akinek esetleg van felesleges szívesen venném. Esetleg metro pontot tudok érte adni, vagy óvszert :-) (hoszteszkedésből kimaradt)
A szomszédomék elég szegények, s mondta, hogy legót szeretnének majd karácsonyra a gyerekeknek..és kérte ha van pontom...
Szeretnék nekik match pontokat. Akinek esetleg van felesleges szívesen venném. Esetleg metro pontot tudok érte adni, vagy óvszert :-) (hoszteszkedésből kimaradt)
Sajnos még nem sikerült hozzájutnom, így továbbra is Tesco F&F ruházati kupont kalapoznék postaköltséget előre utalom!
Animal planet cd-t kalapoznék, ami a nestlé gabonapelyhekhez volt csomagolva. A piros és a kék már megvan, csak a zöld hiányzik. válaszborítékot, vagy valami kis apróságot tudok érte küldeni.
Kalapoznék, pontosabban szeretnék kölcsön kérni 2 pont Vénuszt. Legkésőbb vasárnap visszaadom.
Köszönöm!
Köszönöm!
Gyermelyi pontot kalapoznék, vagy adnék érte mást (csere-bere, kupon, Starzone).