Lacipisti A Vénusz napi nyertesek között is van Hőgye és Antal többször.

" alt="

">
"Lacipisti
Hozzászólás:
2024. április 23. :: 17:54
Chio heti ismét Antal családnál landolt😡Lassan csak az Antal és a Hőgye családnak irjanak ki játékokat.
De már a blokkgyüjtés hamarosan végetér számukra!😂"
Én ,itt gyerekcipőben járok még ,de valamit nem értek.
Az Antal és a Hőgye családon kívül ,az ország többi családjának mehet tovább a blokkgyűjtés!
Valamint a bolti dolgozóknak ,és tulajdonosoknak is.
Ezek alapján Te , a többi közül vagy az egyik, ha jól értelmezem.
Nem szép dolog amit csinálsz.
A Karma karma remélem elég hosszú és elér mindenhova.
Szerintem nyomozz tovább ,nem ők nyerik el előled a "nagy" nyereményeket!
Ezzel csak még nagyobb lehetőseget adtál a fent említett többieknek.
De ez csak az én véleményem.
További kellemes időtöltést mindenkinek!🍀
A színváltás a háttérre vonatkozik.
A szöveg mindig fehér alapon fekete.
A betűket lehet nagyítani, de ha neked szürkén összemosódnak, akkor tényleg lehet meg kellene látogatnod egy szemészt. Ártani tuti nem ártana.
Ez a fórum.... Szürke alapon, szürke betűk !! Alig lehet elolvasni.. Vagy csak az én szemem romlik ?
Dani,sada mikor fogjátok fejleszteni az oldalt? Összedobjuk a rá valót havi szinten. Kicsit komolyabb regisztráció kellene. Ja csak akkor lehet nem lenne ennyi katt a fórumra.
A büdös életben nem használtam hányásos smilet írásaimhoz, ha a munkásságodat, illetve világnézeteted nem tisztelem, még az emberi mivoltot igen. Az hogy ki kinek a klónja úgy teszik össze, hogy a Cba, Rossmann, Eco játéknál figyelték az AP számokat, mely neveknél azonos. Meg fbn családfa kutatás megy. Erről az oldalról kiszállni sem lehet olyan mint a maffia.
Lacipisti nem itt írogass, a szervezőknek, lebonyolítóknak.
Ha ráérsz megerősítenéd nem én vagyok?! Mert már egyik játékos rámírt. Szarkeverés más alatt nem szép dolog.
Chio heti ismét Antal családnál landolt😡Lassan csak az Antal és a Hőgye családnak irjanak ki játékokat.
De már a blokkgyüjtés hamarosan végetér számukra!😂
Régebben a 7days-t a Chipita forgalmazta, úgy maradt bent..
vettem az előbb az Auchanban egy 7days croissant-t, és nézem a blokkot, így van rajta: CHIPI.Cro kakaokrem
nem Chipicao croissant-t vettem... szuper...
Na, kipróbáltam, hátha nem ezt sorsolják ki alapon. 2 ugyanolyan nap-óra-perc párost nem enged feltölteni akkor sem, ha más az AP kód. Nagyon érdekes.
az AP kód minden kasszánál más de ne mond el senkinek

" alt="

">
Igen, más a lebonyolító, meg a Mizse Nav ellenőrző kódot is kér, ezért sem értem
Néha duplán érzékeli beküldésnél az "enter" gombot a rendszer. Nézd meg a beküldött blokkjaidnál, lehet hogy ott van az.
Pedig más-más a lebonyolító.
robbe77!
Én tegnap így jártam a Mizse-vel, azt írta hogy ezt a kódot már egyszer felhasználták, pedig nem töltöttem fel előtte, érdekes...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások